Raf powiem ci tak bez zaczepek
1. Sam potwierdzasz że nie pisałem na jakim party będą hostessy, a swoje domniemania rozdmuchałeś do szydery.
Szydera? Napisalem w zasadzie tylko, ze na SP9 dziewuszek jednak nie bylo.
2. 8Mb(it) to 1MB nie 128 KB
Zgadza sie - niestety pewne zaleznosci, ktore logicznie da sie wydedukowac, niekorzy nie sa sklonni tak latwo przyjac jak osiem dzielone na osiem
a szkoda
3. Czy wybierasz bramkę ABC wszystko mi jedno, swoimi wieloletnimi działaniami tutaj doprowadziłeś do tego - bez rozwodzenia się i wyliczania.
Jeden drobny przykład twojej "wizji sprawiedliwości" czyli podwójnych standardów podam:
Zamykając wątek o klonach 1581 jako powód podałeś brak zdjęcia PCB w przeciągu kilku dni, gdy tymczasem TWÓJ WĄTEK O GOLDENCARTACH WISI OD MIESIĘCY BEZ ZDJĘĆ PCB.
Ale ja nie napisalem, ze moj cartridge istnieje (ale juz niebawem... ) a fotki PCB 1581 pojawily sie po ok pol roku - juz po ukazaniu foteczek pcb dodatkowy problem sie pojawil: polega na tym, ze rs2232 musi byc bardzo uparty w tych swoich poprawkach tego PCB, poniewaz nie istnieje jego wersja zrodlowa w obiegu, jedynie postscript i gotowe gerbery
4. Możesz nawoływać do bojkotu. Masz na to taki sam wpływ jak ja na bojkot SP9, bo chyba nikt normalny nie wierzy że wegi sobie zarządził bojkot i armia posłuchała go jak wodza.
No tak, to byl swietny dowcip przeciez a ja zwyczajnie nie mam dystansu do siebie xD
Końcowo widzę że pogrążyłeś się całkowicie na polu prowadzenia i jakości forum, organizacji party, kontaktów z ludźmi i nie ma sensu uskuteczniać dalszych sztormszitów.
no i gdzie nastepcy do zarzadzania C64Power... Kisiel ostatnio chcial moderatora...