Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: silesia party - odbedzie sie na 100%  (Przeczytany 2271 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
silesia party - odbedzie sie na 100%
« dnia: 30 Stycznia 2007, 17:20 »
 Bober  podpisal  juz  umowe  ,  wiec  zajrzyjcie  na  www.silesiaparty.filety.net  bo  imprezka  fucktycznie  sie  odbedzie!  :)

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Lutego 2007, 22:49 »
 strona  silesia  party  zostala  przemnie  wlasnie  odswiezona  ..  

zapraszam  ->  www.silesiaparty.filety.net
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Lutego 2007, 17:59 »
 no  ale  innych  platmorfersów  nie  wpuszczamy  ;)  sczególnie  wiochmenów  z  amigi..
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Dexter

• Level 5
    • http://www.josia.pl/
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Lutego 2007, 19:08 »
 interesujące,  zwłaszcza  że  co  innego  było  na  początku,  a  konkretniej  że  może  zjawić  się  każdy

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Lutego 2007, 19:23 »
 wiesz  co  to  ;)  ???    a  po  drugie  pszukaj  sobie  co  kolo  z  amisiami  zrobili  organizatorowu  party  dla  amigi.  
  Aha  wrazie  czego  to  kenjiro  wykopie  każdemu  jaja  na  wysokość  czoła  więc  spox  ..  będxie  spokój  :)    
  To  nie  ma  być  ostatnie  party.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Ramos

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Lutego 2007, 19:46 »
 Jak  dopisze  frekwencja  i  koszt  party  zwróci  się  to  napewno  nie  będzie  to  ostatnia  tego  typu  impreza.  Nikt  za  darmo  nie  udostępni  sali  na  party,  nie  wydrukuje  identyfikatorów  czy  votek  do  głosowania.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Lutego 2007, 20:09 »
 z  amigi  500  ktora  kupiona  po  drodze  ,  pozniej  zostala  roz_***_na  na  symphony  2005  do  tej  pory  mam  uklady  scalone  ktore  wyciagalem  ...  nozem  ;p  

eh...  slodkie  to  party  ;-)  ;p  mojego  C64  tez  probowali  coniektorzy  rozmontowac  w  sposob  alterantywny.    

Amigowcy  nie  sa  zli  -  generalnie  problem  w  tym  ze  nie  ktorzy  sie  zdecydowanie  _Za_Dobrze_  bawia  :)  a  na  syfie  ...  to  jest  (Albo  :  bylo)  \'robta  co  chceta\'  ;p

Offline Dexter

• Level 5
    • http://www.josia.pl/
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Lutego 2007, 20:38 »
 Kisiel  to  znaczy  że  jako  że  nie  jestem  żadnym  człowieczkiem  ze  sceny  i  pasują  mi  wszystkie  komputery  a  nie  tylko  C64  to  nie  moge  się  zjawić?  Chyba  przesadzasz.  

W  każdej  grupie  osób  znajdą  siętakie  osoby,  które  przesadzają  i  będą  robiły  takie  numery.  

Nie  wiem  gdzie  nawet  tego  szukać  o  czym  piszesz.  

Ramos

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Lutego 2007, 21:46 »
 Z  was  mało  kto  pamięta  party,  który  organizowali  atarowcy  razem  z  ludzmi  C64  (organizowała  to  Cobra)  i  tam  ludzie  ze  sceny  C64  zrobili  rozpierduchę,  że  szok.  Gościu  o  ksywie  Deino  rozwaił  siekierą  xero  i  inne  takie  tam  rzeczy.  Tu  nie  chodzi  o  amigowców  czy  innch,  ale  o  zachowanie  ludzie,  bo  to  nie  zależy  od  sceny  i  posiadanego  komputera.  Jeśli  będą  rozruby  to  wiadomo,  że  taka  impreza  drugi  raz  się  nie  odbędzie  i  nie  ma  sensu  jej  robić.  Wtedy  już  wogóle  nie  będzie  w  Polsce  imprezy  dla  ludzi  ze  sceny  c64.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #9 dnia: 15 Lutego 2007, 22:26 »
 Dexter  a  ja  to  jakiś  \'człowiek  sceny\'  jestem?  Hehe  dobre.  Ja  tam  tylko  dłubie  w  sprzęce  bo  to  lubie.  Chciałbym  aby  te  party  nie  było  \'chamówą\'  po  której  bober  napisze  na  stronce  że  zbiera  kase  na  remont.  Party  dla  amigowców  sie  NIE  odbędzie  więc  może  to  też  sie  odbić  na  frekwencji  na  party...  ale  naprawdę  odrobina  kultury  samokontroli  sie  przyda...  Co  nie  oznacza  że  nie  będę  znowu  spał  z  warlockiem  będąc  w  ciąży  ;-)  zdradzony  przez  grabbe..hehe

deINO

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 17 Lutego 2007, 01:33 »
 Te,  ramoszczek,  nie  pierdol,  jak  ciebie  nie  bylo,  ok?  malo  widziales,  przeciez  zawsze  siedzisz  i  `kodujesz`  po  nocach...  jeszcze  2  lata  i  okaze  sie,  ze  rozwalilem  budynek  buldozerem...

Ramos

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 17 Lutego 2007, 12:17 »
 Ze  mnie  nie  było  na  party  to  nie  znaczy,  że  nie  wiem  jak  było.  Ja  dokładnie  wiem  od  organiztorów  i  Cobry  jak  to  było.  Zresztą  gadałem  z  Cobrą  przez  telefon  i  wiem  jak  dokładnie  to  było.  Poczytaj  sobie  relacje  w  starych  polskich  magazynach  tam  jest  dokładnie  opisane  co  i  jak.  Zresztą  nie  tylko  Cobra  to  potwierdza,  ale  inne  osoby  co  były  na  party.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Lutego 2007, 10:07 »
 Jak  to  było...  Tweeter  Party  ?  

Do  tej  pory  Podkowa  Leśna  chyba  jeszcze  nie  została  doprowadzona  do  porządku  :(  

-profil nieaktywny-

wojtas

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 19 Lutego 2007, 22:14 »
 z  Gazety  Stołecznej,  8  lipca  1998  (3  strona)  :  
  \'Pierwszy  weekend  lipca  mieszkańcy  Podkowy  Leśnej  z  pewnością  zapamiętają  bardzo  długo.  Senny,  leniwy  poranek  prysnął  wraz  z  wjazdem  na  przystanek  kolejki  WKD.  Trwoga  padła  na  mieszkańców:  przyjechali  komputerowcy.  Banda  chudych  okularników  w  mig  opanowała  miejscowość  niczym  gremlinsy.  [...]  Niejaki  Deina  ukradł  w  miejscowym  sklepie  sprzęt  do  demontażu  hal  fabrycznych  i  ruszył  demolować  budynek  drukarni  -  największego  pracodawcy  w  okolicy.  [...]  Oberwało  się  spokojnym  obywatelom  odpoczywającym  na  skwerku  za  torami  -  wszyscy  zostali  upici  przez  rozwydrzeńców  specjalnie  spreparowanym  alkoholem  przywiezionym  z  samej  stolicy.  [...]  Do  gwałtownych  zamieszek  doszło  przed  budynkiem  domu  (SIC!)  kultury  w  którym  komputerowcy  mieli  swoją  kwaterę  główną:  wygłodniała  dzicz  podbierała  sobie  nawzajem  posiłek  z  ogniska.  [...]  W  godzinach  wieczornych  przyodziana  w  wykrochmalone  dresy  miejscowa  młodzież  musiała  pogodzić  się  z  brakiem  tradycyjnej  dyskoteki.  Zamiast  przebojów  lata  z  sali  dobywała  się  kalecząca  uszy  kakofonia  muzyki  komputerowej  podobnej  do  disco-polo.  [...]  Trzeciego  dnia  zajścia  skończyły  się  tak  nagle,  jak  się  zaczęły.  Po  komputerowcach  zostały  zniszczone  budynki,  spalony  las  i  ogołocone  z  alkoholu  sklepy.  Burmistrz  miasta  ogłosił  stan  wyjątkowy.  Dla  zszokowanej  miejscowej  ludności  w  celu  podleczenia  skołatanych  nerwów,  wybudowano  w  sąsiedniej  miejscowości  szpital  [...]\'  

\'\'  

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #14 dnia: 19 Lutego 2007, 22:47 »
 http://noname.c64.org/csdb/event/?id=208\' target=_blank>http://noname.c64.org/csdb/event/?id=208 -  to  jest  to  party?  anyway  niezly  opis...  jesli  fucktycznie  tka  bylo  -  symphony  2005  to  przy  tym  tylko  rozgrzewka  ...