Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Omijając mroczne latadła.  (Przeczytany 1818 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MIKO hCA

• Gość
Omijając mroczne latadła.
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Marca 2010, 15:46 »
 Ogólnie  w  scenerii  mogło  być  bardzo  kolorowo,  ale  tego  to  już  nie  jestem  pewien.

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 19 Marca 2010, 16:10 »
 Coś  mi  ten  Cave  Hunter  podpasował,  ale  muszę  być  pewien  gameplay`a.  Grę  ściągnąłem,  odpaliłem,  ale...  po  kilkukrotnym  wciśnięciu  Esc,  po  muzyczce  wchodzi  logo  gry  i  obrazki  potworów,  lecz  nie  mogę  zacząć  gry.  Jak  to  zrobić?

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 19 Marca 2010, 16:35 »
 Oki,  udało  mi  się  odpalić  i  zagrałem  trochę.  Ale  nic  z  tego  -  to  nie  ta  gra.  Cave  Hunter  odpada.

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 19 Marca 2010, 18:49 »
 Na  Lemonie  podpowiedzieli  mi,  że  to  Climber,  ale  to  też  nie  on.  Jestem  p******y,  jeżeli  prawdą  jest,  że  zmiksowałem  sobie  w  pamięci  wszystkie  te  gry  i  stąd  jedno  wspomnienie  o  jednej  grze.  No  dobra,  ja  jestem  p******y,  ale  nie  aż  tak.  XD

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Marca 2010, 01:31 »
 Miko,  ja  Cię  BARDZO  proszę:  nie  nazywaj  Commodore  64  konsolą,  bo  mnie  szlag  trafia  natychmiast!  Konsolą  to  jest  NES,  SNES,  PSx  czy  XBOX.  C-64  to  pełnowartościowy  komputer!  To,  że  ma  bardzo  skromne  parametry  techniczne,  nie  klasyfikuje  go  do  konsol!  

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Marca 2010, 02:59 »
 Oki.  Sorka.  Szczerze,  to  nie  miałem  pojęcia,  że  nie  można  C64  nazywać  konsolą.  Wiedziałem,  że  jest  to  komputer.  W  sumie  to  pierwszy  raz  nazywam  go  konsolą  od  tego  tematu.  Nie  miałem  zamiaru  obrażać  naszego  kochanego  wehikułku.  XDDD  

Dobrze,  że  mnie  naprowadziłeś,  bo  bym  się  nie  dowiedział.

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 20 Marca 2010, 12:28 »
 Wehikułek,  no  nie...  :[

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 20 Marca 2010, 15:26 »
 No  co?  XDDD  W  końcu  jest  to  urządzenie  przenoszące  ludzi  w  przeszłość!  XDDD  Emocjonalnie  ma  się  rozumieć  rzecz  jasna.  XDDDDDD

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Marca 2010, 14:49 »
 Dobra.  Widzę,  że  jednak  to  z  moją  pamięcią  są  problemy.  Dziecka  umysł...  Ten  słodki  dziecka  umysł...  Teraz  już  jestem  pewien,  że  się  myliłem.  To  ta  gra.  A  raczej...  Te.  Połączenie  kilku,  po  czym  zapewne  miałem  wiele  dziwacznych  snów,  których  nie  pamiętam,  a  zapadły  mi  w  emocjach.  Nie  raz  się  tak  zdarzało.  Że  pamięć  ze  snu  traktowałem  jak  coś,  co  się  naprawdę  wydarzyło.  Daję  nam  wszystkim  jeszcze  kilka  dni  na  poszukiwania.  A  raczej...  Cały  tydzień.  W  następną  sobotę  o  godzinie  22:22  oficjalnie  zakańczam  poszukiwania  i  uznaję  swój  błąd  pamięciowy.  Szkoda,  że  tak  to  się  zakończy.  Ale  kto  wie...  Może  jeszcze  ktoś  tę  grę,  całkowicie  przypadkiem,  znajdzie?  Wątpię.  To  czuć,  skoro  najlepsi  poszukiwacze  gier  na  komputer  Commodore  64  (Wy)  nie  znaleźli  wyimaginowanej  przeze  mnie  pozycji.  Sny,  sny  i  jeszcze  raz  sny.  One  wszystko  mieszają  w  głowie.  

Także  Panowie...  Ostatni  raz  was  proszę  o  małe  poświęcenie.  Jeżeli  do  godziny  0  się  nie  uda,  wtem  oficjalnie  się  z  wami  pożegnam  i  opuszczę  świat  forum  C64.  Z  poczuciem  zadowolenia.  Oczywiście  dzięki  wam.  

Zaczynam  wielkie  odliczanie  (wiem,  wiem,  jestem  p******y).

Bedzio

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Marca 2010, 16:00 »
 Stary  co  ty  palisz  ??    \'\'  

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Marca 2010, 17:23 »
 Nic,  jestem  totalnie  natural  high.

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 21 Marca 2010, 17:34 »
 Natomiast  ja  proponuję  zmianę  lekarza  bo  ten  Cię  chyba  oszukuje  :)

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Marca 2010, 19:51 »
 Nie  chodzę  do  przychodni.  Ani  do  szpitala.  Nie  mam  lekarza.  XD  Od...  wielu,  wielu  lat.  Natural  high  pozwala  mi  utrzymywać  się  w  trybie  ultra-metafizycznym!!!  XDDDDDD

Bedzio

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 22 Marca 2010, 13:53 »
 uroki  ADHD    \'\'  

MIKO hCA

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 22 Marca 2010, 21:09 »
 Dokładnie!  XD