Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 4 [official thread]  (Przeczytany 21878 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Randy

• Gość
Silesia Party 4 [official thread]
« Odpowiedź #195 dnia: 12 Września 2010, 19:43 »

Cobra napisal:
Ponawiam pytanie:czy w sobote rano bedzie ktos jechal na party z Warszawy lub okolic?

Witam! Jutro autko jedzie do warsztatu. Mam nadzieje, ze wyrobia sie z naprawa. Jak wszystko bedzie OK, to ja startuje w sobote jakos wczesnie rano z Wawy (ok. 6). Jakby co to 3, ew. 4 miejsca mam wolne \"Smile\"

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #196 dnia: 13 Września 2010, 05:58 »
Cytat: \"[/quote
Randy to ja startuje w sobote jakos wczesnie rano z Wawy (ok. 6). Jakby co to 3, ew. 4 miejsca mam wolne \"Smile\"

To ja rezerwuje jedno miejsce -oczywiscie jako pilot \"Very
Do benzyny tez sie dorzucam, gdyz za free wcale jechac nie che.
Randy:napisz mi na PW jakis kontakt telefoniczny, co bysmy sie zgadali odpowiednio:)

mam nadzieje, ze jak ruszysz to nie bedzie problemem zjechac na chwilke z trasy katowickiej na wysokosci Nadarzyna? (jakies 5km) do Otrebus?
Kasia

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #197 dnia: 13 Września 2010, 07:06 »
PPL deklarujcie sie co do tego soccer compo na swiezym powietrzu, poki co zglosil sie jeden player \"Wink\"

podpowiadam jaka jest pogoda za onet.pl :

19 9 ?C
1019 hPa    Snieg:   0.0 mm
Deszcz:   0.8 mm
Wiatr:    11 km/h

Wstepny timetable:

FRI

19:00 Swinsid
2o:oo Rave z Odynem
23:00 SID-RAVE

SAT

12:00 Soccer compo (?) (jak nie bedzie chetnych to proponuje emlyn hughes int soccer)
15:00 Timanthes - Carrion
16:00 game compos
18:00 8bit demoshow (Nitro)
20:00 Compo\'tetitions

SUN

12:00 koniec

Conrad odmowil pokazywania swojego edytora publicznie, ale mam nadzieje ze go przekonamy \"Wink\"

Poniewaz do tej pory wszyscy poproszeni bardzo chetnie pomagali liczyc votki - w tym roku votki robia za brudnopis, a partycypanci beda potem glosowac przy pecetach (postaram sie postawic wifi na miejscu tak aby kazdy kto ma lapka/pda z wifi mogl zaglosowac). Glosowanie zostanie zamkniete w niedziele ok 10:00 (lub pozniej jesli taka bedzie potrzeba). w zwiazku z tym ceremonialy odbeda sie w niedziele rano.

System 5stars udostepnil Ubik/The Elude (jak ktos byl na Riverwashu to wie o co chodzi).

Istotna roznica jest jednak rozdawanie votek, wiec bedziecie glosowac swiadomie - czyli inaczej niz na RW2010 (previewy w systemie 5stars nie byly uzupelnione co dalo dosc mocno randomowe wyniki kompotow)

sandlbn__

• Gość
« Odpowiedź #198 dnia: 13 Września 2010, 08:01 »
Jedziemy w 2 osoby z Lublina, jezeli jest ktos chetny mamy 2 miejsca. Z tym, ze jedziemy najprawdopodobniej w sobote rano.

Randy

• Gość
« Odpowiedź #199 dnia: 13 Września 2010, 08:20 »
Raf, nie udaloby sie przerzucic chociaz jednego z muzycznych event\'ow z piatku na sobote? Chetnie bym poszalal przy SID\'owych dzwiekach, niestety dojade dopiero w sobote, jak zapewne spora czesc partyzantow.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #200 dnia: 13 Września 2010, 08:44 »
to tylko szkic timetable \"Wink\" ani ja ani Odyn nie jestesmy DJami wiec nie beda to live acty w pelnym tego slowa znaczeniu. Bede przygotowywal liste pod xmplaya i mozemy puscic to samo w sobote (tym bardziej ze duzo osob przyjedzie z tego co widze na drugi dzien, wiec nikt nie bedzie raczej oburzony ze 2x puscimy to samo).

Takze proponowalbym repeat z piatku w sobote po kompotach (ktore z powodu malej ilosci prac raczej dlugo nie beda trwac), nie wiem czy sie Odyn zgodzi, ale ja sidy moge z xmplaya zapodac again.

Myslalem tez o zamowieniu jakichs koncertow ale za to wszystko trzeba placic (a przede wszystkim miec kalkulacje budzetu party wczesniej... a my dopiero na tydzien przed dostalismy od Was tyle kasy ze sposnroingu i przedplat ze wiemy z pewnoscia, ze mozemy gotowka w piatek za lokal zaplacic.... )

Podalismy wstepny timetable i juz pojawily sie glosy, ze wyglada to biednie. Czas bedzie zapelniony na tyle, na ile bedzie chetnych, zeby cos zaprezentowac. A poprzednie edycje pokazaly, ze nie ma co sie tego sztywno trzymac z powodu braku zainteresowania uczestnikow (chociazby karaoke, soccer czy crazy compo). Nikogo sila ciagac nie bedziemy.

Randy

• Gość
« Odpowiedź #201 dnia: 13 Września 2010, 08:59 »
Spox. W razie czego tez moge robic za SIDJ\'a \"Very

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #202 dnia: 13 Września 2010, 09:12 »
Randy, dostales PW.

btw jakby ktos mial jakies swiecidla chociazby w klimacie kolorofonow produkowanych przed inwalidow za prlu to bylo by milo gdybysie mogli takie cuda przywiezc i \"oswiecic\" nieco party \"Wink\" na pro  iluminacje (taka jaka byla np na RW2010) nas niestety nie bedzie stac.

PS. moze ktos poprowadzi demoshow na c64 ? na party bedzie ultimate Moog\'a wiec bedzie to bajecznie proste i przyjemne \"Wink\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #203 dnia: 13 Września 2010, 10:48 »
http://sosnowiecki.pl/p,s,200120,o,listing_informacji,id_kat,100,id_informacji,489709.html

joodas__

• Gość
« Odpowiedź #204 dnia: 13 Września 2010, 15:52 »

Cytat:
Witam! Jutro autko jedzie do warsztatu. Mam nadzieje, ze wyrobia sie z naprawa. Jak wszystko bedzie OK, to ja startuje w sobote jakos wczesnie rano z Wawy (ok. 6). Jakby co to 3, ew. 4 miejsca mam wolne \"Smile\"

Randy, jak masz jeszcze miejsca wolne to rezerwuje jedno. Do paliwa sie dorzucam i moge byc kierowca zmiennikiem.

V0yager

• Gość
« Odpowiedź #205 dnia: 14 Września 2010, 09:59 »
Heya!
Kto jedzie z Wawy w piatek?
Ostatecznie nie dopilnowalem wyslania plastikow do Rafa, wiec za ostatni grosz chce mu to dowiezc osobiscie \"Smile\"

V0yager

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #206 dnia: 14 Września 2010, 10:14 »
V0yager napisz na PW do Jericho:pisal, ze raczej pojedzie w piatek po pracy.
My atakujemy katowicka w sobote rano \"Very
Do zobaczenia na party place.

A ciasteczka juz upieczone-mam nadzieje, ze 3 kg starczy \"Laughing\"  \"Laughing\"

randall__

• Gość
« Odpowiedź #207 dnia: 14 Września 2010, 10:28 »
voy, ja jade w piatek.

V0yager

• Gość
« Odpowiedź #208 dnia: 14 Września 2010, 10:47 »

randall napisal:
voy, ja jade w piatek.

Ok, dogadalem sie z Black Lightem - ostatecznie party train to party train \"Smile\"
Wyjezdzamy z centralnego o 18:50 TLK-a!

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #209 dnia: 14 Września 2010, 11:05 »
V0yager, ciesze sie ze bedziesz i dostarczysz co proponowales \"Very

swiecidelka anyone? dzis jeszcze bede pytal o jakas iluminacje, tymczasem... naprawiam hardware po pozyczeniu \"Wink\"   

kolorofon.jpg
 :Opis:                                                

:Rozmiar: :119.6 KB
 :Wyswietlen: :Plik sciagnieto 1003 raz(y)

\"kolorofon.jpg\"