Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Re: Witam, znamy się - czyli nowy/stary początek.  (Przeczytany 993 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
Re: Witam, znamy się - czyli nowy/stary początek.
« dnia: 02 Kwietnia 2019, 21:52 »

Co do Wacka - welcome on board. Przykro patrzec, ze powitanie jest raczej cierpkie ale jak mowilem, najwiekszym problemem na tym forum sa uzytkownicy a nie admin :)

Ojżesz rafie co z ciebie za skromny gość :)

...
Zapytam wprost: czy 4fun to tylko przypadkowy zbieg okolicznosci w zwiazku...

JA uczeń Rafa Kisiela i henia wiernie ślubuję !!!

Nowy spisek ? Może pomogę rozwiązać ?

Więc skąd i dlaczego - hasło Jankowice, neostrada

Zastanowiło mnie kto musi tak bardzo naszego kisiela nielubić, że chce mu się zakładać emaila anty.kisiel i naprowadzać mnie na trop afery kisielowej... uważaj raf i pochwal mnie swojego ucznia w rozwikływaniu spisków w stylu olofamily itd !!!
Więc gość napisał to 26 marca - pierwsza myśl OLO !!! zapierniczam czekajpi gdzieś między Kraków a Nowy Sącz Jankowice neostrada. Potem pacze - sprawa z 1993 roku, bardziej scenowa - myśle sobie no raczej nie OLO !!!
Jak mnie ta myśl przebiegła - w tym momencie email od rsa - POCHWAL MNIE ZNÓW RAF ZA CZUJNOŚĆ !!! Ty i z głupia frant wrzuciłem jego IP bo jeszcze miałem otwartą stronę od tego z Jankowic - co mnie internet powiedział ? CHILE !!! Zgłupiałem i piszę:
Ty nadajesz z Chile ?
za godzinę odpowiedź - to samo IP:
Dokładnie - kopalnia Sierra Guarda
No więc stary masz tu dane na talerzu rs miał wracać w poniedziałek - jeżeli masz teraz ... RAF POCHWAL MNIE UCZNIA SWEGO JASNY GWINT !!! ... Jeżeli pomiędzy 26 marca a poniedziałkiem - podejrzane typy strzelały do ciebie z CHILE - MASZ RS'a TRAFIONY ZATOPIONY AMEN !!!!

RAF POCHWAL MNIE UCZNIA SWEGO ZA CZUJNOŚĆ JASNY GWINT !!!

Just c64power in still investigation bro !!!

P.S. KISIEL NA ADMINA !!!

Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Kwietnia 2019, 23:08 »
No tak to ja głupi pisałem przez tunel w USA a ten to kopalnie bitcoina dla wielgusia uruchomił w czile
Może tak zapytasz rs dlaczego olo sprzedaje gangi ? Masz prowizję ?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Kwietnia 2019, 23:13 »
niewąską !!!

A ty mnie tu zeznawaj co było z c64+ co jakiemuś gościowi sprzedałeś, spalił mu się po miesiącu i ci odesłał - bo jakaś aferrra jest z wykopalisk/Jankowic?  :D
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Kwietnia 2019, 23:22 »
Zapytaj jest w Gejlisjum :P

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 03 Kwietnia 2019, 01:15 »
Już mnie stonowałeś wątek wywaliłeś.
Wątek nie został skasowany tylko przeniesiony. Znowu - sprawdź fakty, zapytaj, a potem rzucaj oskarżenia.
Został skasowany ale w przyrodzie.....
To że z Wegim nikt nie chce współpracować jest zbyt daleko idącym stwierdzeniem Wacku, myślę, że kto jeszcze chciał z nim współpracować to już mu przeszło, został tylko gang przestępców. Co do merytoryki zarzutów wydaje mi się, że doszliście na scenie do źródeł, hejtu i podpierdologi. Wegi info wyssał od kolegi z grupy jakieś ploty i urobił sobie opinie, którą musi zabłysnąć. Kto jeszcze chce współpracować z nim musi się  liczyć z tym że zachowa się weguś gorzej niż kisiel.
Takie czasy że blakne

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 03 Kwietnia 2019, 08:41 »
Ty a nie możesz iść tam w te twoje rejony gdzie ciebie 2400 osób wysłuchuje?
Tylko musisz tu wstawiać swoje opowieści że możemy sobie lizać jaja, że sdbox upala PLA, obszczekiwać każdego usera, który usiłuje rozmawiać czy robić coś z HW ?
Klecić historię kto jest olem czy olofamily na podstawie swoich spiskowych teorii ?
Opowiadać o 2 C64+ upalonych przez ogryzka i zepsutych PCB za 8 stów ?

Chłopie idź tam gdzie tych 2400 słucha cię z opadem szczęki i błyskaj przed nimi. Tu już twoje legendy zostały obalone. Zapomniałeś dodać że rs był w Chile okradać pracodawcę.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 03 Kwietnia 2019, 09:24 »
Przegrałeś bo pokazałeś jakim niziołkiem jesteś. Jest to troszkę smutne że ty w bydłoszczy siedzisz a wszyscy dookoła jeżdzą po świecie, to musi budzić frustrację i zazdrość takiego typa. Ja już dawno zmęczyłem się podróżami i to czy ktoś jest w bydłoszczy czy w papryce nie robi wrażenia, dla wiochmena co mu z butów słoma wystaje jak widać tak.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #7 dnia: 03 Kwietnia 2019, 09:33 »
Gdy niebo się otworzyło donośny głos  zagrzmiał:

Zaprawdę zaprawdę powiadam wam że sdbox upala PLA, ogryzek pali c64+ a ja rozładuję wam każdą baterię.

Na znak przestrogi zamiast deszczu spadł kisiel.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #8 dnia: 03 Kwietnia 2019, 09:40 »
wszyscy dookoła jeżdzą po świecie, to musi budzić frustrację i zazdrość

I dlatego od lat trąbisz o Insygni i o tym ile na azbeście w Chicago chciałeś żeby Ci dali.
-profil nieaktywny-

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #9 dnia: 03 Kwietnia 2019, 11:16 »
Ale jak od lat jak to rocznik 2018 w promocji za 117k z automatem ? Lubię automat bo można na światłach infinity grabcia pyknąć. Jak się zarabia na c64 krocie to co wam szkodzi? Nic tylko się cieszyć !

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #10 dnia: 03 Kwietnia 2019, 12:18 »
Ciekawe czy ktoś wie jakim samochodem jeździ Gideon czy Jens ? Oni nie mają tego kompleksu, nie muszą trąbić.
Jerri się chwaliła w kontekście, że sama samochód robiła.

Coś ktoś o słomie wspominał ? Słoń Ci jej nie wyżera ? ;)
-profil nieaktywny-

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #11 dnia: 03 Kwietnia 2019, 17:32 »
Myślę że trzeba zrobić jakieś podsumowanie, jesteś jedynym na forum który zareagował na insygnię kisiela, tekstem:
Debugowanie:
C 600 Euro/dzien +Vat
Asm (x86, arm itp) 750 E/day +Vat
HDL 1000 E/day+vat

przy assignmentach 1-2 dni stawka x 5
2-5 dni, stawka x 2
powyzej 5 dni x 1

Nie doliczam za project management.

Czy to słabo płacone czy nie , nie wnikam, masz chłopie niskie poczucie wartości jak musisz taki cennik ogłaszać na forum na podbudowanie tego, że jesteś więcej niż troll level pacanów.
Chłopie ceń się, jak kisiel ma insygnie to ty możesz mieć ferrari ! Kaska przeciez nie mała leci do kieszonki twojej.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #12 dnia: 03 Kwietnia 2019, 18:33 »
jedynym na forum który zareagował na insygnię kisiela

Przegapileś inne wpisy.

A stawki, które tak Cię bolą (promocyjne nota bene) to przecież z chęci pomocy w problemach z Twoimi dizajnami. Że Ty odebrałeś to jako ogłaszanie przeze mnie ile zarabiam (tego nikomu nie mowię)... cóż.

-profil nieaktywny-

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #13 dnia: 03 Kwietnia 2019, 18:42 »
Gdzie jest moderacja ja sie pytam ;) ja mam to juz w d*pie, ale podobno ktos tu czuwa ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #14 dnia: 03 Kwietnia 2019, 18:55 »
No to jak masz w odwłoku to po kiego drzesz jape ?
Kb787, słabe. Jako jedyny pokazałeś i pokazujesz jaką mizerią jesteś. Podkreślam, kolegi Wegiego nawet wirtualnie ratować mogłeś ale miałeś to tam gdzie Raf.