Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: C&A Fan 4  (Przeczytany 552 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomaaz

• Gość
C&A Fan 4
« dnia: 18 Sierpnia 2009, 17:01 »
 Jak  można  wyczytać  na  stronie  głównej  portalu  ukazał  się  czwarty  numer  magazynu.  Czytał  już  ktoś?  Jakie  wrażenia?

chateau

• Gość
C&A Fan 4
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Sierpnia 2009, 17:17 »
 poczytalem  troche,fajne  nawet,szczegolnie  podobal  mi  sie  artykul  o  obsludze  notera    \'\'  

meckert

• Gość
C&A Fan 4
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Sierpnia 2009, 21:16 »
 ja  nawet  spłodziłem  artykuł  o  1541-U  :)

Offline Skull

• Level 6
C&A Fan 4
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Sierpnia 2009, 22:19 »
 gratulacje  -  nawet  nie  widziałem  że  można  tym  urządzeniem  posługiwać  się  bez  wkładania  do  expansion  portu  -całkiem  przemyślana  zabawka.  

Offline wegi

• Level 7
C&A Fan 4
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Sierpnia 2009, 13:57 »
 Stand-alone  mode?  -  no  jest  taka  możliwość  -  średnia  przyjemność  ale  jest.  

Wypowiedź  Kisiela  przekonała  mnie  do  zakupu  tego  cuda  -  jakby  policzyć  wszystkie  urządzenia  z  osobna  które  w  nim  są...    

Warto  było.    

Jeszcze  żeby  pliki  CRT  obsługiwało  -  nowy  ma  chyba  nawet  w  tej  samej  cenie  zabudowe  -  trochę  żal  ale  co  tam:)  
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
C&A Fan 4
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Sierpnia 2009, 15:42 »
 moja  wypowiedz?  A  prowizji  nie  dostałem  :(
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zyga

• Gość
C&A Fan 4
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Sierpnia 2009, 08:44 »
 Zdecydowanie  najciekawszy  ze  wszystkich  numerów.  Proszę  trzymać  ten  poziom  dalej  !!!  

Poza  tym  zdjęcia  są  w  znacznie  lepszej  jakości.  Wystarczy  ustawić  w  PDF  Creatorze  kompresję  ZIP  dla  obrazków,  JPG  średnio  się  tu  nadaje.

Cobra of Samar

• Gość
C&A Fan 4
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Sierpnia 2009, 20:38 »
 Mnie  najbardziej  podobał  się  poprzedni  numer,  ale  rzeczywiście  magazyn  stoi  na  wysokim  poziomie.Tak  trzymać!  Czekam  na  kolejny  numer.

Tomaaz

• Gość
C&A Fan 4
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Sierpnia 2009, 23:37 »
 No  ja  też  uważam,  że  ten  poprzedni  numer  był  najciekawszy.  Z  jednej  strony  dość  pesymistyczny.  Ramos  napisał,  że  scena  jest  faktycznie  martwa  i  nikomu  nic  już  nie  chce  się  robić.  Stwierdził  też,  że  nie  ma  co  liczyć  na  to  aby  asembler  i  tworzenie  na  C64  zainteresowało  kogoś  nowego.  Pojawił  się  jednak  promyk  nadziei  w  historii  o  młodszym  kuzynie,  jego  kolegach  i  C64DTV.  Teraz  wystarczy  tylko  wyciągnąć  odpowiednie  wnioski  i  stosownie  zmienić  profil  pisma.  Opisy  kolejnych  zlotów    \'celebrities\'  na  pewno  nie  przysporzą  C64  nowych  fanów,  a  w  przypadku  strony  rozrywkowej  Komodorka  sprawa  nie  jest  tak  beznadziejna  (zważywszy  na  dużą  popularność  gier  w  stylu  retro).  A  przy  okazji  może  udałoby  się  zainteresować  ludzi  i  czymś  innym...  

Oczywiście  jest  to  tylko  i  wyłącznie  moja  opinia,  której  nikt  nie  musi  brać  pod  uwagę.  Tak  ogólnie  to  chylę  czoła  przed  twórcami  magazynu,  za  to  że  im  się  jeszcze  chce  coś  robić  w  temacie.  

Pozdrawiam!

Cobra of Samar

• Gość
C&A Fan 4
« Odpowiedź #9 dnia: 24 Sierpnia 2009, 12:51 »
 Tomaaz  a  może  bys  napisał  arta  do  nastepnego  numeru  C&A?