Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Moje zarzuty do Wacka,  (Przeczytany 2427 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: Moje zarzuty do Wacka,
« Odpowiedź #15 dnia: 04 Kwietnia 2019, 15:18 »
@wackee musisz przyznać, że Kisiel ma w tych wypowiedziach wiele racji.
Napiszę tylko tak, że nie ma racji co do tego, że mod/admin to to samo co szef. Hierarchia służbowa to jedno, a praca moda/admina na rzecz społeczności to drugie. Dlatego kisiel nie powinien mieć tutaj władzy tego typu, bo tu nie są sowieckie łagry i to po prostu nie zadziała. Zresztą, moja największa pomyłka - tu nie ma społeczności.
Gruba kreska miała służyć głównie kisielowi. Każdemu należy się czyściec (!), taki był mój zamysł. Expose szefa? Bitch pliz. Ale to miejsce jest już chyba tak zgniłe, że nawet próba potraktowania wszystkich po ludzku była skazana na niepowodzenie. Tu jest po prostu kilka frakcji, z których każda żąda anihilacji wszystkich pozostałych. Myślę że jednak trochę racji jest w tym, że muszą się wszyscy wyrżnąć, a trupowisku być może urośnie coś nowego. Ci którzy stanowią niedobitki przyzwoitości muszą zacisnąć zęby, pochować się w jaskiniachi czekać na przejście potopu. A to całe nienawistne gówno może posłużyć wyłącznie za nawóz.
Wacku moderator to szef, problem tylko w tym czy pozwala na dowolność wypowiedzi czy ją ukierunkowuje.
Dajmy na to jeden z moich punktów:
- wycieczki ad persona nie ad rem karane są banem level 1 24h level 2 tydzień level 3 rok
i finito masz pochytane trolle w pięć dni.
Możesz sobie o znaczkach gadać w każdym gronie byle nie hejterów.
PS. Wacku zawiodłeś się jak pozostali hejterzy ? No to chyba pozytyw :P
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #16 dnia: 04 Kwietnia 2019, 15:51 »
Wyrośnie coś nowego...

- bazarek Kisiela
- bazarek Rafa
- bazarek RSa
- retrogralnia
- samopomoc przy ustawianiu skosu głowicy
- "scena B"
- forum64.de po polsku
- cbm hackers po polsku
- 6502.org po polsku

Różne oczekiwania co do tego czym miało być i czym mogłoby być c64power. Da się to połączyć ?
-profil nieaktywny-

Offline krolikbest

• Level 3
« Odpowiedź #17 dnia: 04 Kwietnia 2019, 16:04 »
I tak to mniej więcej wygląda jak na poniższym linku
https://www.youtube.com/watch?v=LlZOPUbyB4I

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #18 dnia: 04 Kwietnia 2019, 16:13 »

@Wegi - stałem za Tobą murem - poprzez szacunek do Twego wkładu w świat C64 w Polsce, także całkowicie zgadzałem
się z Twoimi wypowiedziami. Jednak kiedy po raz dziesiąty powtórzyłeś tę samą kwestię, zacząłem się zastanawiać o co Tobie
naprawdę chodzi, a kiedy naskoczyłeś na Wacka - zrozumiałem, że załatwiasz tutaj swoje prywatne niesnaski - czyli wnosisz
na butach gnój spoza forum. Pisałeś o robieniu tutaj przez Rafa gnojowiska - sam robiłeś to samo. Przed momentem potwierdziłeś,
w swoim poście, że tak naprawdę Twoim celem było unicestwienie tego forum.

ikci nie ogarniasz jeszcze raz tłumaczę

Jesteś tu krótko i nie widzisz jak przez 10 lat para raf kisiel robiła tutaj syf i zaszczuwała userów - szczególnie kisiel.
Bredzenie o wacku ratowniku było tylko mierną próbą utrzymania wysypiska w starym stylu i kolejnym czary mary rafa jak odejść by pozostać.
Jeżeli za sterami tego bagna ma być utrzymany stary status to lepiej jak tego nie ma wcale.

Jaką dla ciebie alternatywą jest raf admin z moderatorem z grubą kreską - NIC SIĘ NIE ZMIENIA

Gdyby KB brał admina - pierwszy bym mu rękę do pomocy podał - ale nie chce i mu się nie dziwię.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #19 dnia: 04 Kwietnia 2019, 16:37 »

@Canga - nie wiem po co kilka razy powtarzałeś Wackowi, że i tak mu się nie uda. Nawet jeśli przy założeniu, że Raf zostaje
jako "Master of disaster" i będzie się mieszał, to się nie mogło udać - te Twoje posty w całej sytuacji kiedy człowiek jest kopany
praktycznie przez wszystkich  - na pewno mu nie pomogły, a jedynie odbierały chęć do dalszego działania. Czy Tobie choć trochę zależy
jeszcze, żeby C64Power wyszło na prostą ?

@Ikci bardzo bym chciał doczekać czasu, gdzie nie będzie darcia ryja, podjudzania, szykanowania, szydzenia, szukania zwady na c64power.
Jak tego dokonać skoro raf sprawuje główną władzę ustawodawczą, wykonawczą i sądowniczą?
Tak jak napisałem, może być nawet 100 moderatorów i choćby chcieli jak najlepiej, to w każdej chwili może przyjść raf i napisać co mu do głowy wpadnie. Żaden moderator nie zareaguje, bo nie ma takiej władzy i możliwości.
Skończy się tym, że my durne polaczki będziemy musieli siedzieć cicho, nie wywyższać się, a raf nadal będzie szydzić, nękać, gnębić z kogo będzie chciał. Nadal będziemy widywać jego niskich lotów zaczepki, kolejne szydzenie i czytanie o kolejnych jednolinijkowych kurwach.
Co to za oddanie forum, skoro nadal się jest na tym samym stołku? Nic się nie zmieniło.

Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #20 dnia: 04 Kwietnia 2019, 17:40 »
Powiem tak.
Raf nie dał mi uprawnień admina, to prawda. Po części byłem tym na początku sfrustrowany, po części - rozumiem go. Sfrustrowany bo też w ten sposób zrozumiałem jego oryginalną odezwę "do narodu". Po części rozumiem, bo pewnie nie miał do mnie jeszcze zaufania. Są historie między Rafem a Arise, jestem bardziej kojarzony z c64scene, miałem tu też swoje wojenki, więc potrafię zrozumieć jakieś tam obawy. Możecie tego nie rozumieć - ja trochę rozumiem.
Dlatego też zaakceptowałem ten status. Uznałem, że z tym co jest coś tam da się działać. Mogłem samodzielnie banować, usuwać posty. Uznałem, że że to dalsze zaufanie też trzeba zbudować. Powalczę, coś zmienię, coś poprawię i z czasem Raf będzie czuł się komfortowo oddając całość. Zresztą, po kilku dniach i "męskiej" rozmowie wykonał już pewien krok - rozszerzył mi początkowe uprawnienia o kilka ważnych rzeczy. To był gest w dobrą stronę. Niestety, co będzie dalej - nie doczekałem. Jako użytkownicy nie daliście mi nawet tygodnia dyspensy na rozruch. Wymiękłem pod naciskiem fali defetyzmu.

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #21 dnia: 04 Kwietnia 2019, 18:48 »
Jako użytkownicy nie daliście mi nawet tygodnia dyspensy na rozruch. Wymiękłem pod naciskiem fali defetyzmu.
No i co teraz będzie?
Jeżeli została choć odrobina siły w Tobie to proszę nie rezygnuj.
Pozdrawiam

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #22 dnia: 04 Kwietnia 2019, 18:56 »
@wackee przepraszam, lecz wkładasz wiele osób do jednego worka pisząc "Jako użytkownicy nie daliście mi nawet tygodnia dyspensy na rozruch".
Mój komentarz na temat tego, że nie masz takich uprawnień nie ma z tym nic wspólnego, jest czystym stwierdzeniem faktu, że nadal wszechabsolutną władzę będzie maił raf a nie Ty - z całym szacunkiem dla Ciebie.
Nie oceniłem Ciebie jako człowieka, lecz jakie posiadasz możliwości na tym forum.
Ja sądzę i pewnie wiele osób myśli podobnie, że jak zaprowadzisz tutaj spokój, rządy twardej ręki, używając stosownych środków i możliwości by nie było bagna, gnoju i nie mówię tutaj o usuwanie wypowiedzi, przenoszenie ich do śmietnika, bo to nie na tym polega, a stanowcze działanie na wypowiedzi, słowa, zdania, dając ostrzeżenia, bany na dwa dni, tydzień itd. z pewnością pomoże i nie zaszkodzi.
Jak na razie tutaj, wiodący prym "liberalizm" rafa miał styl hejtu, nienawiści, wrogości, szyderstwa i pogardy.
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #23 dnia: 04 Kwietnia 2019, 19:25 »
Jak widać gruba kreska się nie sprawdza, a oczekiwanie nawrócenia od gościa który udzielił 11000 bredni, na palcach jednej dosłownie ręki policzyć można gdzie udzielił odpowiedzi, reszta to kpiny, szydera, hejt, bluzgi, zaszczuwanie userów, pomówienia, oszczerstwa... uważać można jako dowcip a nie jakąś odnowę. I tak w zasadzie jest, raf to niby nie moderował bo mu się nie chce, cieszył się kotłem, a to banował, a to odbanował (coś się działo), od kilku lat drapiąc się po głowie jak pozbyć się powera wymyślił odejście z pozostaniem. Reszta to roztaczanie opowieści o świetlanej przyszłości jak z goldencartami. I wkręcenie wacka w swoje gry.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #24 dnia: 04 Kwietnia 2019, 20:44 »
Prawda misiu, nie sprawdza się bo jak widać pomimo że klakerzy mówią że WEGI JEST WINIEN to jakoś nie dociera.
Wycieraj sobie misiu dalej pyszczek kisielkiem.
Już dużo czasu nie zostało, ciekawe gdzie pójdziesz, pewnie do oloforum.compl gdzie dalej bredzić będziesz bo na scene jesteś spalony.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #25 dnia: 04 Kwietnia 2019, 21:10 »
Jedynym odpowiedzialnym za zniszczenie tego forum jesteś Ty Kisiel
@wegi zostaw już nie warto
@wackee jak jeszcze możesz usuń moje konto
Log out
« Ostatnia zmiana: 04 Kwietnia 2019, 21:12 wysłana przez heniek29cr »

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #26 dnia: 04 Kwietnia 2019, 21:49 »
Wacek zrezygnował przeze mnie ?
Jest taki test na forum, Czytanie ze zrozumieniem.
Polecam, może kiedyś zatrybisz.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #27 dnia: 04 Kwietnia 2019, 21:53 »
Tobie zalecam przetransportowanie historii sdbox upala PLA dla twoich 2400 przyjaciół, którzy będą ciebie słuchać z rozdziawionymi ustami i przyklaskiwać. Jak widać da się na tym z 5 lat pojeździć.

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #28 dnia: 04 Kwietnia 2019, 22:11 »
@Kisiel przez te wszystkie lata jakie tu jestem zawsze byłeś zwykłym internetowym trollem....kiedyś wackee nazwał Cię idealnie "internetowym socjopatą" bo na partyies to jesteś grzeczny jak baranek nawet jak Ci prosto w oczy ku..ami i chu..mi rzucali .... toś był skulony i potulny jak mała owieczka... normalnie lałem z Ciebie potem cały boży tydzień:-)
I to właśnie Ty zniszczyłeś to miejsce i nie chodzi mi o to, że wackee se daje spokój tylko przez Ciebie cały ten chlew.
@Raf po jaką cholerę tyś go tu trzymał dla tego gówienka UK1541?? co?? potem na silesi Ci się odwdzięczył he he:-) a Ty dalej go tu trzymasz!!! po co?? lubisz patrzeć jak robi trzodę??
NO TO MACIE CO CHCIELIŚCIE:-) BRAWO WY:-)
Zamknąć to w cholerę!!!!

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #29 dnia: 04 Kwietnia 2019, 22:13 »

@Wegi - stałem za Tobą murem - poprzez szacunek do Twego wkładu w świat C64 w Polsce, także całkowicie zgadzałem
się z Twoimi wypowiedziami. Jednak kiedy po raz dziesiąty powtórzyłeś tę samą kwestię, zacząłem się zastanawiać o co Tobie
naprawdę chodzi, a kiedy naskoczyłeś na Wacka - zrozumiałem, że załatwiasz tutaj swoje prywatne niesnaski - czyli wnosisz
na butach gnój spoza forum. Pisałeś o robieniu tutaj przez Rafa gnojowiska - sam robiłeś to samo. Przed momentem potwierdziłeś,
w swoim poście, że tak naprawdę Twoim celem było unicestwienie tego forum.

« Ostatnia zmiana: 04 Kwietnia 2019, 22:17 wysłana przez Kisiel »