Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: ShitStorm lipiec 2018  (Przeczytany 5764 razy)

Offline aniol

• Level 3
Re: ShitStorm lipiec 2018
« Odpowiedź #45 dnia: 10 Lipca 2018, 19:56 »
WC nie wybiera śmieci, jest konserwą, ma broń i modli się do Bozi....a poza tym jest majętnym człowiekiem z dużą popularnością na YT. Zazdrość polaczków.

Dobra dziwka z vegas zarabia wiecej od ciebie. Zazdrość jej motzno! Ale nie kasy a szacunku, którego mamy dla niej więcej niż dla twej biedaerystyki  :D

Polaczka to masz tu:

https://www.youtube.com/watch?v=_V-Gn3d_DIk

razem z jego umiejętnościami w obsłudze broni palnej  ;D

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #46 dnia: 10 Lipca 2018, 23:58 »
Przelot do Greenville to 1200$ minimum, samochód 47$ za dzień z full ins na car only, apartament   w Ashton Woods 1630$ , duke power okolo 200$,hotel 80-130$ za dobę, internet kabel 45$, prepaid ATT 38$, lobster 60$, mexicana 15-20$ plus tipsy, galon 2,49$

$6502 ?

Szukam związku z tematem wątku.

BTW siedzę w domu w gatkach w palmy i fakturuję w GBP ze stawką brytyjskiego contractora. Kij, funt wprawdzie nie po 6 jak pierwszy raz garowałem w UK 13 lat temu (delegacja full paid przez pół roku), ale... przynajmniej siedzę w kraju gdzie są chodniki. Podejrzewam, że jeszcze jest parę osób na których Twoje podboje nie robią wrażenia.
-profil nieaktywny-

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #47 dnia: 11 Lipca 2018, 00:57 »
meszna, podbeskidzie, owce, polska A.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #48 dnia: 11 Lipca 2018, 02:15 »
@KB777 jak starsi rozmawiają koty siędzą cicho. Wykaż się chociaż odrobiną inteligencji zamiast wyrywać zdania z kontekstu rozmowy z Wegim. Dla Twojej wiadomości jesteś zerem dla etylosceny i mają z Ciebie, Twoi koledzy podśmiechujki na Pierniku bo do elytoetylenu nie należysz (żródło plotkaskie które nie weryfikowałem). Mnie ani ziębisz ani grzejesz, po prostu koloryt forum, flaszkę można zrobić.

@Sudi, zauważ że nie oglądałeś WC, gościu przedstawia punkt widzenia prosty jak konstrukcja cepa dla bieda ludu, gada jako człowiek sukcesu proste prawdy zaczerpnięte z kraju który kiedyś był dla wielu Polaków marzeniem..USA. Bajki o imigrantach którzy zagrabili cudzą ziemię i powybijali wszystko co się dało, strzelającymi kapiszonami pomiędzy 21:30-21:45 4-ego lipca. Zawód, telepiesz się na stadion gdzie pokaz trwa krócej niż na wsi w PL podczas Sylwestra. Po drugiej stronie masz psełdo obrońców życia, multikulti gromadzących Czarnych ludzi w obozach koncentracyjnych zwanych "tranzytowymi", poszukaj sobie informacji o niewolnikach w Hiszpanii i Włoszech biorących dotację na plantację.. no chyba że uważasz że niemieckie publikacje to sprawka pisuaru :P

UPS... Anioł Śmierdzi i cmk z rancza, krowy paść !
PPS. fakt ponieważ moderacja nie istnieje może ktoś z laski swojej spuści jakiś wątek w stylu "co mnie boli w krzyżu" zamiast śmiecić w tak zacnym projekcie insaneCPU+
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2018, 02:20 wysłana przez Kisiel »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline aniol

• Level 3
« Odpowiedź #49 dnia: 11 Lipca 2018, 05:36 »
Śluzorośl zapomniał dopisać:  "kolejny vaporeware!!!11111ononejukejukejukej"  ;D

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 11 Lipca 2018, 08:32 »
multikulti gromadzących Czarnych ludzi w obozach koncentracyjnych zwanych "tranzytowymi", poszukaj sobie informacji o niewolnikach w Hiszpanii i Włoszech biorących dotację na plantację.. no chyba że uważasz że niemieckie publikacje to sprawka pisuaru :P

Tradycyjnie masz mocno zawężoną perspektywę na świat...

Multikulti i UE winna że mafie w IT (śmiem powiedzieć że ludzie pokroju a'la WC - typowy pseudomacho walący konia na widok broni i machający nią dookoła, z rasistowskim podejściem do rzeczywistości - idealny materiał na krwawego kolonistę) wykorzystują masową migrację i łatwych do zniewolenia uchodźców?
Może jeszcze są winni za koklusz?
Problem o którym piszesz trwa tam wiele lat (włoska "specyfika") i dotyka także Polaków - nie dalej jak 3 dni temu pisał o tym TVN :
https://tvn24bis.pl/ze-swiata,75/miliony-niewidzialnych-pracownikow-we-wloszech,852073.html

Co do wykorzystywania dotacji przez mafię, to pewnie nie wiesz, ale właśnie na Słowacji trwają ogólnokrajowe protesty rolników, których właśnie mafia włoska (tak, to nie pomyłka) przez ostatnich kilka lat wypędzała z ich własnej lub legalnie dzierżawionej ziemi, żeby na siebie brać dotacje za nich (jakaś luka w prawie). Niektórzy z tych rolników zostali pobici, byli zastraszani, bez pomocy ze strony państwa przez te lata.

Ogólnie szkoda nawet czasu na komentowanie takich bredni co ty piszesz, ale zerknij tutaj a coś nowego się dowiesz :
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/1749182,1,wenezuela-wenezuelczycy-uciekaja.read
Biali i mulaci Wenezuelczycy uciekają masowo (aktualnie ok. 5000 osób dziennie) ze swojego kraju z powodu kryzysu gosp. Uciekają do sąsiednich krajów jak Brazylia czy Kolumbia. Wszystkie te kraje są tej samej, mocno katolickiej wiary, podobnej kulturze i języku (hiszpański-portugalski). Większość z tych uchodźców siedzi teraz tam bez pracy, w obozach namiotowych, odnotowuje się przypadki gwałtów oraz rozbojów, które oni powodują.

Więc mi wytłumacz panie białasie - jak biali, katolicy, z cywilizowanego kraju, a okazuje się że w sytuacji masowej emigracji nie różnią się od muzułmańskich czy czarnych uchodźców napływających do UE? Mówią o tym te twoje prawilne mądrale nadające ze schowka na miotły?
Jak to jest że biali katolicy przetrzymują w "obozach koncentracyjnych" (cytuję za tobą) swoich braci w wierze z sąsiedniego kraju?
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2018, 08:39 wysłana przez SUDi »

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #51 dnia: 11 Lipca 2018, 11:29 »
@KB777 jak starsi rozmawiają koty siędzą cicho. Wykaż się chociaż odrobiną inteligencji zamiast wyrywać zdania z kontekstu rozmowy z Wegim. Dla Twojej wiadomości jesteś zerem dla etylosceny i mają z Ciebie, Twoi koledzy podśmiechujki na Pierniku bo do elytoetylenu nie należysz (żródło plotkaskie które nie weryfikowałem). Mnie ani ziębisz ani grzejesz, po prostu koloryt forum, flaszkę można zrobić.

Starsi ? Rzeczywiście źle wyglądacie jak na swój wiek :P Co ta scena robi z ludzi. Too much booze.
1st: koledzy = świat rzeczywisty. 2nd: podśmiechujki - serio, myślisz że mnie to rusza ? Martw się o swoje publicity ;)

BTW - Olo, z którym tak walczyłeś - wygrał.
-profil nieaktywny-

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #52 dnia: 11 Lipca 2018, 11:50 »
Gdy pisalem, że to forum zabijają użytkownicy a nie administracja/moderacja to podobno mówiłem nieprawdę.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #53 dnia: 11 Lipca 2018, 12:04 »
Gdy pisalem, że to forum zabijają użytkownicy a nie administracja/moderacja to podobno mówiłem nieprawdę.
A kto odblokowal  trolla  ? Urzytkownicy ?

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 11 Lipca 2018, 12:05 »

Precyzując to pewien użytkownik, sztuk jeden.
Wrócić na sam początek tego tematu, rolować w dół czytając, na 4.poście można skończyć.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 11 Lipca 2018, 12:09 »

Kiery użytkownik mi dopisał taką fajną adnotację w profilowym avatarze?
Pytam który użytkownik! no bo któryś z adminów broń bosze nie mógł to być!

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #56 dnia: 11 Lipca 2018, 12:21 »
Pytam który użytkownik! no bo któryś z adminów broń bosze nie mógł to być!
Nie jesteś jedyny, Comankh ma dokładnie taki sam.
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #57 dnia: 11 Lipca 2018, 12:50 »
Raf, Twój cynizm przekracza wszelkie granice.
Otwarcie klatki ze złośliwym szympansem było celowym działaniem Pana Naszego,
Dyrektora tego ZOO, Rafa Sprawiedliwego, abyśmy odczuli na własnej skórze prawdziwe zagrożenie dla forum,
kiedy moderacja nie działa.
Jeśli nie chcesz już mieć nic wspólnego z tym forum to weź i przekaż komuś pałeczkę, a sam idź spać bo tylko
działasz na szkodę tego miejsca.
Weź też pousuwaj te chamskie określenia z profilowych avatarów kilku użytkowników.
Szczerze mówiąc nigdy nie myślałem, że jesteś takim chamem i prostakiem. 
Powtarzam: Oddaj władzę i odejdź, a nie niszcz tego miejsca bo tego Ci nikt nigdy nie zapomni.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #58 dnia: 11 Lipca 2018, 12:56 »
Nikt nie chce pałeczki :) rozmawiałem już z kilkoma osobami. Prowokatorem jest sudi, który po dostaniu oznaczenia nagle poczuł jednak ambicjonalny wjazd i zaczął pisać więcej niż jedną linijke, choć tych bredni łatwo przełknąć sie nie da. A Komańcz - można wejść w statystyki użytkownika i popatrzeć na listę jego postów, jaka mają one wartość?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #59 dnia: 11 Lipca 2018, 14:16 »
Uważasz, że takie czy inne zachowania obu kolegów uprawniają Cie do bezceremonialnego używania
wulgaryzmów przy ich avatarach? Raf, zastanów się do jakiego poziomu się zniżasz i co wyprawiasz
z tym forum
Proszę Cię, zakończ ten niszczycielski marsz i pokaż wszystkim, ze potrafisz zrobić coś z klasą, którą wciąż,
nie jeden z nas, chciałby w Tobie zobaczyć! Mam przed sobą Twój obraz, tak jak Cię pamiętam z różnych
imprez i przeraża mnie jak można mieć tyle różnych twarzy.
To forum jest zbyt cenne, żebyś go tak paskudnie zniszczył. Nie rozmawiaj z "kilkoma osobami" tylko zrób
nowy temat o wyborach nowego admina - zrób jakąś ankietę, głosowanie itp i przeprowadź demokratyczne
wybory. Szkoda, naprawdę szkoda, żeby nasze forum tak pogardliwie utaplać w gównie. W końcu zbudowaliśmy
je my wszyscy. Płatności za serwer i domenę to pryszcz. Liczy się budowanie treści. Bez nas by nie istniało!