Nie wkrecam sie do innych projektow, bo nie mam na wszystko czasu. To fakt jestem zaangazowany w pomoc kilku projektow, bo pewne rzeczy zwiazane z C64 lubie robic. Rypalem zaki jeszcze zanim bylem w HVSC i to oni zaproponowali mi dolaczenie do tej grupy. Kiedys duzo ich rypalem i wyszukiwalem creditsy i staram sie poprawiac bledy w samym archiwum. Skoro mam dostep do mase nie publikowanych produkcji i ludzie sami mnie prosili, aby zrobil z ich zakow SIDy to czemu nie. Obecnie jak znajde jakies zaki co nie ma w HVSC zrobie z nich SIDy.
Dla tych co nie wierza, ze wyrypalem 5 tys. zakow i zrobilem z nich SIDy niech przejrza starsze update HVSC. Oliczylem zaki V-12, bo ich duzo nie bylo, a przez pomylke podpisane zostaly, ze ja je wyrypalem, a ja je do tylko podeslalem.
Inne moje projekty to najwiekszy projekt czyli C&A Fan. Jest tez projekt archiwum maga C&A Fan, bo trzeba gdzies wrzucac rzeczy co podsylaja nam ludzie, a nie mamy duzo miejsca na stronie. Jako, ze wczesniej jeszcze w latach 90tych chcialem stworzyc duze archiwum produkcji polskich, wiec razem ze znajomym tworzymy archiwum biblioteki i softu polaczonego ze strona C&A Fan.
Fakt, ze pomagam w tworzeniu na Atari, a wlasciwie w rypaniu i pomocy przy nowym update ich archiwum muzycznego ASMA.
Troche mnie zdziwilo, skad takie niusy o ASDB skoro nie wiadomo jak to bedzie sie nazywac. Strona wzorowana na CSDB przeznaczona na Atari nie powstanie, bo ja nie mam czasu na stworzenie czegos takiego. Poza tym kodowanie w PHP idzie mi strasznie ciezko i nie chce mi sie uczyc tego jezyka. Malo sie w tym projekcie dzieje, a napisalem pare wskazowek jak to jest na C64 i jak tam funkcjonuje. Koder co tworzy taka strone robi ja na zalicznie, a czy powstanie nie wiem i obecnie malo mnie interesuje to.
Inne projekty mnie nie interesuje i nie chce sie w nie angazowac. Jednak ciekawi i interesuje mnie kazdy nowy projekt odnosnie C64. To chyba normalne jak interesuje sie tym komputerem.