Co do Wacka - welcome on board. Przykro patrzec, ze powitanie jest raczej cierpkie ale jak mowilem, najwiekszym problemem na tym forum sa uzytkownicy a nie admin
Ojżesz rafie co z ciebie za skromny gość
...
Zapytam wprost: czy 4fun to tylko przypadkowy zbieg okolicznosci w zwiazku...
JA uczeń Rafa Kisiela i henia wiernie ślubuję !!!
Nowy spisek ? Może pomogę rozwiązać ?
Więc skąd i dlaczego - hasło
Jankowice, neostradaZastanowiło mnie kto musi tak bardzo naszego kisiela nielubić, że chce mu się zakładać emaila anty.kisiel i naprowadzać mnie na trop afery kisielowej... uważaj raf i pochwal mnie swojego ucznia w rozwikływaniu spisków w stylu olofamily itd !!!
Więc gość napisał to 26 marca - pierwsza myśl OLO !!! zapierniczam czekajpi gdzieś między Kraków a Nowy Sącz Jankowice neostrada. Potem pacze - sprawa z 1993 roku, bardziej scenowa - myśle sobie no raczej nie OLO !!!
Jak mnie ta myśl przebiegła - w tym momencie email od rsa - POCHWAL MNIE ZNÓW RAF ZA CZUJNOŚĆ !!! Ty i z głupia frant wrzuciłem jego IP bo jeszcze miałem otwartą stronę od tego z Jankowic - co mnie internet powiedział ? CHILE !!! Zgłupiałem i piszę:
Ty nadajesz z Chile ?
za godzinę odpowiedź - to samo IP:
Dokładnie - kopalnia Sierra Guarda
No więc stary masz tu dane na talerzu rs miał wracać w poniedziałek - jeżeli masz teraz ... RAF POCHWAL MNIE UCZNIA SWEGO JASNY GWINT !!! ... Jeżeli pomiędzy 26 marca a poniedziałkiem - podejrzane typy strzelały do ciebie z CHILE - MASZ RS'a TRAFIONY ZATOPIONY AMEN !!!!
RAF POCHWAL MNIE UCZNIA SWEGO ZA CZUJNOŚĆ JASNY GWINT !!!
Just c64power in
still investigation bro !!!
P.S. KISIEL NA ADMINA !!!