obserwuje dalej ten atak na mnie i w tych hektolitrach SPAMu nie wiem skad pomysly, ze urzadzenie to jest identyczne jak na schemacie itd, ale prosciej niz zapytac po prostu to latwiej jest oczerniac, nie?

(pozwolenie swoja droga tez mam, tylko chcialem zobaczyc jakie bzdury bedziecie pisac zas

)
\"Po znajomosci\" w PL wyglada to tak : \"chcialbym brac za to 100zl, ale dla Ciebie moze byc 70. to biore za 60\". W takim razie ponizej 100 nie schodze, right?
Tak naprawde to po prostu zazdroscicie ze to nie Wam sie udalo to urzadzenei uruchomic. Kisiel - Twoich addonow niestety prawie nikt nie chce, bo dla przecietnego scenera nie sa one potrzebne. Na xu1541 jest popyt.
Smieszne jest tez to, ze najbardziej krzycza wlasnie Ci, ktorzy w zwiazku ze swoja sytuacja materialna mogli by spokojnie wesprzec moj projekt i zmotywowac mnie tym samym do tego, abym ruszyl kolejne, ale to tylko Polska - przestrzgano mnie ze nie warto tego tutaj sprzedawac tylko od razu uderzac na zachod - i mysle ze mozliwych nastepnych moich urzadzen nei bede tutaj oferowac skoro mam potem czytac takie bzdury pod moim adresem.
Nitro, prosze abys zamknal ten temat - elita znajdzie sobie jakiies inne miejsce do pospamowania. Kto bedzie chcial odemnie kupic to urzadzenie - znajdzie mnie, a ja nie mam czasu na bezowocne dyskusje.
jak juz wczesniej napisalem - kolejne egzemplarze beda dostepne pod koniec sierpnia.