Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Cytat: TD-303 w 10 Sierpnia 2016, 13:28Raf, otrzyj łzy i zachowuj się jak facet.Załóż pampersa, Twoja słaba psycha wysłała już sygnał kupie że spotkanie jest w klopie.Zgłoszenie tego okradania Polski do urzędu skarbowego zglosiłem jako patriota TD-303 poinformuj właściwych januszy:)
Raf, otrzyj łzy i zachowuj się jak facet.
Cytat: Raf w 10 Sierpnia 2016, 12:46Cytat: TD-303 w 03 Sierpnia 2016, 07:38Panowie i Panie Prawda jest taka, że obaj Panowie drakon i Raf zachowują się jak pipeczki. Takie sprawy spokojnie można załatwić poza forum np. osobiście (solóweczka Również polecam RetroLab - odratowali mi A600. Pzdr303.Gratuluje zakrzywionego postrzegania rzeczywistosci, koledzy w kolejnych postach wytlumaczyli w czym problem.Reasumujac Drakon nie przyznaje sie do tego, ze nie zna sie na elektronice - moze zna sie na oszukiwaniu na allegro (ale i to pewne nie jest), wybielaniu obudow, wstawianiu szybek do gejbojow. Natomiast ze zrozumialych przyczyn to, ze odkrywam jego niekompetencje jest dla niego klopotliwe, bo chcialby w tej dzialce kase robic. Nie ma on tez niestety nic wiecej do dodania poza durnymi insynuacjami ale takowe rozwiewaja materialy, ktore umiescilem w tym watku. Nie spodziewam sie, zeby chcial tu cos madrego napisac (tak samo z siebie posmiewisko robil na ppa).Raf, otrzyj łzy i zachowuj się jak facet.
Cytat: TD-303 w 03 Sierpnia 2016, 07:38Panowie i Panie Prawda jest taka, że obaj Panowie drakon i Raf zachowują się jak pipeczki. Takie sprawy spokojnie można załatwić poza forum np. osobiście (solóweczka Również polecam RetroLab - odratowali mi A600. Pzdr303.Gratuluje zakrzywionego postrzegania rzeczywistosci, koledzy w kolejnych postach wytlumaczyli w czym problem.Reasumujac Drakon nie przyznaje sie do tego, ze nie zna sie na elektronice - moze zna sie na oszukiwaniu na allegro (ale i to pewne nie jest), wybielaniu obudow, wstawianiu szybek do gejbojow. Natomiast ze zrozumialych przyczyn to, ze odkrywam jego niekompetencje jest dla niego klopotliwe, bo chcialby w tej dzialce kase robic. Nie ma on tez niestety nic wiecej do dodania poza durnymi insynuacjami ale takowe rozwiewaja materialy, ktore umiescilem w tym watku. Nie spodziewam sie, zeby chcial tu cos madrego napisac (tak samo z siebie posmiewisko robil na ppa).
Panowie i Panie Prawda jest taka, że obaj Panowie drakon i Raf zachowują się jak pipeczki. Takie sprawy spokojnie można załatwić poza forum np. osobiście (solóweczka Również polecam RetroLab - odratowali mi A600. Pzdr303.
Coz, jeden lubi kolor niebieski, drugi lubi kolor czerwony i moga sie klocic o to do upadlego ale 2+2=4 i ciezko z tym dyskutowac. zawsze miales tendencje do bezpodstawnego bronienia scierwa typu olo, mam nadzieje, ze to tylko niewyszukane prowo
Strach oskarżać i strach bronić kogokolwiek bo cię i tak oskarżą.