...olo, nie przeginasz trochę? Zaczynasz traktować to forum jak swoją własną stronę biznesową (przypomnę tylko, że kilku stałych użytkowników tego forum zapłaciło niedawno, całkowicie \'społecznie\' za możliwość dalszego istnienia tej domeny)! Nie ma tu co prawda moderatorów, bo inaczej takie tematy jak ten wylądowałyby natychmiast w koszu. Osobiście nie jestem przeciwko reklamowaniu się z własnym biznesem w ten sposób, ale pod warunkiem, że NAJPIERW DASZ COŚ OD SIEBIE dla społeczności commodorowskiej (chyba wszyscy się ze mną zgodzą??), zanim zaczniesz \'spijać śmietankę\' ;-) (nie czujesz, że tak byłoby elegancko?), bo dotychczas wiele od siebie nie dałeś, poza chwaleniem się, że coś tam zmontowałeś. Jest tutaj wielu amatorów, którzy potrafią trzymać lutownicę i na pewno MMCa mogliby sobie sami zmontować, jeśli dostaną dokładną instrukcję w ojczystym języku. Skoro jesteś już taki \'wiracha\' w budowie MMCa, to opisz szczegółowo budowę, programowanie procka (co, czym, jak, dlaczego), gdzie natknąłeś się na problemy przy uruchamianiu (programowaniu), jak je pokonałeś itp, itd. To będą cenne wskazówki dla wszystkich miłośników komcia C64 (i nie martw się, będzie jeszcze wielu chętnych do kupienia od Ciebie MMCa, bo nie każdy jest w stanie to zrobić we własnym zakresie). Gdzieś w archiwach jest rozpoczęty przeze mnie temat o budowie MMC/SD2IEC - ZAPRASZAM do współpracy w jego dalszym redagowaniu! Póki co opis tego tematu utknął z braku wolnego czasu u mnie, ale jak mnie zmobilizujesz, to ruszymy dalej.