Wg.mnie tez miejsce 1 to porazka, 5\'te albo 4\'te byloby bardziej adekwatne. Kod jest ciekawy, grafika na wysokim poziomie, ale brak linkingu dyskwalifikuje wg.mnie demo w roku 2010.
Moj top 5 wyglada tak:
1.Fairlight - Booze\'i kucaja im do miecza jesli chodzi o design i przejscia w tym roku.
2.Booze - solidne demo, choc szalu nie ma - jeszcze bardziej podpasione sztandarowe efekty, wybijaja sie voxele i kostka, design,grafa&muza na poziomie.
3.Frighthof - tematyka wogole do mnie nie trafila, wrecz odwrotnie - odrzuca od dema, linking i grafy dobre, muzyka slaba, wszystko rekompensuja efekty.
4.Lepsi+Miracles, mam mieszane uczucia, ale sumujac plusy i minusy wychodzi mi czwarte miejsce.
+Tematyka i klimat
+Caly wypelniany 3D stuff, bardzo dobra robota
+Ten \'fade\' w 4x4, fajny efekt
+Epickie greetsy i niektore grafiki
+Muza
-Tempo
-Fade\'y obrazkow, wygladaja bardzo dziwnie, tak jakby po prostu na chama byl wstawiany niebieski do color/screen ramow i zaraz potem czern.
-Czas trwania wypelnianych 3D - precalc sie nie miescil czy to swiadoma decyzja?
-Przerywanie muzyki, psuje klimat
-Niektore grafiki, wygladaly jak konwerty
-End part, w przypadku greetsow tempo przewijania bylo w porzadku, ale juz w przypadku end partu jest zdecydowanie za wolno
Podsumowujac jesli wymienicie loader i troche podszlifujecie linking/design kolejne demo bedzie wiecej niz swietne.
5.Another Beginning - jw
xx.Cubase64 - opada szczeki ale nie w demo compo.