Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Jakie auto?  (Przeczytany 2629 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skull

• Level 6
Jakie auto?
« Odpowiedź #75 dnia: 30 Marca 2009, 14:55 »
no i ma automatycznie z licznika, progress bar dla loadera

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Jakie auto?
« Odpowiedź #76 dnia: 30 Marca 2009, 15:22 »
taaaa... albo nakreci kolejna czesc filmu  \"wolny i wqrwiony\" \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #77 dnia: 30 Marca 2009, 15:23 »
mysle,ze zebrane podczas jazdy doswiadczenia przeleje na Street Rod 3.

Tak wiec Raf uwazaj z tym swoim poldkiem - jestes pierwszy do walki z Cactusem na drodze. \"Wink\"

djgruby

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #78 dnia: 30 Marca 2009, 17:33 »
Kurka, ale to cholerstwo zre kasiory... Podatek od wzbogacenia sie, rejestracja, ubezpieczenie, paliwo, nie wspominajac o czekajacych go naprawach... Czy to sie kiedys skonczy? :|

SUDi__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #79 dnia: 30 Marca 2009, 17:43 »

DJ Gruby/Oxyron napisal:
Kurka, ale to cholerstwo zre kasiory... Podatek od wzbogacenia sie, rejestracja, ubezpieczenie, paliwo, nie wspominajac o czekajacych go naprawach... Czy to sie kiedys skonczy? \"Neutral\"

Tak, konczy sie to wraz ze zezlomowaniem/sprzedaniem auta. Potem zaczyna sie od nowa wraz z kolejnym autem.

elban__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #80 dnia: 31 Marca 2009, 08:10 »
Cactus - zagraj nim w Stunt Car Racer - nie wpierdolisz sie w koszty.

pajda

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #81 dnia: 01 Kwietnia 2009, 08:13 »

leming napisal:
Mam nadzieje ze czerwony.

Pewnie dlatego, ze czerwone sa najszybsze \"Smile\"

prezes__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #82 dnia: 01 Kwietnia 2009, 10:15 »
Cactus: wpadaj bolidem na piernik do torunia, przy okazji przetestujesz go \"w trasie\". Na zyczenie mozemy zorganizowac tuning compo - wartosc samochodu momentalnie wzrosnie i odbijesz sobie oplaty rejestracyjne.

Offline Skull

• Level 6
Jakie auto?
« Odpowiedź #83 dnia: 01 Kwietnia 2009, 10:41 »
szkoda, ze sie jeszcze chwili nie wstrzymales z kupnem - wlasnie wyszla specjalna wersja poloneza:

http://wielkapedia.wikia.com/wiki/Polonez_Agresor

ps. podobno scenowicze maja duze znizki, i zamiast radia dodane dtv

Offline wackee

• Level 6
Jakie auto?
« Odpowiedź #84 dnia: 01 Kwietnia 2009, 18:33 »
Szfak, ale mnie temat ominal... elban, nie wybacze Ci ze mi cynku nie dales \"Wink\"

Za te kase polecilbym golfa mk3 pewnie \"Smile\" dobrze i tanio, eksploatacja i czesci zwlaszcza. Walnie cos w trasie to na kazdej wsi mechanik naprawi bez problemu. Paru moich znajomych chwalilo tez stare cliowki.

Tak jak elban napisal, mi pasuja fordy, ale ja to ja \"Wink\" mam obcykane i wiem na co patrzec zeby nie kupic tzw. poprzystankowca. Poza tym na razie sie nie sparzylem. Chociaz szczerze powiem, gdybym teraz bral cos nowego i nie mial wystarczajaco na smaxa (sorry, robi mi mokro ten samochod), to bralbym C4 picasso w czerni, bo pieknoty sa i dobre cenowo \"Smile\" ale pod warunkiem ze nowka. Przyjemny jest jeszcze golf plus, ale cena...

Teraz sprawdzamy wsrod znajomkow kije, ceed z siedmioletnia gwarancja - strasznie duzo tego teraz jezdzi, ale w sumie co sie dziwic - dawac tyle gwarancji to trzeba jaja miec. Wiekszosc to opchnie zanim sie skonczy.

W kazdej marce masz przynajmniej jeden naprawde udany model a inne udane mniej, wiec patrzylbym pod tym katem. Przykladowo wlasnie golf - mk3 nie do zdarcia, mk5 bardzo udany, a mk4 kijem bym nie tknal bo gowno \"Smile\"

SUDi__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #85 dnia: 01 Kwietnia 2009, 19:10 »

wackee napisal:
W kazdej marce masz przynajmniej jeden naprawde udany model a inne udane mniej, wiec patrzylbym pod tym katem. Przykladowo wlasnie golf - mk3 nie do zdarcia, mk5 bardzo udany, a mk4 kijem bym nie tknal bo gowno \"Smile\"

No widzisz, moze Twoja opinie wzialby Cactus pod uwage, a tak kupil mksuperdupermadafaker Sejczento i juz po ptokach...

Offline wackee

• Level 6
Jakie auto?
« Odpowiedź #86 dnia: 01 Kwietnia 2009, 21:07 »
Ciekawe, czy planuje smolic cholewki do Elysium i kupil slynne Seicento Brush \"Smile\"

elban__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #87 dnia: 02 Kwietnia 2009, 09:50 »
pudelko od zapalek? klasycznego blokera lewego pasa? samochod sprzedawany z beretem w komplecie?

nie no kaktus - lepiej bylo brac poldka.

a tak serio, to jakby ktos jeszcze sie zastanawial, to polecam Honde Civic. Nie do zajebania, nie za duza, nie za mala, w dobrej wersji silnikowej zapierdala, w cholere czesci zamiennych rodzimej produkcji (cena!) - dla Kakao sie nie nadawala, za 10 tys to raczej jakis mocny oldtimer.

SUDi__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #88 dnia: 02 Kwietnia 2009, 10:40 »

elban napisal:
a tak serio, to jakby ktos jeszcze sie zastanawial, to polecam Honde Civic. Nie do zajebania, nie za duza, nie za mala, w dobrej wersji silnikowej zapierdala...

potwierdzam, tez byla w pierwszej trojce aut ktore bralem pod uwage. Nawet bylem ogladac fajna niunie i jak sie zdecydowalem dwa dni pozniej to akurat zdazyl mi ja ktos sprzed nosa zgarnac. Wiec potem skonczylo sie na Fordzie.

prezes__

• Gość
Jakie auto?
« Odpowiedź #89 dnia: 02 Kwietnia 2009, 11:17 »
Racja chlopaki, kakao kupil samochod to teraz mozna juz odpisac na serio. \"Wink\"

W tej samej klasie co civic i golf jest toyota corolla, ktora mialem okazje kiedys przetestowac w codziennej jezdzie i moge z czystym sumieniem polecic. Jedena rzecza jaka wymienialem w samochodzie byl olej w silniku i filtr. Toyoty nigdy nie byly najpiekniejsze, ale nie maja sobie rownych jesli chodzi o niezawodnosc.

Ceny czesci do japonczykow mimo tego ze sa zamienniki sa chyba wyzsze od vw i opli. Japonce nadrabiaja to mniejszym ich zuzyciem.