Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Jakie auto?  (Przeczytany 2597 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elban__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #90 dnia: 02 Kwietnia 2009, 11:35 »
moze i sa troche wyzsze, ale nie duzo. a poprostu sie nie pierdola te samochody co dwa dni jak te popyliny na F czy Ople.

Corolla to tez bardzo uczciwa propozycja. Golfy w sumie maja jedna wade - sporo burakow smiga Golfami, kupi se taki ziomek spod Grojca, wsadzi rajstopy w refelktory, glebe zrobi, nalepek nawpierdala, wydech wymieni na rure do klopa. I to w sumie koniec wad Golfa. \"Wink\"

A poza tym - jak mozna bylo mu odpisac na serio skoro on chcial wydac max 10k i mialo byc niezawodne? Szkoda jeszcze ze nie nowe, albo na gwarancji.

Zreszta - cienias niezawodny? Jaaaaasne.

Offline wackee

• Level 6
Jakie auto?
« Odpowiedź #91 dnia: 02 Kwietnia 2009, 11:49 »
FIAT. Jak to mowia niemiaszki - Fehler in Alle Teilen \"Wink\"

leming__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #92 dnia: 02 Kwietnia 2009, 13:40 »
kurde nie no DJ Grubi co ja ci mowilem, Civic mial byc nooooo... tak pozatym chwalicie te golfy... no wg statystyk to nie jest to auto nawet w top20 bezawaryjnych wiec nie rozumiem czym sie tak podniecacie \"Razz\" a to ze kazdy mechanik umie naprawic golfa na kazdej wsi i ze sa do niego czesci to swiadczy tylko o tym ze nic innego nie robia tylko golfy naprawiaja \"Smile\" Logicznym dla mnie jest ze sie duzo psuja. Ja wole jezdzic niz biegac po mechanikach...

Pierwsze 12 najbardziej niezawodnych aut to japonskie:

http://www.reliabilityindex.co.uk/tophundred.html?apc=3128339010848601

Offline wackee

• Level 6
Jakie auto?
« Odpowiedź #93 dnia: 02 Kwietnia 2009, 13:58 »
Do dupy z zestawieniem, w ktorym nie ma wieku i mk. Nie ma jak porownywac samochody, biorac pod uwage tylko jeden wymiar, wypadaloby miec chociaz dwa \"Smile\"

Jaka jest roznica awaryjnosci miedzy miedzy golfem 3 a golfem 4 wie kazdy. Jaka jest roznica miedzy 12-letnim golfem3 a 12-letnia mazda 626 tez. Jaka jest roznica miedzy tym samym samochodem z silnikiem dizla, a z benzynowcem...

I tak mozna bez konca \"Smile\"

Poza tym, zadne zestawienia takich firm nie sa warte tyle, co tzw. word of mouth, czyli jakze modne w tej chwili Net Promoter Score \"Smile\"

A ze golfiaki sa nie do zdarcia to jest oczywista oczywistosc \"Smile\"

kordiaukis__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #94 dnia: 02 Kwietnia 2009, 19:23 »
Wacek moze opowiedz ja kupowalismy twojego C-Maxa \"Wink\"

Offline wackee

• Level 6
Jakie auto?
« Odpowiedź #95 dnia: 02 Kwietnia 2009, 19:28 »
Taka opowiesc to mozna tylko przy ognisku i procentach \"Smile\"

kordiaukis__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #96 dnia: 02 Kwietnia 2009, 19:37 »
to chyba akurat porblemem nie bedzie ..

elban__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #97 dnia: 11 Maja 2009, 08:01 »
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article376676/Kup_sobie_radiowoz_za_175_zl.html

taka fure mozna bylo sobie strzelic. Kaktus, naprawde, zlego wyboru dokonales. W takim poldolocie bylbys atrakcyjny jak Borewicz. \"Wink\"

booker__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #98 dnia: 13 Maja 2009, 10:20 »

elban napisal:
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article376676/Kup_sobie_radiowoz_za_175_zl.html

taka fure mozna bylo sobie strzelic. Kaktus, naprawde, zlego wyboru dokonales. W takim poldolocie bylbys atrakcyjny jak Borewicz. \"Wink\"

Aahaa! To juz teraz wiem skad leming mial to, czym wczoraj mi pod chate podjechal... :]