Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party 5 aka Sile5ia  (Przeczytany 32393 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
Silesia party 5 aka Sile5ia
« Odpowiedź #765 dnia: 26 Października 2011, 13:58 »
Dema - moja ocena mam na mysli dwa pierwsze a wiec:

Michal nie doceniasz siebie demo bylo zajebiste i mi nie truj ze slaby kod, bo Twoje cyklowki, przejscia i wstawki
robisz z bezczelnoscia haceela ot tak od niechcenia tu sprites tam rameczka a tu niech cos jeszcze sie pozmienia. Ogladalem DT
od poczatku i jego progresje to bylo imponujace. Faktem jest, ze czesto najbardziej widowiskowe sa sztuczki nie majace wiele wspolnego
z kodem ot tak po prostu jest i juz. Druga sprawa jest to, ze w demo wplotles historie z dumatorem to jest zupelnie inny poziom designu ponadto
Twoje aranzacje sa powalajace pamietam zanim poprawiles the end wygladal on wrecz zalosnie a pomysl gwoli prawdy Axela byl.
Nie mozna nie wspomniec o kapitalnym designie i grafie Isildura to jest glowa! Jammer msx tez rewelka! Dla mnie wcale takie oczywiste nie bylo, ze Apparatus musi wygrac.

Demo jest super po prostu

Dobra jedziemy po Zieloczku \"Smile\"

@Zielok - normalnie nie moge sobie wyobrazic Twojego nexta chyba haceel sie zaczyna bac! \"Smile\"

Generalnie demo bylo zajebiste super muza psycho rewelka jak dla mnie. Fullscrenowe efekty kopaly w tylek (do tego powroce).
Grafika oczywiscie najwyzszy swiatowy poziom bardzo fajne greetsy Sebaloza. Ja tu musze troche Sebaloza przeprosic bo mu na party nawtykalem, ze jest od marketingu
w tym demie ale on tez troche zrobil tak jak chyba dobrze okresliles wielkosc w logo pokazuje.
Wiec tak efekty przejscia super z Carrionem to mozesz swiat podbijac (Joodas tez of cozzz).
Duzo, duzo ladnych rzeczy naprawde robiacych wrazenie. Muza mnie normalnie nastroila szczegolnie od momentu tego rysunku (arcydziela!) kol zebatych.
Slowo o grafie to moze tak - carrion jak zawsze nie zaskoczyl bo jak zawsze jest na najwyzszym swiatowym hehe no i of cozzz reszta grafy tez.

Jak dla mnie - super wyszly Ci twistery sa naprawde rulesowe nie bede opisywal calego dema kazdy je widzial jest po prostu the best i
cieszy, ze Polaczki to nie jakis zascianek - potrafia cos zrobic! Aha fajny the end pokazuje kazdego parta kto i co to super tez bylo!

Teraz wracam do kopiacych w tylek efekt.

Wlasnie jakby najsmieszniejsze jest to, ze czesto te efekty kopiace w tylek to sa proste sztuczki dla przykladu
wezmy bydlece X rotatory i ten maly z napisem Apparatus - otoz wlasnie tu cala prawda wychodzi na jaw
dziwnym trafem jest on o wiele mniejszy i wolniejszy bo tu sie juz nie da po prostu produkowac linii z matrycy a dla widza
liczy sie widowiskowosc efektu a nie to ile Zielok nadumal zeby to chodzilo i wygladalo...

Generalnie jeszcze raz - oba dema sa zajebiste i gratki dla wszystkich je tworzacych!

Dwa zdania o moim demie - bylo by ono bardzo poore gdyby nie design samego ISILDURA srajacego super grafami ktory od 2002 czekal az ktos splodzi demo w Samarze no i na party najwiecej bylo jego super grafy:)

Ok spadam konczyc 100% \"Smile\"
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #766 dnia: 26 Października 2011, 16:52 »
Ze sie wtrace ten xrotator z Apparatus jest oczywiscie mniejszy ale nie wolniejszy (to takze jest 50 fps). Co do reszty to sie zgadzam w 100% bo w Apparatus skupilem sie na widowiskowosci efektow oraz aby byly w jakims stopniu oryginalne (i na tym o ile to mozliwe by dzialaly co ramke).

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #767 dnia: 26 Października 2011, 18:34 »
hehe odpierdolta sie od mojego kodu, nigdzie nie napisalem ze jest slaby - to po prostu rzezba, a brakuje w niej doslownie jednego mocnego \"pierdniecia\".
Grzegorz sam wiesz, ze to byla rozbudowa raczej slabego czegos, a tyle nawet udalo sie uzyskac, osiagajac dla mnie akceptowalny poziom - inaczej bym nie wystawial.

ps. z cyklu niezpomnianych tekstow: Elban (familiada, po ktorejs z kolei niepoprawnej odpowidzi): kurwa, pijecie caly czas za darmo.

psycho8580__

• Gość
« Odpowiedź #768 dnia: 26 Października 2011, 21:16 »
O co chodzi z Psycho85850 i jego odwrotem \"Smile\"

Conrad__

• Gość

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #770 dnia: 27 Października 2011, 06:26 »

psycho8580 napisal:
O co chodzi z Psycho85850 i jego odwrotem \"Smile\"

No wlasnie? Ktokolwiek cos wie prosimy o informacje \"Smile\"

ps. A wlasnie moje minusy:
- rozwalony samochod Raf\'a
- odwrot Psycho8580 po kompo

nes__

• Gość
« Odpowiedź #771 dnia: 27 Października 2011, 06:35 »
Apropo Dream Travel - jak dla mnie to demo ma dwa minusy:

- zamiast dzwieku jest przez wiekszosc dema charczenie
- nie rozumiem idei czesci z fraktalem. trwa 20 razy za dlugo a efekt jest zaden

Gdyby nie te 2 rzeczy, demo by mi sie podobalo  \"Smile\"

Ale to tylko moje subiektywne zdanie.

Randy

• Gość
« Odpowiedź #772 dnia: 27 Października 2011, 06:36 »
Dezert, super fotki!  \"Very Jak widac, zewnetrzna lampa duzo daje w takich pomieszczeniach... Przy okazji wrzucilem pare fotek od siebie.

http://picasaweb.google.com/117834235320965875303/2011_10_2123SILE5IAPARTY5Bedzin

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #773 dnia: 27 Października 2011, 06:36 »
To bylo najchujowsze party na ktorym nie bylem.
Szczegolnie przez Psycho8580 i jego odwrot po compo i tylko jeden 2sid.

elban__

• Gość
« Odpowiedź #774 dnia: 27 Października 2011, 08:03 »

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #775 dnia: 27 Października 2011, 09:47 »
Dezert, Randy super fotki.

Chce jeszcze wiecej  \"Very

booker__

• Gość
« Odpowiedź #776 dnia: 27 Października 2011, 10:21 »
Foty Dezerta w hifi jak ktos chce se plakat jebnac \"Smile\"

http://www.wupload.com/file/1237641541/Silesia5_2011.zip

randall__

• Gość
« Odpowiedź #777 dnia: 27 Października 2011, 13:48 »

nes napisal:
Apropo Dream Travel - - zamiast dzwieku jest przez wiekszosc dema charczenie

chyba spaliles sida o_O

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #778 dnia: 27 Października 2011, 13:53 »
facepalm.... olo ratuj:)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

booker__

• Gość
« Odpowiedź #779 dnia: 27 Października 2011, 13:56 »

randall napisal:

nes napisal:
Apropo Dream Travel - - zamiast dzwieku jest przez wiekszosc dema charczenie

chyba spaliles sida o_O

No to nagraj i jako porownanie nagraj z \'I Love Cube\'. Sie obada. Siur nie lecisz na 6581?