Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Witam, znamy się - czyli nowy/stary początek.  (Przeczytany 3984 razy)

Offline Buddha

• Level 4

Offline heniek29cr

• Level 5
Re: Witam, znamy się - czyli nowy/stary początek.
« Odpowiedź #31 dnia: 02 Kwietnia 2019, 07:21 »
@Kisiel możesz mieć trochę racji :-) to jest moje pierwsze forum ever więc wracam jak do rodziny i nieważne czasem czy jest źle czy dobrze:-)

@wackee ale tutaj muszę się zgodzić z wegi ponieważ jak przychodzi nowy szeryf to w miasteczku robi porządek a nie w jednym rzędzie stawia zbrodniarzy i zwykłych mieszkańców tłumacząc im, że od teraz ma być porządek....przecież to jest jakiś żart...tutaj chyba ciągle jest prima aprilis:-)
Już nie pamiętasz dlaczego przestałeś się udzielać na powerze?
« Ostatnia zmiana: 02 Kwietnia 2019, 07:28 wysłana przez heniek29cr »

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #32 dnia: 02 Kwietnia 2019, 08:34 »
Ale od jutra, każdy pracuje na swój rachunek i moją rolą będzie dbanie o to, żeby było tu nieco porządku.

Taka mała dygresja co do nowego a starego.
Po staremu to jeszcze wiele osób ma bana i się zalogować nie potrafi.
Niby nowe a jednak wszystko po staremu.
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #33 dnia: 02 Kwietnia 2019, 09:18 »
Fakty i Mity,
Canga podaj dwie z wielu które są zbanowane :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #34 dnia: 02 Kwietnia 2019, 09:26 »
Sudi i Seba
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline sajmosia

• Level 3
« Odpowiedź #35 dnia: 02 Kwietnia 2019, 10:21 »
@Wackee,

w drugim poscie wdales sie w dyskusje z uzytkownikami forum.

Przegrales.

O jedno tylko poprosze, tak jak to zrobiles dla innych, prosze zdejmij moje konto z tego forum.

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: 02 Kwietnia 2019, 10:26 wysłana przez sajmosia »

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #36 dnia: 02 Kwietnia 2019, 10:26 »
Sudi i Seba
Ok zaraz poprawię

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #37 dnia: 02 Kwietnia 2019, 10:55 »
@Canga, niestety konta nieistnieją wygląda że Wacek się tym zajął.
Fakty i Mity

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #38 dnia: 02 Kwietnia 2019, 12:08 »
w drugim poscie wdales sie w dyskusje z uzytkownikami forum.
...a to jest zasadniczo coś, czego mod nie powinien robić z definicji. Mod nie może dyskutować. Ma robić to, co mu użytkownicy każą. Zwłaszcza tacy, którzy zaczynają rozmowę od "ale jesteś beznadziejny, jeszcze nic tutaj nie zrobiłeś ale już jesteś kiepski i przegrałeś", bo tacy użytkownicy są najcenniejsi!!! ;)

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #39 dnia: 02 Kwietnia 2019, 12:10 »
Kisiel, prima aprilis się skończył, czy jesteś w innej strefie czasowej? ;)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #40 dnia: 02 Kwietnia 2019, 12:29 »
Na tym forum prima jest cały czas ;)
Co do merytoryki jak się ma bana to nie przestajesz mieć konto...więc gdzie jest krzyż ?
Fakty i Mity

Offline sajmosia

• Level 3
« Odpowiedź #41 dnia: 02 Kwietnia 2019, 12:40 »
Ma robić to, co mu użytkownicy każą.

Jest wprost przeciwne temu, co jest w punkcie 6 regulaminu, ale skoro tak to widzisz...
Nie chce klotni, po prostu usum moje konto prosze.

Offline Reufan2

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: 02 Kwietnia 2019, 14:58 »
Zgodnie z Art. 17 RODO żądam realizacji mojego prawa do zapomnienia.
W ubiegłym roku zajmowałem się wprowadzeniem procedur zgodności z RODO w dwóch spółkach. Chętnie Ci pomogę, ale na początek mógłbyś mnie oświecić, jakie Twoje dane osobowe zgodnie z definicją RODO przetwarza to forum?

Aha, i oczywiście przepraszam Cię, że do 11 postów reufan2 nie doliczyłem 47 postów reufan napisanych w okresie 3 lat. To jakieś 16-17 postów rocznie. Wybacz.
Jakie masz kwalifikacje żeby wdrażać RODO? Z której książki się o RODO uczyłeś? W ilu była już kontrola organu nadzorczego? Bo ja jakoś kojarzę Cię jako muzyka, ale może się mylę. Poza tym grzecznie Cię o coś poprosiłem, a Ty zamiast wykonać prośbę wchodzisz w polemikę. Jak ja się mylę i ktoś mi zwraca uwagę, że jestem w błędzie to weryfikuję czy tak jest i dziękuję oraz przepraszam za błąd. Ty masz błędne założenia, jak Ci ktoś zwraca uwagę, że nie do końca tak jest, to próbujesz tą osobę ośmieszyć. Naprawdę idealnie pasujesz do Raf'a (przy okazji jeszcze nie wyciągnąłeś wniosku z poprzednich wydarzeń że jak się na coś z Rafem umawiasz to zazwyczaj to się kończy źle; od początku nie wierzyłem że Raf dotrzyma słowa jeśli chodzi o losy forum). Jeśli mamy oceniać po jakości treści, to raczej nic odkrywczego tutaj nie napisałeś. Raf coś czasem wnosił technicznego na przykład. A co wnosisz Ty od Twojej grubej kreski - poza konfliktami? Mam Cię oceniać przez ilość postów czy przez treść Twoich wypowiedzi?

Dlatego bardzo Cię proszę: usuń moje konto, a potem możesz jechać po mnie ile chcesz. Zresztą zobacz ile osób zaczęło prosić o to samo.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #43 dnia: 02 Kwietnia 2019, 15:25 »
Jakie masz kwalifikacje żeby wdrażać RODO?
Zawodowe.

Bo ja jakoś kojarzę Cię jako muzyka, ale może się mylę.
Tak, jestem muzykiem, zarabiam na życie robiąc zaki na C64 ;)

Poza tym grzecznie Cię o coś poprosiłem
Ty chyba masz inną definicję "grzecznie" niż ja. Najpierw wydałeś mi polecenie "zbanuj ich permanentnie", a następnie poprosiłeś grzecznie poprzez użycie sformułowania "żądam", poprzedzonego jeszcze zdaniem "nie nadajesz się na moderatora" po kilku godzinach od tego, kiedy otrzymałem takie uprawnienia.

Jak ja się mylę i ktoś mi zwraca uwagę, że jestem w błędzie to weryfikuję czy tak jest i dziękuję oraz przepraszam za błąd.
To fantastycznie! Czy zweryfikowałeś już w odpowiedzi na moje pytanie jakie Twoje dane osobowe przetwarza to forum? Daj znać. Podziękowania i przeprosiny mile widziane.

Jeśli mamy oceniać po jakości treści, to raczej nic odkrywczego tutaj nie napisałeś.
Od wczoraj, masz na myśli? Czy od zawsze, jak jeszcze tu przebywałem? :)

Dlatego bardzo Cię proszę: usuń moje konto [...] zobacz ile osób zaczęło prosić o to samo.
Tak, a wiesz dlaczego? Bo odkąd tu jestem modem (1 dzień), to jest w końcu taka możliwość. Sam napisałeś, że wcześniej jej nie było.
Jakbyś był obiektywny, to byś uznał to za przykład konstruktywnej zmiany na lepsze. Ale po co? :)

Offline doman

• Level 3
« Odpowiedź #44 dnia: 02 Kwietnia 2019, 15:26 »
No cóż, stare perskie przysłowie mówi: Jak moderator ma miękkie serce, to musi mieć twardą dupę.
Jak na razie to widzę głównie projekcje niechęci do Rafa, złośliwe zaczepki i oburzenie, że moderator odpyskowuje.