Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: X2010 w Holandii (1-3 pazdziernika 2010)  (Przeczytany 14957 razy)

booker__

• Gość
X2010 w Holandii (1-3 pazdziernika 2010)
« Odpowiedź #315 dnia: 05 Października 2010, 20:07 »

DJ Gruby/Oxyron napisal:
Czy ktos kojarzy, z ktorej gry byl ten zak, ktory grali wtedy goscie z 6581?

http://goto.relive.nu/stream-1-1v

Powinno pomoc (sa podane nazwy kawalkow) \"Wink\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #316 dnia: 05 Października 2010, 20:14 »

booker napisal:
Wiedzialem, ze warto bylo wyslac te foty do Tomka.

Spedzales wakacje w Karpaczu?

booker__

• Gość
« Odpowiedź #317 dnia: 05 Października 2010, 20:28 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:

booker napisal:
Wiedzialem, ze warto bylo wyslac te foty do Tomka.

Spedzales wakacje w Karpaczu?

A spedzalem, i znow jade na te zime, zn. w styczniu oho \"Smile\" na spa i w ogole \"Very

randall__

• Gość
« Odpowiedź #318 dnia: 05 Października 2010, 20:58 »
odnosnie produkcji - niestety nie zdazylem wlasciwie nic obejrzec w domu oprocz dem, najbardziej mi sie podobalo offence (znow), a dalej to szczerze nie wiem, kilka bardzo fajnych KONTRYBUCJI na rownym poziomie. z muzyki - to juz wrazenia z party - 1) soundemon 2) jammer 3) zzap69 albo wacek. z grafiki - 1) duce 2) sit 3) deev, ale poziom tego compo wydal mi sie tak kurewsko wysoki, ze poza podium tez dawalem dziesiatki masowo. a najfajniejsze, ze prace wystawili tez spectrumowi i atarowi artysci, chcialbym cos podobnego w compo muzycznym.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #319 dnia: 05 Października 2010, 21:06 »

randall napisal:
spectrumowi i atarowi artysci, chcialbym cos podobnego w compo muzycznym.

Fuck yeah.

splatterpunk__

• Gość
« Odpowiedź #320 dnia: 06 Października 2010, 13:47 »
Doturlalem sie do domu dopiero wczoraj wieczorem.

Ogolnie zajebista MOC wrazen z party \"Smile\" Dzieki wszystkim za towarzystwo, polskie chlopaki daly rade, Randall przebil Jeffa, przasny stol = zajebisty pomysl i realizacja, mialem tylko klopoty z wytlumaczeniem gosciowi ktory okazal sie HCLem czym jest smalec, ostatecznie skonczylo sie na kompromisie, \"good shit\" \"Wink\" Wielki szacunek dla ludzi ktorzy zorganizowali ten motyw, zarcie, czarno-biale postery z Walesa, Curie-Sklodowska, S.Lemem itd. Po prostu wypasiony pomysl \"Smile\"

Swietny koncert kapeli 6581, byl pot, smiech i lzy nostalgii. Jeroena Tela wczesniej niestety przespalem.

Kompoty najlepsze i chyba najdluzsze jakie widzialem. Moznaby pisac i pisac, kurde, mysle po prostu: rewelacja, rewelacja!

Filmy i fotki wrzuce potem.

splatterpunk__

• Gość
« Odpowiedź #321 dnia: 06 Października 2010, 16:47 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:

W ogole nie licze sie ze zdaniem Ramosa, nie jest to dla mnie zadna wplywowa osobistosc z elitarnego kregu. Nic nie robilem przez pol roku od publikacji tego glupiego komentarza. Wlasciwie dopiero zblizajace sie party i deadline motywuja mnie do intensywnego dzialania.

Dobra, no to jedziemy z tym koksem \"Smile\"
Panowie i Panie, prezentacja grafiki Sebaloza na X\'2010. Nie bylo latwo, ale udalo sie:

http://www.youtube.com/watch?v=H3_2xy6pgrs

Jakkoliwek, kilka godzin pozniej przy demku \"Portal\" pomyslalem \"...o w morde, teraz pojechali po bandzie!\" \"Smile\"

Tylko Seba, wytlumacz mi, po co tak psuc sobie nazwisko? Gdyby nie ta grafa bilbym ci teraz poklony.

\"Portal\" rocks. Zielok, zaszalales \"Smile\"

scarab__

• Gość
« Odpowiedź #322 dnia: 06 Października 2010, 17:25 »

Cytat:
Tylko Seba, wytlumacz mi, po co tak psuc sobie nazwisko? Gdyby nie ta grafa bilbym ci teraz poklony.

Nie znasz sie i tyle:) Picasso tez jest i byl przez wielu nie rozumiany a uchodzi za geniusza - i co, i co? \"Smile\"

randall__

• Gość
« Odpowiedź #323 dnia: 06 Października 2010, 20:45 »
walczylismy jak lwy razem z Psycho o pokazanie tej przeoczonej (celowo?) przez organizatorow grafiki i jak juz sie udalo, to mi sie wor zmarszczyl. ale rozumiem, ze wlasnie na tym mial polegac performance? \"Smile\"
za demo duze brawa, szczegolnie za czesc pozdrawiajaca.

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #324 dnia: 06 Października 2010, 21:12 »

splatterpunk napisal:
prezentacja grafiki Sebaloza na X\'2010.

Tylko ze dales zle video. Trzeba bylo nagrac jak rysuje, bo ten obrazek to bylo uboczny skutek performance ktory wykonalem obok wodopoju czyli miejsca w ktore wszyscy przychodzili po rozdawane piwo. Miejsce nie bylo wybrane przypadkowo. Chcialem pokazac ze ten moj nowy styl nie jest z photoshopa. Po prostu rysowalem sobie przez kilka minut, zostawilem kompa z wlaczona grafika i poszedlem gdzies. Wolalem testowac nasze demo Portal i pomoglem Lolicie w wystawieniu jej grafiki na kompo. Dlugo szukalem tez wolnego kompa i potem myszki, nie mialem tez instalki programu graficznego wiec musialem sciagnac z netu. Komp byl doslownie wolny bo postawienie jednego pixela trwalo na nim kilka sekund od momentu nacisniecia przycisku myszki, albo to moze mi tak wolno czas lecial \"Smile\"

splatterpunk napisal:
Tylko Seba, wytlumacz mi, po co tak psuc sobie nazwisko?

O co chodzi z tym psuciem? Nikt nie moze powiedziec ze ta grafika to skan, konwert, wired czy photoshop. Wszyscy widzieli ze byla recznie rysowana. Nie podoba sie? O gustach sie nie dyskutuje.

scarab napisal:
Picasso tez jest i byl przez wielu nie rozumiany a uchodzi za geniusza

Widze tutaj duze podobienstwo miedzy mna a Picasso \"Smile\"

randall napisal:
ale rozumiem, ze wlasnie na tym mial polegac performance? \"Smile\"

Kompo bylo o 20. A moj performance sie skonczyl juz o 18.39. Nie wiedzialem potem co zrobic z ta grafika, wiec dalem na kompo zeby kazdy wiedzial kto to tam rysowal na stoliku, bo moze ktos mnie jeszcze nie zna..

scarab__

• Gość
« Odpowiedź #325 dnia: 06 Października 2010, 22:18 »
rzecz w tym aby nie patrzec przez pryzmat jednego zdarzenia, ale ich wszystkich... ale mi sie kufa na madrosci wzielo\"Smile\"

splatterpunk__

• Gość
« Odpowiedź #326 dnia: 07 Października 2010, 11:02 »

randall napisal:
walczylismy jak lwy razem z Psycho o pokazanie tej przeoczonej (celowo?) przez organizatorow grafiki i jak juz sie udalo, to mi sie wor zmarszczyl. ale rozumiem, ze wlasnie na tym mial polegac performance? \"Smile\"

Walczylem i ja, moze dlatego taki lekki nerw. Spodziewalem sie grafy co najmniej na poziomie tej z ostatniej Silesii, chociaz jak zobaczylem na big screenie, ze w katalogu grafa Sebaloza zajmuje cale 4 bloki to nabralem zlych podejrzen.

\"Sebaloz? To ten co na X2010 zajal ostatnie, 38 miejsce w gfx compo? Aaaaa...\" \"Wink\"

Dobra Seba, demo Cie uratowalo \"Smile\"

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #327 dnia: 07 Października 2010, 11:12 »

splatterpunk napisal:
grafa Sebaloza zajmuje cale 4 bloki

Nie wiem czy rozmiar to dobry wyznacznik, moje 7 blokow uplasowalo sie gdzies w polowie stawki \"Wink\"

booker__

• Gość
« Odpowiedź #328 dnia: 07 Października 2010, 11:15 »
http://vimeo.com/15613039

video z music compo i inne, min. koncert Jeroena itd itp.

Ramos

• Gość
« Odpowiedź #329 dnia: 07 Października 2010, 11:38 »
Tu macie caly warez i filmiki na http://ca-fan.pl/ razem z SIDami do sciagniecia.