11111olo:
Ludzie jednak wolą przepłacaćPo co kupować taniej jak można 2x drożej
czyzbys obawial sie konkurencji?
jesli wyprodukujesz mi taki kabelek, ktory bede mogl sprzedaz za 7zl gotowy, to chetnie Cie zatrudnie, za miske ryzu/dniowka oczywiscie.
Na Twoim miejscu cieszylbym sie w ogole ze udalo sie sprzedac mmc2iec z mega1281 za 145zl, nie wiem jaki desperat byl tyle w stanie zaplacic.
KrisC64:
Witam, rozglądam się od dłuższego czasu za takim zestawem, a wręcz marze o c128D lub c128 ale czy takie zestawy muszą być aż tak drogie, jak np:http://allegro.pl/commodore-128d-box-dodatki-i1562694018.htmlCzy to nie kosmiczne ceny?Czy musze jednak 500- 600 zl przygotować aby udało mi się takie cudo kupić. No i oczywiście jęśli trafi się coś takiego w sprrzedaży.
mam caly komplet 128Dcr z monitorem, kupilem kilka lat temu nie w komplecie, sumarycznie ponizej 100zl

a bedzie nie/stety roslo, sam ten monitor jest w stanie idealnym, warty ponad 100 (trzymam go wiecznie w dedykowanym pokrowcu... uzywam od swieta)
Kisiel:
życie, power przegrywa z party;)Marka c64power jest jak widać wiele warta. Nie rozumiem tylko dlaczego nie ma sklepiku na stronie głównej, zamiast płacić allegro można zbierać na domenę.
wszystko w swoim czasie. W Polsce i tak by nikt w takim sklepiku nie kupil, a co dopiero po doliczeniu vatu i dochodowego... okrzyknieto by mnie zlodziejem, bo towar ma kosztowac tyle co czesci skladowe przeciez