Lepsze zdjęcia wstawię jutro, (...)
Od tego trzeba było zacząć. Wołać 900 zł i dołączyć jedno niewyraźne zdjęcie dowodzi jedynie braku szacunku do klienta.
cena nie z dupy po prostu tyle chłopaki kasy nie macie lub nie chcę się wam przeznaczać na wzorowy egzemplarz C64 stacji i wszystkich jego elementów
Aj tam, mimo zaklęć, Twój sprzęt nie jet wart 900 zł. Nie jest to artykuł pierwszej potrzeby, ani też nie jest niespotykany na aukcjach. Wystaw towar na licytację od 1 zł, to zobaczysz, na ile realnie rynek wyceni to, co masz.
swoją drogą jakiś czas temu za samą stację i c64 w licytacji dałem koło 700 zł, bez żadnych dodatkowych bajerów,
To że dałeś 700 zł, to nie znaczy, że ktoś automatycznie da 900 zł.
a naprawdę warto bo to są najlepsze egzemplarze jakie miałem w życiu,
Ja mam na ten przykład dwa najlepsze egzemplarze c64, a właściwie to trzy,bo w jednym CIA wymieniłem, i śmiem twierdzić, że w stanie tak dobrym, jak Twoje, z czego jeden w styropianie i kartonie. A magnetofon nie ma upitolonego przycisku.
Czyżbym miał co najmniej 1400 zł w sprzęcie? Nie sądzę.
Nowy magnetofon do C64 można kupić za 30 zł. Tu na forum link do sklepu był podawany.
o cóż czatujcie może jakiś Stefek coś wyszpera z kibla u niemców to sobie czapniecię za 200 zł za całość....żal
Sam podajesz linki do aukcji, gdzie sprzęt z Niemiec przywieziony wygląda tak samo, jak to, co wystawiłeś, a pójdzie pewnie o 500 zł taniej.
Fakt, żal. Każdy chce być piękny, młody, bogaty, mądry, sprzedać c64 za 900 zł, a tu rzeczywistość skrzeczy.
M.