to tylko szkic timetable

ani ja ani Odyn nie jestesmy DJami wiec nie beda to live acty w pelnym tego slowa znaczeniu. Bede przygotowywal liste pod xmplaya i mozemy puscic to samo w sobote (tym bardziej ze duzo osob przyjedzie z tego co widze na drugi dzien, wiec nikt nie bedzie raczej oburzony ze 2x puscimy to samo).
Takze proponowalbym repeat z piatku w sobote po kompotach (ktore z powodu malej ilosci prac raczej dlugo nie beda trwac), nie wiem czy sie Odyn zgodzi, ale ja sidy moge z xmplaya zapodac again.
Myslalem tez o zamowieniu jakichs koncertow ale za to wszystko trzeba placic (a przede wszystkim miec kalkulacje budzetu party wczesniej... a my dopiero na tydzien przed dostalismy od Was tyle kasy ze sposnroingu i przedplat ze wiemy z pewnoscia, ze mozemy gotowka w piatek za lokal zaplacic.... )
Podalismy wstepny timetable i juz pojawily sie glosy, ze wyglada to biednie. Czas bedzie zapelniony na tyle, na ile bedzie chetnych, zeby cos zaprezentowac. A poprzednie edycje pokazaly, ze nie ma co sie tego sztywno trzymac z powodu braku zainteresowania uczestnikow (chociazby karaoke, soccer czy crazy compo). Nikogo sila ciagac nie bedziemy.