Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Moje zarzuty do Wacka,  (Przeczytany 2420 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Re: Moje zarzuty do Wacka,
« Odpowiedź #30 dnia: 04 Kwietnia 2019, 23:22 »
Powiem tak.
Raf nie dał mi uprawnień admina, to prawda. Po części byłem tym na początku sfrustrowany, po części - rozumiem go. Sfrustrowany bo też w ten sposób zrozumiałem jego oryginalną odezwę "do narodu". Po części rozumiem, bo pewnie nie miał do mnie jeszcze zaufania. Są historie między Rafem a Arise, jestem bardziej kojarzony z c64scene, miałem tu też swoje wojenki, więc potrafię zrozumieć jakieś tam obawy. Możecie tego nie rozumieć - ja trochę rozumiem.

Temat poszedl szybko, bylo malo czasu, ja ostatnio bardzo duzo pracuje i z grubsza popatrzalem jakie uprawnienia ma global moderator a jakie administrator, dokladnie te uprawnienia dostales na start, ktore mial Vato, nie wiedzialem czy umiesz obslugiwac backendforum, od razu zarzucales mi ze nie masz uprawnien a z rozmowy wynikalo, ze nie wiesz jak to obsluzyc, zadales tylko jedno pytanie a jak odpowidzialem to bylo zero pociagniacia tematu, zarazem osoby, ktore moge podejrzewac o problem z czytaniem ze zrozumieniem mialy problem z labelem - ale tradycyjnie nikt nie zadal pytania DLACZEGO tak sie dzieje, tylko byla litania smutengo pierdolenia ale juz nawet nie chcialo mi sie w to ingerowac bo i po co. Przyzwyczailem sie juz, ze sa tacy ludzie, ktorzy krzycza aby detronizowac admina nie proponujac niczego wzamian, nie oczekiwalem tym razem czegos innego ale zazucanie mi z tego powodu znow negatywnych dzialan jest zabawne, szczegolnie w kontekscie indolenta, ktory najpierw probowal mi wytrych zalozyc pytajac o nieistniejace przejecie forum a gdy w backend wpuscilem tutaj osobe nomen-omen kojarzona z drugim forum, to oczywiscie na kazde rozwiazanie znalazl sie kolejny problem, naprawde wspolczuje :)

Dlatego też zaakceptowałem ten status. Uznałem, że z tym co jest coś tam da się działać. Mogłem samodzielnie banować, usuwać posty. Uznałem, że że to dalsze zaufanie też trzeba zbudować. Powalczę, coś zmienię, coś poprawię i z czasem Raf będzie czuł się komfortowo oddając całość. Zresztą, po kilku dniach i "męskiej" rozmowie wykonał już pewien krok - rozszerzył mi początkowe uprawnienia o kilka ważnych rzeczy. To był gest w dobrą stronę. Niestety, co będzie dalej - nie doczekałem. Jako użytkownicy nie daliście mi nawet tygodnia dyspensy na rozruch. Wymiękłem pod naciskiem fali defetyzmu.

Podbilem pozniej prawa, nie bylo tylko mozliwosci usuwania uzytkownikow, dostepu do tematow zwiazanych z bezposrednim i bliskim dostepem do DB ale w sumie i tak nie wiadomo po co to pisze, jakbym trollowal jak kisiel to moze mialbym chociaz beke a tak to czlowiek probuje mowic jak jest i jakbym jebal glowa o sciane, zupelnie tak samo jak z wydobywaniem po co wlasciwie noise czy kisiel chcieli robic silesie :)
Uwazam tez iz brak podjecia przez kisiela narzucone przeze mnie tematu jest po prostu zgoda na to, co napisalem :) zaskakuja te wylewnosc w trollowaniu wegiego i podejmowanie roznych innych tematow a unikanie tematu silesii :) niestety, za pieniadze to moze i sobie kupisz s-klase ale slomy z butow nie wyciagniesz.
« Ostatnia zmiana: 04 Kwietnia 2019, 23:28 wysłana przez Raf »
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #31 dnia: 04 Kwietnia 2019, 23:31 »
a mogłem napisać że sobie operację zrobiłem i mam teraz cycki i pisiorka wyłapałbym homofobów i niepewnych a tak insygnia działa na wszelkiej maści niedowartościowanych.
No cóż kisielek płacze pijąc teraz słomką drinka z palemką i macha plikiem banknotów za sprzedaż stafiku na c64power.

ALE NIE ZAPOMINAJMY !
Jak chcesz coś wiedzieć na temat Silesia to musisz nas podsłuchać bo to co usłyszałeś to było kłamstwo bo wiedzieliśmy że podsłuchujesz bo się wyświetliło zielona kropka ;P

@Wegi - stałem za Tobą murem - poprzez szacunek do Twego wkładu w świat C64 w Polsce, także całkowicie zgadzałem
się z Twoimi wypowiedziami. Jednak kiedy po raz dziesiąty powtórzyłeś tę samą kwestię, zacząłem się zastanawiać o co Tobie
naprawdę chodzi, a kiedy naskoczyłeś na Wacka - zrozumiałem, że załatwiasz tutaj swoje prywatne niesnaski - czyli wnosisz
na butach gnój spoza forum. Pisałeś o robieniu tutaj przez Rafa gnojowiska - sam robiłeś to samo. Przed momentem potwierdziłeś,
w swoim poście, że tak naprawdę Twoim celem było unicestwienie tego forum.

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #32 dnia: 04 Kwietnia 2019, 23:35 »
Jak chcesz coś wiedzieć na temat Silesia to musisz nas podsłuchać bo to co usłyszałeś to było kłamstwo bo wiedzieliśmy że podsłuchujesz bo się wyświetliło zielona kropka ;P
splycanie tematu level kisiel, i tak sie wlasnie silesie robilo... ludzie robia impreze dla funu a inni zeby kisielowac... choose your destiny
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #33 dnia: 04 Kwietnia 2019, 23:42 »
Wacek chciał zostać moderatorem c64power bo chciał:
- zarobić,
- dorobić,
- dobrze komuś zrobić za coś,
- pokazać że chce zrobić coś dla komunity.

Teraz zamień sobie Wacka na Kisielka a moderatorem na organizatorem a c64power na Silesia.

To że oceniasz ludzi podług siebie nie oznacza że oni tacy naprawdę są.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #34 dnia: 04 Kwietnia 2019, 23:45 »
Coz, gdyby to w ogole kogokolwiek obchodzilo, to mozna by naprawe walkowac temat czemu kisiel i noise potrzebowali odyna i rafa, zamiast sobie zrobic party z feiem :)

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #35 dnia: 04 Kwietnia 2019, 23:45 »
hehe - "prawda" objawiona od kisiela - ikci to olo bo zdjął laskę z avatara -PEWNIK !

dzisiaj kisiel przytula się do swojego wyimaginowanego klona ola
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #36 dnia: 04 Kwietnia 2019, 23:50 »
Jak widzisz nawet olo ma wegiego dość.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #37 dnia: 04 Kwietnia 2019, 23:56 »
imo to Raf pokpil sprawe.
Gdyby, jak zapewnia, chciał odejść to by Wacek był juz adminem. Nie jego kolejna zlamana tarczą.
Oj tak, gdyby bydlo z solidurnosci od 21 postulatow socjalizmu z ludzka twarza weszlo na stolki zamiast jaruzelksiego i reszty sitwy to polska byla by druga ameryka w ciagu 24h. Dla ludzi z takimi horyzontami to warto co najwyzej okradac pracodawce zeby oferowac potem elektronike za pol ceny (polglowkom ?).