Oferta z AllegroGłupio tak zmniejszać rozdzielczość, żeby utrącić mi argument, że na tych zdjęciach z aukcjonera, to sa dwa C64, a nie jeden.
To trzeba jeszcze do Allegro napisać, żeby zmniejszyło rozdzielczość pierwszego zdjęcia, bo jak się porówna to, co na allegro poszło za podobno 470 zł, do tego zbliżenia na napis commodore 64, to nadal widać, że na jednym jest starty napis.
Obrazek z allegro:
A tutaj po zmniejszeniu na aukcjonerze:
Zmniejszone zdjęcie z aukcjonera.
A tutaj zdjęcie przed zmniejszeniem:
Bo tak się nieszczęśliwe złożyło, że ja sobie to zdjęcie zachowałem.
I całą mistyfikację diabli wzięli.
A fuj,bo kupa sprzedana za 470 zł nadal jest kupą, pomimo zaklęć i czarów ze zdjęciami.
Pewnie teraz zdjęcia z aukcjonera w ogóle znikną. Ale to i tak nie ma sensu, bo ja mam nadal te zdjęcia, przed pomniejszeniem i po, na dysku w razie, gdyby jakiś oszust zarzucał mi kłamstwo.
Meble może mieć każdy, jakie chce, robić sobie fotki gdzie i z czym chce. Ale kłamać, że na dwóch zdjęciach to ten sam c64, to już jest oszustwo.
M.
PS. Plus pozytywny z tej historii taki jest, że teraz wiem, że można zmieniać w dowolnym czasie focie na aukcjonerze. Co warto sobie zapamiętać i na przyszłość na januszy biznesu uważać.
A ja się dopatrzyłem, że na tej aukcji były sprzedawane dwa c64, stąd teraz rozumie cenę.
O tu jeden c64:
Zdjęcie z aukcji.
A tu drugi c64.
Zdjęcie drugiego c64 z tej samej aukcji.
No bo nikt mi nie mówi, że to jest zdjęcie jednego i tego samego c64.
No chyba, że ktoś specjalnie tarł, tarł, że napis commodore starł, a przy okazji tego tarcia blat biurka pociemniał.
M.
Pierwsza FOTA zestaw podłączony
Druga FOTA zestaw rozłaczony.
Ludzie mają więcej niż jeden mebel\ biurko w domu. Każdy może robić sobie zdjęcia gdzie chce. Standardowa polska przypadłość MedikusBòlusDupus, że ktoś ma\sprzedał wiecej\ za więcej.
Teraz będę musiał zrezygnować z przeglądania forum bo będzie nagonka na mnie. A za dużo kremu nie mam...