@Raf, akurat link, ktory podales nie dziala, wiec nie wiem co za sprzet LCD TV/AV masz. Co prawda jakiejs ustalonej normy na nietypowe wykorzystanie USB nie ma i zapewne kazdy producent kombinuje po swojemu, jednak czy na pewno (tak do konca) dobrze podales te rozpiske? Sporo takich telewizorkow korzysta z jednakiego hardu (roznia sie tylko wystrojem zewnetrznym i nazwa producenta, no i akcesoriami) Ja uzywam do mojego komcia telewizorek 7\" TFC LCD (z wej. AV) firmy BlowCar System i kabelki mam kompletne - polaczenia sa jednak troche inne:
- 1/ A (wej. Audio - tak jak podales)
- 2/ V1 (wej. Video 1 - tak jak podales)
- 3/ V2 (wej. Video 2, a nie Audio, tak jak u Ciebie - zreszta po co drugie audio, masz sprzet stereo?)
- 4/ +12V (wej. zasilanie TV LCD - dodatkowe, pomimo, ze ma oddzielne gniazdo do zasilania koncentryczne: DC5,5/2,5 - +12V na bolcu srodkowym)
- wspolna masa jest na metalowej obudowie wtyczki
... no i dla scislosci ta numeracja: 1, 2, 3, 4 (tak jak widac na wklejonej przez Ciebie fotce wtyczki USB) jest od prawej do lewej, a nie tak jak sie czyta (to tak na wszelki wypadek, zeby sie komus nie pokopsalo

).
Opis mojego kabelka:
Z wtyczki USB wychodza trzy kabla dwuzylowe: dwa dlugie (2m) z zylami oddzielnie ekranowanymi i jeden krotki 20 cm, zakonczony wtyczka katowa DC5,5/2,5 (alternatywne zasilanie telewizorka i kamerki z jednego zasilacza - czytaj dalej). Jeden z tych dlugich kabli ma na drugim koncu dwa wtyki RCA na kazdej z zyl (wtyk czerwony: Video 2, wtyk bialy: Audio). Drugi kabel dlugi ma na jednej zyle wtyk RCA (wtyk zolty: Video 1), a na drugiej zyle czarne gniazdo zasilajace DC5,5/2,5 (polaczone z wtykiem katowym DC na krotkim kabelku - wroc/patrz wyzej - i pinem: 4 we wtyku USB).
Telewizor ma mozliwosc przelaczania Video 1 i Video 2 z pilota, czyli jednoczesnie moze byc do niego podlaczony np. komcio (Video 2/Audio) oraz kamerka niema (Video 1). Kombinacja z zasilaniem na drugiej zyle tego kabla (wraz z ewentualnym wykorzystaniem krotkiego kabelka z wtyczka katowa DC) daje mozliwosc zasilenia z jednego zasilacza: kamery i telewizora, zarowno od strony kamery, jak i od strony telewizora (takie uniwersalne rozwiazanie).