V-12/Tropyx ale przecież nikt nie atakuje Colney, stwierdziłem (to jest moje zdanie i jak chcecie to się nie zgadzajcie - ja go nie zmienię), że zawyża ceny - co w ogólnej charakterystyce podnosi też ceny "złomu" bo inni sądzą że nie stan a to że C64 = C64 i koniec, nieważne że jedno igła a drugie takie sobie. Część sprzętu miała faktycznie warte swojej ceny ale co do np Atari Falcon - to raczej średnio o 300zł za dużo.
Ale to sprzedając ustala ceny i albo sprzeda albo nie sprzeda i będzie wystawiać kilka razy.
Sam kupiłem od niej conieco i jestem zadowolony, chociaż uważam że zapakować mogła lepiej.
Aleście się obrońcy zrobili bo to kobieta sprzedaje, gdyby to był facet to byście po nim jechali równo, na dodatek nie wiem o co chodzi, nikt jej nie atakuje tylko wyraża się swoje zdanie co do cen i tyle.
Co do guzika - gość wystawia go jako protest odnośnie całego złomu - typu wtyczka od zasilacza za 20zł bo to unikat czy podobne rzeczy uszkodzone itp - było kilka takich aukcji.
Commodore MAX - obniżył o 1000zl - tutaj to samo sprzedający ustala cenę, gdyby zgodził się na wysyłkę za granicę to może by i się sprzedało. Chociaż uważam, że w okresie świątecznym i przedświątecznym dużo sprzętu szło za ładne pieniądze, także wtedy pewnie by miał większe szanse a teraz to część osób się wypłukała. W sumie sam przed świętami mógłbym to kupić ale za obecną cenę z licytacji