Nie będę udawał bo i po co. Miałem jakiś czas przestoju od C64. Tak się życie toczy i tyle. Na przeszkodzie stała praca zawodowa, jakaś tam kariera i dorabianie \'Panów\' z za zachodniej (już nie) granicy itd. Wychowywanie dzieci i inne takie przyziemne sprawy. A nawet jak byłem obecny (odpalałem) Commodorka to nie grzebałem po forach, nie latałem, nie czytałem i inne takie bzdury. Jeśli chodzi o te pamięci masowe, to sorry, ale lepiej się przyznać niż ciąć głupa, prawda? Nie mam z tym do czynienia, nigdy nie miałem tego w ręce, nie wiem jak to działa. Śmieszne, no nie? I do tego informatyk... Ech... Ale co tam - mnie to wali ile to kosztuje, kto to złoży itd. Wisi mi to totalnie. Potrzebuję wszystkie urządzenia dotyczące pamięci masowych (SD2IEC, MMC2IEC, 1541Ultimate). Po to by sprawdzić jak to działa, z czym to się je itd. Nie jestem koderem by grzebać w sofcie, ale jestem na tyle k....a uparty by grzebać i jeszcze raz grzebać. I naprawdę pewną część ciała kładę na to ile to kosztuje. Może dlatego właśnie finalizuję zakup 1541Ultimate... I tak przeczytałem sobie wszystkie posty w tym wątku po raz kolejny. O co tu idzie gra? O te 20 PLN w tę czy tamtą? Kurde, Zyga, chyba kupię całą serię jak zrobisz i dam każdemu w prezencie bo jak widzę te czasami jałowe dyskusje o kosztach to coś mnie strzela. Każdy wie co...
@Zyga - szacunkowo na kiedy sprzęcik?

Walnij do mnie na GG 8551555