1. nie mam tu wielu postów, jestem jeno niedouczonym użyszkodnikiem;
2. powinienem poczytać zanim coś napiszę, ale jestem "młody i głupi" - no może nie młody tylko...;
3. zawsze zastanawiały mnie virtualne utarczki - nie do końca je rozumiem - patrz pt.2
4. przerabiałem już wiele miejsc gdzie było dobrze, a potem równi stawali się równiejsi;
5. za młodu b.chciałem jechać do Chorzowa na koncert Elmuzy - starzy nie puścili, bo narkotyki, element i za młody jestem (naprawdę) - teraz chętnie wziąłbym syna na taki zlot choć ewidentnie dzieckiem ery USB jest, tylko po co (patrz pt. 3 i 4)... No może na występ Adama (Thx Btw);
6. czytam, i oceniam. Jeśli ktoś nie chce być ocenianym przez innych (mnie) niech nie pisze;
7. z mojego punktu widzenia wygląda to tak: kilkanaście dinozaurów na krze lodu wiosłuje łapami chcąc dopłynąć do stałego lądu. Tyle, że każde w inną stronę, co większe sztuki mają większe łapy i nawet jeśli mniejsze obrały słuszny kierunek to i tak kra kręci się w kółko. Może pęknie, może się rozpuści, tak czy inaczej wszystkie utoną. Zobaczcie jak nas jest mało: i tych co coś robią i tych co podziwiają;
8. zapewne głupoty piszę, bo późno i patrz pt. 2 i wtrancam się pomiędzy vódkę i zakąskę (pt.1 i pt.2), więc proszę mnie przywrócić do pionu;
9. rzuciłem monetą;
10. orzeł - "wyślij wiadomość"