Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 8  (Przeczytany 11446 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: Silesia Party 8
« Odpowiedź #135 dnia: 03 Lipca 2017, 22:23 »
zawsze możecie zacząć tworzyć nowe histerie........

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #136 dnia: 03 Lipca 2017, 22:23 »
jak w korei polnocnej - cenzura aby przypadkiem trafiajacy na zacne forum nie trafili na wojenke wlsciciela i kisiela

Z ciekawości sprawdziłem i widzę że temat SP8 jest na swoim miejscu.
Został jedynie przez administrację wyczyszczony z bluzgów (co mnie wcale nie dziwi).

Już mówiłem, że lepiej osty rzucać zamiast czyścić forum. Mniej roboty i automatycznie też mniej pseudokibiców.

Tym razem jednak temat trafił na kolegę któremu się chciało :)
Jak trafi na mnie to będzie normalne punktowanie i co za tym idzie możliwe kilkudniowe blokady pisania. Tak działa silnik forum, który jest fajny.

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #137 dnia: 03 Lipca 2017, 22:32 »
zawsze możecie zacząć tworzyć nowe histerie........

Nie osądzaj ludzi po sobie.

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #138 dnia: 03 Lipca 2017, 22:40 »
He he,  bluzgi.  Dobre sobie.
Post V-12 poleciał za bluzgi?
Silnik forum fajny,  szkoda że pasażerów brak.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #139 dnia: 03 Lipca 2017, 22:48 »
....i wlasnie tego brakuje na umarlym forum...ludzie chca krwi miesa , czlowieka gryzacego psa..a jak im sie to moderuje to wchuj smutni...:)

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #140 dnia: 03 Lipca 2017, 22:52 »
Mylisz się Kisiel.  Ludzie chcą informacji, pomocy, dzielić się z innymi swoim hobby (tu C64).
Niestety są tacy (między innymi Ty) którzy to burzą jak tylko mocno potrafią. Życie...
« Ostatnia zmiana: 03 Lipca 2017, 22:54 wysłana przez Vato74 »

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #141 dnia: 03 Lipca 2017, 22:56 »
zdumiewajace ze czytasz tylko wybiórczo...Jestes czytelnikiem GW?
Tyle smutnych ludzi ...ehh

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #142 dnia: 03 Lipca 2017, 23:00 »
@wacku, Oceniasz tylko to co przeczytasz
Rozmawiałem z resztą organizatorów, z jednymi na party, z innymi po party, obawiam się że oceniam na bazie szerszej wiedzy niż Ci się wydaje.

a ja mam Twoją ocenę w poważaniu... głęboko...
+1 za kulturę i ze wzajemnością, Ciebie razem z koniem na którym przyjechałeś ;)

Dwa lata starań i udało się reaktywować SP dla mnie to sukces.
Gdyby nie twój "wkład" w rozpierduchę polskiej sceny na dwie części, to może nie byłoby czego reaktywować bo mielibyśmy kolejne silesie co roku. Pomyślałeś o tym? Pomyślałeś o tym, że to ty jesteś głównym generatorem waśni między tymi dwoma forami? Że to głównie przez ciebie kilka osób które były aktywne tu i tam, już są - o ile w ogóle - tylko tam? Uświadom to sobie, że rozpieprzyć a potem pozbierać to żadne bohaterstwo. Twoje zasługi dla sceny są marne. I wszystko w temacie.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #143 dnia: 03 Lipca 2017, 23:05 »

Już naprawione? Kiedy mogę podawać adres do wysyłki? :D

Kisiel doprawdy, nie rób z siebie już większego laughing stock niż jesteś. Nie wierzę że honor popchnie Cię do dotrzymania obietnicy i nagrodzenia zwycięskiego dema zgodnie z pierwotnymi obietnicami. Nikt już chyba w to nie wierzy.

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #144 dnia: 03 Lipca 2017, 23:24 »
Zalecam dla odprężenia posłuchać np. od 1h i 20min kolegi grxmrx właściciela forum ppa.pl odnośnie moderacji forum.
Ma dużą wiedzę o podobnych sprawach.
http://amiwigilia.ppa.pl/podcast/AmiWigilia_Odcinek_27.mp3

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #145 dnia: 03 Lipca 2017, 23:42 »
Mylisz się Kisiel.  Ludzie chcą informacji, pomocy, dzielić się z innymi swoim hobby (tu C64).
Niestety są tacy (między innymi Ty) którzy to burzą jak tylko mocno potrafią. Życie...

I ja się pod tym podpisuję ale niestety rzeczywistość jest taka, że dzięki takim userom jak wyżej wspomniany "Bóg kisiel" i inni tańczący jak on zagra..... zniechęcają ludzi spoza sceny ...czytaj miłośników C64 jak ja:-) do wsparcia choćby takich imprez jak Silesia Party 8...
A szkoda. wasza szkoda...

@Wackee szacunek dla Ciebie bo chyba tylko Tobie zależy na dobrym imieniu sceny C64 w polsce do tego jak czytam tutaj.... na silesia party 8 praktycznie robisz to za friko......  tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu....
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 03 Lipca 2017, 23:49 wysłana przez heniek29cr »

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #146 dnia: 04 Lipca 2017, 00:00 »

Aha z tego co wiem to nie wolno przeklinać, nie wolno ubliżać innym, nie wolno opowiadać prawdziwych historii z życia na forum bo za to jest ban. No więc nie wolno próbować coś komuś doradzić, aby coś polepszyć bo wtedy zostają przeniesione posty do śmietnika. Wolno tylko mówić o tym, że jest coś dobre, najlepsze, bez skazy ? Ja naprawdę nie chce już być banowany. Szczerze mówiąc poza Facebook'iem to mam jeszcze tylko to forum. Hmmmm, smutne ? :/

Offline Term

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #147 dnia: 04 Lipca 2017, 00:46 »
1. nie mam tu wielu postów, jestem jeno niedouczonym użyszkodnikiem;
2. powinienem poczytać zanim coś napiszę, ale jestem "młody i głupi" - no może nie młody tylko...;
3. zawsze zastanawiały mnie virtualne utarczki - nie do końca je rozumiem - patrz pt.2
4. przerabiałem już wiele miejsc gdzie było dobrze, a potem równi stawali się równiejsi;
5. za młodu b.chciałem jechać do Chorzowa na koncert Elmuzy - starzy nie puścili, bo narkotyki, element i za młody jestem (naprawdę) - teraz chętnie wziąłbym syna na taki zlot choć ewidentnie dzieckiem ery USB jest, tylko po co (patrz pt. 3 i 4)... No może na występ Adama (Thx Btw);
6. czytam, i oceniam. Jeśli ktoś nie chce być ocenianym przez innych (mnie) niech nie pisze;
7. z mojego punktu widzenia wygląda to tak: kilkanaście dinozaurów na krze lodu wiosłuje łapami chcąc dopłynąć do stałego lądu. Tyle, że każde w inną stronę, co większe sztuki mają większe łapy i nawet jeśli mniejsze obrały słuszny kierunek to i tak kra kręci się w kółko. Może pęknie, może się rozpuści, tak czy inaczej wszystkie utoną. Zobaczcie jak nas jest mało: i tych co coś robią i tych co podziwiają;
8. zapewne głupoty piszę, bo późno i patrz pt. 2 i wtrancam się pomiędzy vódkę i zakąskę (pt.1 i pt.2), więc proszę mnie przywrócić do pionu;
9. rzuciłem monetą;
10. orzeł - "wyślij wiadomość"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #148 dnia: 04 Lipca 2017, 12:21 »

I ja się pod tym podpisuję ale niestety rzeczywistość jest taka, że dzięki takim userom jak wyżej wspomniany "Bóg kisiel" i inni tańczący jak on zagra..... zniechęcają ludzi spoza sceny ...czytaj miłośników C64 jak ja:-) do wsparcia choćby takich imprez jak Silesia Party 8...
A szkoda. wasza szkoda...

kolejny pacjent z Tworek, znaczy sie jasnowidz bo niewsparl SP8 przed, bo wiedzial :)
ogolnie macie wyjebane z wyjatkami na organizacje party dlatego dolozylem staran aby sie to party odbyto nie odwrotnie. Support pisania na forum "zrobcie, jak fajnie" to tylko pieprzenie bez znaczenia. Heniu i inni pacjenci tworek nie raczyli nawet ruszyc dupe tylko paluszki z opiniami, takie fakty.
@wacku pisalem, ten UK zostal w Ludwigsfelde gdzie nie mam jak go naprawic. Zamiast tego ufunfdowalem nagrody za ca. koszt dwoch uk. Jak naprawie to pewnie dam na nagrode.

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #149 dnia: 06 Lipca 2017, 00:14 »
1. nie mam tu wielu postów, jestem jeno niedouczonym użyszkodnikiem;
2. powinienem poczytać zanim coś napiszę, ale jestem "młody i głupi" - no może nie młody tylko...;
3. zawsze zastanawiały mnie virtualne utarczki - nie do końca je rozumiem - patrz pt.2
4. przerabiałem już wiele miejsc gdzie było dobrze, a potem równi stawali się równiejsi;
5. za młodu b.chciałem jechać do Chorzowa na koncert Elmuzy - starzy nie puścili, bo narkotyki, element i za młody jestem (naprawdę) - teraz chętnie wziąłbym syna na taki zlot choć ewidentnie dzieckiem ery USB jest, tylko po co (patrz pt. 3 i 4)... No może na występ Adama (Thx Btw);
6. czytam, i oceniam. Jeśli ktoś nie chce być ocenianym przez innych (mnie) niech nie pisze;
7. z mojego punktu widzenia wygląda to tak: kilkanaście dinozaurów na krze lodu wiosłuje łapami chcąc dopłynąć do stałego lądu. Tyle, że każde w inną stronę, co większe sztuki mają większe łapy i nawet jeśli mniejsze obrały słuszny kierunek to i tak kra kręci się w kółko. Może pęknie, może się rozpuści, tak czy inaczej wszystkie utoną. Zobaczcie jak nas jest mało: i tych co coś robią i tych co podziwiają;
8. zapewne głupoty piszę, bo późno i patrz pt. 2 i wtrancam się pomiędzy vódkę i zakąskę (pt.1 i pt.2), więc proszę mnie przywrócić do pionu;
9. rzuciłem monetą;
10. orzeł - "wyślij wiadomość"

Term szkoda, że nie widziałeś naszej ukochanej polskiej sceny C64 w latach 90-tych, więc nie narzekaj i nie opowiadaj takich głupot, że w tych czasach nie ma tu kultury. Ja miałem przerwę sporo lat ze sceną, a gdy wróciłem to zachowywałem się tak samo, jak w latach 90-tych tzn. szalałem, ale jak sam widzisz to postawili mnie do pionu np. wszędzie jestem zbanowany, prawie nikt nie chce już ze mną rozmawiać itd. itp. Kiedyś to się z tego śmialiśmy, a dzisiaj niestety każdy traktuje to na poważnie :/ Mylisz się, że zabierając syna na SP9 wydarzy się coś złego, lub zgorszy się przez pobyt na party bo więcej się zgorszy chyba zwyczajnie w szkole ze swoimi kumplami, kiedy ty tego nie widzisz !