Ty Raf najlepiej umiesz obrażać całą społeczność, to pójdź za radą ludzi - którzy wbrew temu co myślisz - dobrze Ci i życzą i radzą
Najlepiej umie Kisiel.
Raf przyjmij coś na klatę jak mężczyzna. Skoro tyle osób Ci pisze, że jest coś na rzeczy, widocznie tak jest. Nie szukaj gorszego od siebie, nie przerzucaj problemu gdzie indziej, na kogoś innego, byle by Ciebie nei dotyczył. Piszemy do Ciebie wskazując Twoje błędy, nie kogoś innego i dobrze by było gdybyś nie odbijał piłeczki typu: "...ktoś tam...., coś tam...., a tamten...., a ty to...", zacznij odpowiadać na zarzuty jakie ktoś pisze.
Ty Raf najlepiej umiesz obrażać całą społeczność, to pójdź za radą ludzi - którzy wbrew temu co myślisz - dobrze Ci i życzą i radzą
Jesli ktos sie poczul urazony tym co napisalem, to szkoda ze tak wrazliwy jest (moze prawda niektorych boli najbardziej? bo tu na pewno sa ludzie, ktorzy nie naleza do grup, ktore przytoczylem i im raczej smutno sie nie zrobilo?) a zarazem gluchy na argumenty i fakty, ktore podalem
Zabrakło przepraszam w zdaniu, które napisałeś jakbyś nie zauważył. Nawet pisząc o tym, że ktoś może się czuć urażony nie stać Cię na przeprosiny, a przecież piszesz o nas:
robaczki polaczki 
durne Polaczki chcą tego co wyprodukuje rs.
Nie odpowiadasz na pytania wprost, lawirujesz z odpowiedziami, choćby postu który sam stworzyłeś odnośnie carta za 1/4 ceny, stworzony tylko na złość i nadal nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Nadal jesteśmy ciekawi dlaczego powstał i jaki miał być cel tego postu?
Bardzo proszę byś odpowiedział wprost, jak mieliśmy odebrać owy post, który był i jest w dziale HARDWARE a nie ŚMIETNIK, a co za tym idzie jest w odpowiednim dziale i każdy go traktuje poważnie patrząc na początkowe wypowiedzi w poście (nawet Twoje zaangażowanie).
Bo ten wątek założyłem w odpowiedzi na dzialania rs2232 (gówniany cart za 190 na który oszukuje obcokrajowców i zadyma z klonem 1581, którego pewnie do teraz nie ma uruchomionego a zofftopowal temat techniczny o stacji w kierunku sprzedaży + lista zakupowa) a do tego w treści napisałem dokładnie o co chodzi, myślałem, że to oczywiste? Jednak nie
Ale co oczywiste? Że specjalnie dla jaj? Czy jak?
To chyba jesteś jedyny, który tak na to patrzy. Zamawiający carta jak mieli na to się zapatrywać? Temat się rozwinął do rangi zamówień w ilości 20 sztuk, to czego ja nie rozumiem?
A może wszyscy co zamawiali to , jak to piszesz?
durne Polaczki
Musisz obrać któryś kierunek.
Chyba jednak zaskoczyło Cie zainteresowanie i postanowiłeś brnąć w temat, który się tak mocno rozwinął?
Przydało by się to też wyjaśnić, gdyż piszesz, że myśmy tego nei zrozumieli (widać masz nas za głupich Polaczków).
Zachowujesz się tak jak rozkapryszona dziewczyna, u której trzeba się domyśleć czego chce, a "tak" często oznacza "nie".
Odnośnie zabezpieczeń zasilacza...
tutaj macie info o module, podobnym do tego, ktory uzywam: http://www.volgen.com/item/32/KTPS10_10_Watt.html jakby ktos nie kumal co tam jest napisane, to kolega RS zawsze moze wytlumaczyc ze nie ma tam zabezpieczen, ktore sa wymienione:
Short Circuit Protection
Over Voltage Protection
Over Current Protection
Raf odpowiem tym samym (mam na myśli tą wypowiedź:
tutaj macie info o module, podobnym do tego, ktory uzywam) - Mercedes A180 jest podobny do Volkswagena Golfa TDI. Oba jeżdżą, dojeżdżają do celu, rozwijają taką samą prędkość, mają cztery koła, kierownicę itd. Niemniej jednak z jednym jest coś nie tak - Mercedes nie oszukuje na zaniżaniu wartości zanieczyszczeń.
Niby podobne a jednak inne.
Przedstaw dokumentację Twojego zasilacza, nie "podobnego", "takiego jak Twój", "identycznego", a Tego który Ty sprzedajesz, bo nadal nie ma nic o zabezpieczeniach, o których piszesz.
Czy dostanę bana za to, że jestem dociekliwy i pytam o zasilacz?
Dostanę bana, że tutaj piszę i drążę temat?Zawsze Ciebie szanowałem i szanuję, gdyby tak nie było już dawno bym olał temat i się wyniósł.
Staram się Ciebie zrozumieć cały czas, super się z Tobą rozmawia face to face, ale tutaj jakoś jest to ciężkie i argumenty wielu ludzi do Ciebie nie trafiają.
Proszę przemyśl całą sprawę, to czy ban dla RS był adekwatny do tego co zrobił?
Szanujmy siebie nawzajem, bez wyzwisk. Sorka, lecz jakbym był moderatorem to za Twoją wypowiedź na nasz temat "durne Polaczki" miałbyś tydzień odpoczynku, gdyż szacunek należy się każdemu, a człowiek ma wolną wolę, ma swoje prawa i nie Tobie decydować gdzie i u kogo należy robić zakupy.