Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ciekawostki aukcyjne 2018 !  (Przeczytany 23602 razy)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Re: Ciekawostki aukcyjne 2018 !
« Odpowiedź #15 dnia: 09 Stycznia 2018, 13:31 »
@Raf & @RS2322 obserwuję Waszą przepychankę od samego początku i nadal nie rozumiem o co Wam obojgu chodzi.
Nie wyobrażam sobie co by się działo, jakby znalazły się jeszcze ze dwie osoby, który chciały by sprzedać swoje produkty - "zasilacz do C64".
Czy nie możecie oboje zaakceptować istnienie strony przeciwnej? Czy skakanie do gardeł do jedyna forma jaką jesteście w stanie nam pokazać?
Sorka, lecz Wam obojgu przydała by się nieco pokory. Ludzie mają już dość tego jadu, który przenika forum i to forum ludzi 40+.
Ileż energii zużywacie na to by nawzajem siebie obrzucać błotem, zamiast tego wziąć zakasać rękawy i wyprodukować coś co przyciągnie ludzi a nie odepchnie ich od tego forum.
Stańcie na wysokości zadania i pokażcie, że macie głowy na karku, że potraficie coś tworzyć a nie dzielić!
Mam nadzieję, że nie jestem jedynym który tak myśli.
Pozdrawiam Was @Raf i @RS2322
Zostalem bezpodstawnie zaatakowany w kwestii zasilacza i mam prawo sie bronic, dziekuje za uwage. Reakcja na moj zasilacz vs vaporware od rs daje duzo do myslenia, podobnie jak brak komentarza co do zaistnialej sytuacji w kontekscie carta z klamlliwym opisem na poziomie olo pinc jedynek, no i bieganie za klonem 1581 co mialo robic za tematy odciagajace od tego co tu napisalem, to sa manipulacje na poziomie 1111olo :) do tego jeszcze rs ma problem ze watek zostal wysplitowany stad a to przeciez offtop byl i bylo to napisane tylko po to, zeby moj post o tym cartridge zginal, czy wy, ktorzy tutaj bywacie, jestescie az tak, k**wa, tepi, ze tego wszystkiego nie dostrzegacie? :) sadze ze tak vide watek o klonie 1581 i vaporware zasilaczu :) no i byc moze vaporware fd2000 (Btw rs klamal tez co do sposobu w jaki nabyl fd2000, bo jedna sztuke faktycznie ma i wiem od kogo ja kupil). tu nie ma jadu. sa FAKTY.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #16 dnia: 09 Stycznia 2018, 13:47 »
@Raf & @RS2322 obserwuję Waszą przepychankę od samego początku i nadal nie rozumiem o co Wam obojgu chodzi.

Przczytaj parę razy to (konkretnie drugi akapit):
http://c64power.com/forumng/index.php?topic=7953.msg105003#msg105003

I ?
-profil nieaktywny-

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #17 dnia: 09 Stycznia 2018, 14:44 »
Czytałem wcześniej i czytam ponownie.
Co w związku z tym?
Co w związku z pytaniami RS do RAF i RAF do RS?
Gdzie odpowiedzi i konkrety - to wówczas miało by sens.
Tutaj widzę tylko przepychanki, odbijanie piłeczki a nie konkrety odnośnie towaru jaki oferują obie strony.
Faktycznie, należy zrobić zadymę na forum. Dotyczy to jednej jak i drugiej strony.
Są faktycznie powody do zadym.
Gratulacje, wielkie gratulacje.
Dorośnijcie!
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #18 dnia: 09 Stycznia 2018, 14:47 »
Czuję w powietrzu zapach kisielu.
Trzeba skasować ten cały wątek i założyć na nowo.😁

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #19 dnia: 09 Stycznia 2018, 14:49 »
Ok ok, za smiecenie na forum w moim watku RAF,RS2322, KB777 i Canga macie warna !
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline rs2322

• Level 5
  • ASAP
« Odpowiedź #20 dnia: 09 Stycznia 2018, 16:12 »
Nie wyobrażam sobie co by się działo, jakby znalazły się jeszcze ze dwie osoby, który chciały by sprzedać swoje produkty - "zasilacz do C64".
Czy nie możecie oboje zaakceptować istnienie strony przeciwnej? Czy skakanie do gardeł do jedyna forma jaką jesteście w stanie nam pokazać?
Sorka, lecz Wam obojgu przydała by się nieco pokory. Ludzie mają już dość tego jadu, który przenika forum i to forum ludzi 40+.
Ileż energii zużywacie na to by nawzajem siebie obrzucać błotem, zamiast tego wziąć zakasać rękawy i wyprodukować coś co przyciągnie ludzi a nie odepchnie ich od tego forum.
Stańcie na wysokości zadania i pokażcie, że macie głowy na karku, że potraficie coś tworzyć a nie dzielić!
Mam nadzieję, że nie jestem jedynym który tak myśli.
Pozdrawiam Was @Raf i @RS2322

Przekonaleś mnie, konkret Canga masz racje, Rafu sorka za jad z mojej strony oraz jakiekolwiek insynuacje jeżeli tak to odebrałeś.

Kisiel sorka za smiecenie w twoim watku.

Na marginesie zasilacz powstanie tylko dzieki Raf'owi bo jak tak mam niestety że jak ktoś mi daje do zrozumienia że nie da rady to niestety jest w błędzie :]  Ale w temacie zasilacza będzie odrebny wątek niebawem w odpowiednim dziale. Pragne nadmienić że moderacja dzis o 4. rano wydzielia mój post z tego watku jako temat w dziale bazar z dziwnym tematem gdzie potem dostelem warna (ze niby bylem autorem)- po mojej interwencji sie z niego wycofano, troche pokory dla wszystkich z początkiem nowego roku.
« Ostatnia zmiana: 09 Stycznia 2018, 16:17 wysłana przez rs2322 »
Pamięci RAM każda ilość: KM4164, 4464, TMS 4464 MT1259-10
PCB - projekty na zamówienie.
Programowanie pamięci EEPROM, EPROM - free !
SD2IEC http://c64power.com/forumng/index.php?topic=6630.0

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #21 dnia: 09 Stycznia 2018, 16:18 »
Kolejny raz dziekuje za odpowiedz na moje konkretne pytanie, cala sytuacja przypomina mi ta, kiedy sprzedawalem XU1541 (sprzedalem tego az cale 21szt) i tez sie to nie podobalo m.in. Kisielowi, cala "prawdziwa demoscena komodore" po mnie jezdzila bo za duzo chcialem hajsu  ( http://c64scene.pl/viewtopic.php?f=2&t=193 ), w miedzyczasie Duddie sprzedal tego kilkaset (nie umial tego uruchomic) i Drygol placze nad jego losem, ze niewiele sprzedal (watek niedawny gdzie podobno Duddie i Lotharek byli obrazani) ale nie slyszalem zeby ktos mial o to problem taki jak do mnie EDIT: a  Duddie sprzedawal to jeszcze drozej niz ja ;)
« Ostatnia zmiana: 09 Stycznia 2018, 16:37 wysłana przez Raf »
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline aniol

• Level 3
« Odpowiedź #22 dnia: 09 Stycznia 2018, 16:34 »
czy wy, ktorzy tutaj bywacie, jestescie az tak, k**wa, tepi, ze tego wszystkiego nie dostrzegacie? :) sadze ze tak

Nawet nie wiem jak to skomentować...

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #23 dnia: 09 Stycznia 2018, 16:44 »
czy wy, ktorzy tutaj bywacie, jestescie az tak, k**wa, tepi, ze tego wszystkiego nie dostrzegacie? :) sadze ze tak

Nawet nie wiem jak to skomentować...
Dostrzegli.

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #24 dnia: 09 Stycznia 2018, 19:28 »

Brawo dla moderatora, brawo :)
Chyba nas za takich cały czas masz, co Raf?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #25 dnia: 09 Stycznia 2018, 19:48 »
Nie podobalo sie ze nie poprosiles o zezwolenie na wykonanie XU1541 w celach komercyjnych, ja takowe zezwolenie od autora poprosilem i je dostalem. To ze projekt jest w sieci niezabezpieczony nie oznacza ze mozna go robic komercyjnie (prawa autorskie) Z tego co plotki donosza to Dudi mial przez to klopoty.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #26 dnia: 09 Stycznia 2018, 20:41 »
Nie podobalo sie ze nie poprosiles o zezwolenie na wykonanie XU1541

Możesz sprecyzować do kogo pisałeś? :)
Przed Twoją wypowiedzią byłem ja, StaryMarabut, aniol, Raf, RS2322.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #27 dnia: 09 Stycznia 2018, 21:03 »
uzyj CTRL+F XU1541, hint !

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #28 dnia: 09 Stycznia 2018, 21:08 »
thx ;)

Offline aniol

• Level 3
« Odpowiedź #29 dnia: 11 Stycznia 2018, 14:25 »
Się udało wyhaczyć hiszpańską wersję komody