Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Identy  (Przeczytany 662 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kotrobot__

• Gość
Identy
« dnia: 10 Stycznia 2010, 21:10 »
http://riversedge.pl/identy

Klasyk: \"Wink\"

Jak odnajde, to wkleje tu kilka staroci...

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Identy
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Stycznia 2010, 23:26 »
dobrze pameitam ze na N10 byly dwie wersje identek?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Leo__

• Gość
Identy
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Stycznia 2010, 07:33 »
fajny temat, zapodam swoje \"Wink\"

Offline kenji

• Level 5
Identy
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Stycznia 2010, 23:15 »
Zapewne wielu z Was mnie zagnie iloscia, ale co mi tam:

Moje drugie podejscie do wyjazdow na party. Zarazem pierwsza multiplatformowa impreza. To tutaj oduczylem sie pic Zubrowki. Poza tym Marek Pampuch Show

O ile dobrze pamietam party to odbywalo sie krotko po powodzi stulecia. Slady jej mozna bylo dostrzec po drodze (worki z piaskiem, slady po wodzie etc). Poza tym bylo to dla mnie jedyne party, na ktorym przespalem demo compo na PC.... coz mlody bylem jeszcze.

Jedno z moich lepszych parties. Heh, to tutaj poznalem grupe Arise Drinkers \"Smile\"

Kolejne udane party. Przekonalem sie, ze w Czestochowie nie z kazdego okna widac wieze klasztoru. Poza tym fajna impreza. Jesli dobrze pamietam, do glosowania w kategorii C-64 byla osobna votka.

Wielkie oczekiwania i wielkie rozczarowanie. Glownie ze wzgledu na oszustwa glownego organizatora. Coz.... mama zawsze mowila, zeby nie ufac Atarowcom.

To byly czasy! Dwie imprezy w jednym miesiacu (w sumie po drodze byl jeszcze Intel, ale \"koledzy\" amigowcy wypuscili na PC taka invitke, ze trudno bylo nie olac tego zlotu). W kazdym razie z pamietam ze na tym party bito rekordy w ilosci ludzi spiacych w jednym domku typu Brda. Poza tym chyba to bylo pierwsze party z gatunku \"invite only\". Zupelnie poroniony pomysl.

Ostatni ident jaki znalazlem. Pamietam marsz na PKP, po torach tramwajowych. Ktos pamietal, ze jechalismy tramwajem numer \"X\", no to nad ranem wracalismy z buta ta sama trasa.

Hornet__

• Gość
Identy
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Stycznia 2010, 18:03 »
a ja se kurde mieszkanie wywale do gory nogami ale znajde to cudo z ESM/Antia w Tarnowie 93....jako Viper/Chaos - god, co to za czasy byly....

Leo__

• Gość
Identy
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Stycznia 2010, 07:48 »
O to moje, dokopalem sie w koncu do nich \"Smile\" Chyba gdzies jeszcze kilka innych zapodzialem, teraz sie ich nigdy nie dokopie juz...

niechronologicznie , a co tam.

http://pokazywarka.pl/gb6vrw/

Druid__

• Gość
Identy
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Stycznia 2010, 13:14 »

Hornet napisal:
a ja se kurde mieszkanie wywale do gory nogami ale znajde to cudo z ESM/Antia w Tarnowie 93....jako Viper/Chaos - god, co to za czasy byly....

Haha, no - poszperalem w moich starociach i znalazlem:

\"Very No to byly czasy \"Smile\"

Ale najwieksza kolekcje identow jaka widzialem mial Comanche - kiedys nawet na party przyjechal z wszystkim przypietymi w dwoch rzedach \"Smile\"

kotrobot__

• Gość
Identy
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Stycznia 2011, 13:45 »
Myslalem, ze nigdy nie znajde...

Pierwszy Glogow?