... o wykonanie takiej akcji dla mnie.
no comments !
nie chcę być kojarzony z tym miejscem gdzie dodatkowo wypowiadali się ludzie tacy jak Kisiel czy Budda.
A co masz do Kisiela, czy Buddy ? Od jakiegoś czasu czytam to forum i jakoś nigdzie nie wiedziałem, aby pisali coś w twoim kierunku. Raczej mi się wydaje, że to Kisiel i Budda nie chcieli by być kojarzeni z tobą !
gdzie da się normalnie porozmawiać o c64
Zapraszam cie na CSDB, skoro twierdzisz, że tutaj nie jest typowo Polska, normalna rozmowa, ale przede wszystkim wolność słowa. Tam będziesz miał możliwość tylko dziękować adminom, lub ładnie ich przeprosić, bo jak podskoczysz, to nie tylko zostawią twoje posty, ale jeszcze niesłusznie cie obmalują w trivia, jak Budde !
Najpierw piszesz o bajzlu, a za chwilę o rozwoju C64. Ja się ciebie pytam, jakim rozwoju ? Zostaliśmy już tylko my, ta garstka ludzi ! Ja mam brata młodszego, gimbusa i on ma niekiedy jakieś halo do PC najnowszej generacji. Znam jego dobrze i jego kolegów z tego samego rocznika. Wiem, że nawet gdybyś mu dał za darmo w prezencie C64 ze wszystkimi rozszerzeniami, to on by to może włączył na chwilę, aby sprawdzić czy tylko działa i zaraz próbował sprzedać komuś za grosze, a jak by się nie udało, to wyrzucił by na śmietnik. Taka prawda, niestety !