Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 6 @ Częstochowa, lipiec 2012  (Przeczytany 16955 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline c---n

• Level 5
Silesia Party 6 @ Częstochowa, lipiec 2012
« Odpowiedź #150 dnia: 03 Grudnia 2012, 20:47 »
wackee
Ja z Dafem chyba nigdy nie mialem okazji pogadać... ;)

Na silesiach byłem dwóch... Rok po roku i o ile na pierwszej było średnio to na drugiej było imo tragicznie.... Nie wypominam nikomu bo rozumiem ile pracy to kosztuje... Szanuję swój czas więc na 5 nie pojechałem (miałem też inną w tym czasie sprawę) poza tym ńie jestem chyba konieczną osobą która musi się pojaiwć na polskim party aby bylo udane? Już to walkowałem z tobą...

Pojadę na każde party które będzie mialo znamiona imprezy ogólno commodorowskiej a nie wewnętrznego spotkania. Nie lubię udawać żę jestesmy przyjaciólmi. Lubię natomiast klimaty c64. I na takie się piszę.
Ta silesia w bielsku zapowiada się nieźle. Nie zwalcie/zwalmy tego...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #151 dnia: 03 Grudnia 2012, 21:32 »
carrion:
Nie lubię udawać żę jestesmy przyjaciólmi.

Etam Carrion pić nie musisz ;P
carrion:
Szanuję swój czas więc na 5 nie pojechałem

Szanuje swój czas byłem na wszystkich sześciu. Raz do roku moszna. Piernik to impreza pod mostem (nosem) więc też moszna ale to nie party ;) Jak się chce to się znajdzie sposób. Ogólnie big C na starość to tylko transplantacja organów nas czeka więc co szkodzi pojechać na SP czy SP?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #152 dnia: 03 Grudnia 2012, 22:17 »
carrion:
Ja z Dafem chyba nigdy nie mialem okazji pogadać... ;)

Jedyne co mogę powiedzieć to: tylko i wyłącznie Twoja strata.

Szanuję swój czas więc na 5 nie pojechałem

Jedyne co mogę powiedzieć to: tylko i wyłącznie Twoja strata.

poza tym ńie jestem chyba konieczną osobą która musi się pojaiwć na polskim party aby bylo udane?

Carrion, my się cały czas nie rozumiemy. Jeżeli o mnie chodzi to możesz nie jeździć w ogóle na party, w Polsce, Holandii czy nawet Zimbabwe. Bez Ciebie czy z Tobą - no fucking difference mate - najczęściej bawimy się świetnie. Nie wiem czemu w pewnym momencie zacząłeś odnosić wrażenie, że ktoś tu Ciebie gorąco namawia i nie może bez Twojej bytności żyć. To absolutnie mylna interpretacja \"\"
Moje jedyne marzenie to to, żebyś pisał o zupie że jest za słona jak jej już spróbujesz, a nie udowadniał wszem i wobec, że bez próbowania wiesz że zupa jest z dupy więc jej nawet nie będziesz wąchał (to nazywam ostentacyjnym unikaniem zupy) \"\"

Mam nadzieję że wyjaśniłem...

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #153 dnia: 06 Grudnia 2012, 15:15 »
Hehe, dobreee ;) Wackee ma rację. Aczkolwiek to, czy Carrion coś stracił, to nie nam oceniać. Jego sprawa, jego problem. Nikt go nie namawia na przyjazd. Mnie tylko dziwi wybiórcze podejście do tematu. Raz jadę bo to, bo tamto, raz nie jadę. Dla mnie wyjazd to priorytet. Tylko bardzo ważna impreza raz przeszkodziła mi w przyjeździe na jedną Silesię. Party to party. Dla mnie to przede wszystkim możliwość spotkania się z Wami. \"\"
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!