Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Prośba do adminów o usunięcie konta  (Przeczytany 814 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline REUfan

• Level 1
  • *
Prośba do adminów o usunięcie konta
« dnia: 27 Stycznia 2018, 23:03 »
Ponieważ takiej opcji w profilu nie ma to, uprzejmie poproszę, któregoś z adminów o wykonanie takiej akcji dla mnie. Po wypowiedziach i działaniach Rafa nie chcę być kojarzony z tym miejscem gdzie dodatkowo wypowiadali się ludzie tacy jak Kisiel czy Budda. Nie każdemu pasuje atmosfera takiego bagna i nie chcę być z nią kojarzony. Poproszę także o skasowanie moich postów. Nie ma powodu aby, ktoś kto tak dalece nie zgadza się z tym co robią admini zawyżał Wam statystyki prawda?

Na koniec wszystkim życzę dużo radości z c64 i przesuwania jego ograniczonych możliwości poza to co się śniło jego twórcom przez wiele kolejnych lat. Może ktoś, kiedyś stworzy forum gdzie da się normalnie porozmawiać o c64 i innych produktach firmy Commodore po polsku - bez poczucia udręczenia i misji na miarę Mesjasza, a zarazem będzie szanował w elementarny sposób innych ludzi.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Re: Prośba do adminów o usunięcie konta
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Stycznia 2018, 23:20 »
Po prostu się nie loguj tutaj, posty nie znikną. Dobranoc.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Nacelowniku

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Stycznia 2018, 03:16 »
... o wykonanie takiej akcji dla mnie.

no comments ! :D

nie chcę być kojarzony z tym miejscem gdzie dodatkowo wypowiadali się ludzie tacy jak Kisiel czy Budda.

A co masz do Kisiela, czy Buddy ? Od jakiegoś czasu czytam to forum i jakoś nigdzie nie wiedziałem, aby pisali coś w twoim kierunku. Raczej mi się wydaje, że to Kisiel i Budda nie chcieli by być kojarzeni z tobą !

gdzie da się normalnie porozmawiać o c64

Zapraszam cie na CSDB, skoro twierdzisz, że tutaj nie jest typowo Polska, normalna rozmowa, ale przede wszystkim wolność słowa. Tam będziesz miał możliwość tylko dziękować adminom, lub ładnie ich przeprosić, bo jak podskoczysz, to nie tylko zostawią twoje posty, ale jeszcze niesłusznie cie obmalują w trivia, jak Budde !

Najpierw piszesz o bajzlu, a za chwilę o rozwoju C64. Ja się ciebie pytam, jakim rozwoju ? Zostaliśmy już tylko my, ta garstka ludzi ! Ja mam brata młodszego, gimbusa i on ma niekiedy jakieś halo do PC najnowszej generacji. Znam jego dobrze i jego kolegów z tego samego rocznika. Wiem, że nawet gdybyś mu dał za darmo w prezencie C64 ze wszystkimi rozszerzeniami, to on by to może włączył na chwilę, aby sprawdzić czy tylko działa i zaraz próbował sprzedać komuś za grosze, a jak by się nie udało, to wyrzucił by na śmietnik. Taka prawda, niestety !

Offline Kagaster

• Level 3
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Stycznia 2018, 05:33 »
REUfan, bardzo Cie proszę, nie usuwaj konta.
Rzeczywiście, jest nas niewielu, i to na pewno nie pomoże.
Bardzo Cię proszę.

A co do adminów. Zadowoleni jesteście z siebie? Super klimat, friendship rules.
Zero samokrytycyzmu, czysta boskość, januszowstwo PR

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Stycznia 2018, 06:52 »
... o wykonanie takiej akcji dla mnie.

no comments ! :D

nie chcę być kojarzony z tym miejscem gdzie dodatkowo wypowiadali się ludzie tacy jak Kisiel czy Budda.

A co masz do Kisiela, czy Buddy? Od jakiegoś czasu czytam to forum i jakoś nigdzie nie wiedziałem, aby pisali coś w twoim kierunku. Raczej mi się wydaje, że to Kisiel i Budda nie chcieli by być kojarzeni z tobą

1. Dlaczego mówisz o sobie w trzeciej osobie ?
2. Chłopie, jesteś spalony. Jak podejmiesz leczenie i będzie widać chęć pracy nad sobą - myślę, że nikt nie powinien Ci wtedy odmówić próby rehabilitacji.
Tyle, że tym postem udowodniłeś, że jeszcze nie czas...
-profil nieaktywny-

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Stycznia 2018, 17:46 »
Po prostu się nie loguj tutaj, posty nie znikną. Dobranoc.
Nie ma opcji perma bana?