@Raf & @RS2322 obserwuję Waszą przepychankę od samego początku i nadal nie rozumiem o co Wam obojgu chodzi.
Nie wyobrażam sobie co by się działo, jakby znalazły się jeszcze ze dwie osoby, który chciały by sprzedać swoje produkty - "zasilacz do C64".
Czy nie możecie oboje zaakceptować istnienie strony przeciwnej? Czy skakanie do gardeł do jedyna forma jaką jesteście w stanie nam pokazać?
Sorka, lecz Wam obojgu przydała by się nieco pokory. Ludzie mają już dość tego jadu, który przenika forum i to forum ludzi 40+.
Ileż energii zużywacie na to by nawzajem siebie obrzucać błotem, zamiast tego wziąć zakasać rękawy i wyprodukować coś co przyciągnie ludzi a nie odepchnie ich od tego forum.
Stańcie na wysokości zadania i pokażcie, że macie głowy na karku, że potraficie coś tworzyć a nie dzielić!
Mam nadzieję, że nie jestem jedynym który tak myśli.
Pozdrawiam Was @Raf i @RS2322
Zostalem bezpodstawnie zaatakowany w kwestii zasilacza i mam prawo sie bronic, dziekuje za uwage. Reakcja na moj zasilacz vs vaporware od rs daje duzo do myslenia, podobnie jak brak komentarza co do zaistnialej sytuacji w kontekscie carta z klamlliwym opisem na poziomie olo pinc jedynek, no i bieganie za klonem 1581 co mialo robic za tematy odciagajace od tego co tu napisalem, to sa manipulacje na poziomie 1111olo
do tego jeszcze rs ma problem ze watek zostal wysplitowany stad a to przeciez offtop byl i bylo to napisane tylko po to, zeby moj post o tym cartridge zginal, czy wy, ktorzy tutaj bywacie, jestescie az tak, k**wa, tepi, ze tego wszystkiego nie dostrzegacie?
sadze ze tak vide watek o klonie 1581 i vaporware zasilaczu
no i byc moze vaporware fd2000 (Btw rs klamal tez co do sposobu w jaki nabyl fd2000, bo jedna sztuke faktycznie ma i wiem od kogo ja kupil). tu nie ma jadu. sa FAKTY.