ban na dioda2000 za
"Po tak długim rozwinięciu się tematu postanowiłem zrobić krótkie streszczenie aby "klony" o ile są zrozumiały o czym mowa, oraz użytkownicy którzy nie wiedzą co jest grane lub nie chce im się czytać tego od początku:
1. Kontakt z panem olo w celu aktualizacji SD-BOXa
2. Pan olo mówi OK i podejmuje chęć pomocy
3. Po kilku wymianach zdań stwierdził że lepiej go odesłać
4. Pan dioda2000 grzecznie zapytał o adres (rozmawiając z panem olo nie miałem karty GW na kolanach tylko grzecznie leżała w pudełku w szufladzie więc nie o drazu się domyśliłem że dane kontaktowe są na pieczątce)
5. Pan olo zaczął mnie wtedy weryfikować czy naprawdę jestem posiadaczem SD-BOX (i bardzo słusznie popieram), ale mógł poprosić o zdjęcie/skan karty GW, lub powiedzieć "Jeżeli jesteś właścicielem SD-BOX i masz kartę GW to na niej masz wszystko co ci trzeba".
6. Odpowiedź jaką otrzymałem "NIE PISZ WIĘCEJ" czyli w moim rozumieniu WYNOCHA.
7. Założenie tematu na forum.
8. Abym mógł wyjść z twarzą u pana olo mimo iż nie kazał mi do siebie pisać jednak postanowiłem mu wysłać później kartę GW i po tym jak mnie potraktował dałem sobie spokój z wysyłką choć później zaproponował jednak abym wysłał.
I oto cała prawda proszę o zrozumienie streszczenia a zwłaszcza kolejności wydarzeń
i nie jest to hejt na pana olo tylko fakt z jakim się spotkałem.
Ja jestem człowiekiem z którym można się bez problemu dogadać, ale po tym co zaszło zniechęciłem się i mam obawy wysłać panu olo sprzęt więc jeżeli widzi jakieś inne rozwiązanie to niech zaproponuje, a jak nie to trudno też się nic nie stanie, a temat będzie można zamknąć lub jak administratorzy stwierdzą nawet usunąć, aby nie nabijał licznika postów.
Pozdrawiam"
ban kisiela za:
"
"Na PPA olo i brat RS2322 też sprzedają pomimo bana, chłopaki fajne są , okradają państwo czyli nas, ale przymknijmy na to oko na maroko. W końcu tylko janusz podatek płaci."
Pytanie do Moderatora Vato, jak rozumiem nie wiesz który avatar to olo na PPA i dlatego usunąłeś ten komentarz ?
Okradanie państwa czyli nas przez niepłacenie podatków przez Aleksandra B. to fakt, wystarczy sobie otworzyć bazę w necie i uświadomić że prowadzenie działalności gospodarczej w produkcji urządzeń elektronicznych jest działalnością poza rolniczą i podlega opodatkowaniu. Obawiam się przy tym państwie represyjnym w końcu olobrygada będzie płacić i spłacić.
"
Ess tut mi lajt ale to wygląda na pasek płatniczy.