Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Omijając mroczne latadła.  (Przeczytany 1818 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MIKO hCA

• Gość
Omijając mroczne latadła.
« Odpowiedź #60 dnia: 28 Marca 2010, 16:33 »
 No.  To  skończyliśmy  temat.  Dzięki  wszystkim  za  pomoc  przy  poszukiwaniu  tej  gry.  Szczególne  podziękowania  idą  do  p.a.  -  jesteś  przecierpliwym,  bardzo  inteligentnym,  obiektywnym  gościem,  wyraźnie  bez  kompleksów,  które  u  co  poniektórych  zauważyłem.  Mega  dzięki!  

Tak  więc  ogłaszam  oficjalny  \'end  of  topic\'.  Aż  chce  się  posłuchać  The  Doors`ów,  kawałka  This  Is  The  End.  XD  

Trzymajcie  się!  Pozdrowienia  dla  wszystkich!

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 28 Marca 2010, 21:33 »
 O  rany...  nie  wiem,  co  powiedzieć;)  Hehe,  po  prostu  wychodzę  z  założenia,  że  w  każdym  z  nas  jest  wariat.  A  dodatkowo  swój  swego  zrozumie  ;)Między  Tobą  a  mną  widzę  raczej  różnicę  ilościową,  a  nie  jakościową  :)  

Nic  no,  to  życzę  tylko  na  koniec,  byś  pewnego  dnia,  grając  w  którąkolwiek  z  wymienionych  tu  czy  na  lemonie  gier,  mógł  powiedzieć  z  czystym  sercem  i  spokojnym  sumieniem:  \'Tak,  to  na  pewno  ta  gra\'  :)

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: 29 Marca 2010, 08:44 »
 Hehe,  zapewne  tak  będzie.  XD  

Teraz  już  zostało  mi  tylko  dokończenie  sprawdzania  tej  listy  i  ju.  Ale  temat  i  tak  się  zakończył.  XD  

Jeżeli  naprawdę  natrafię  (o  ile  już  nie  trafiłem)  na  tę  grę,  to  dam  znać.  Pozdro!