O, jak to miło Rafale, że próbujesz uprawiać tutaj swoją prywatną wojenkę ze mną. Tak jak obiecałeś, że będziesz się mścił i robił mi antyreklamę w związku z Twoją urażoną dumą, tak robisz. Twoje prawo.
Kilka słów suchych, niepodszytych emocjami informacji:
- badge są zrobione z laminatu, co jest opisane na aukcjach i jak do tej pory z kupujących jedynie jedna osoba miała jakieś "ale" - były to pierwsze wersje badge'ów, gdzie niestety ustawiono za blisko ogniskową, co w efekcie dało brzydki efekt lekko wypukłych brzegów;
- co do NeckUno1, tak, owszem - wątek na PPA wyjaśnia wiele, natomiast Marcinie, mówienie przez telefon czego innego i pisanie na forach czego innego nie o mnie mówi, że mam problemy z psychiką;
- co do C65 - Bo Zimmerman nie wysyłał do mnie C65 (nie wiem skąd ta myśl?) - zamówił u mnie badge po prostu i tak - zrobił to sam z siebie - jak ktoś chce dowodu, proszę go zapytać;
- co do wysłania uszkodzonego C64 do Rafała - Rafale, dobrze wiesz, jaki był kontakt z Tobą, więc nie pisz o "otwartości". Ale to wiesz tylko Ty i ja, prawda? Forum wszystko przyjmie, a koledzy przecież poklepią po plecach...
Cóż, takie życie. Na urażoną dumę są dwa lekarstwa - wyżyć się i trollować na forum, na którym jest się adminem, albo schować dumę w kieszeń i robić swoje.
Pozdrawiam wszystkich.