Ja używam Firefoxa v. 42 i nie mam żadnych problemów z tym modułem. System WinXP 32.
Co do wypowiedzi kolegi Mentosa to raczej bym proponował otwarcie nowego tematu w tym dziale bo ta wypowiedź
zaraz pewnie zniknie w natłoku innych postów.
Także uważam, że należy nazywać rzeczy po imieniu, a nie "pewna osoba", chociaż pewnie każdy wie, że chodzi o
tą słodką ciągnącą się po podgrzaniu papkę, nie wiadomo dlaczego, w swojej nazwie, mającą coś wspólnego z od dawien
dawna znanym sposobem konserwacji żywności :-)
Problem polega na tym, że Raf chyba bardzo lubi jak coś się dzieje na forum. Poza tym warto trzymać w swoich szeregach
kogoś kto coś tworzy w temacie nowych konstrukcji. Podobnie jak Spectrumowcy mają Zaxona, zaś Atarowcy Lotharka.
Dlatego koleś pozwala sobie na coraz więcej zaś poziom tego forum osiągnął dno i to miejsce stało się jego osobistym wychodkiem.
To jest stare forum z tradycjami. Komputer C64 to naprawdę fajna maszynka i ludzie szukający informacji lub też powodowani
nostalgią - przychodzą tutaj i... rzeczywistość ich w paskudny sposób zaskakuje.
Jedna osoba potrafi swoim zachowaniem tak perfekcyjnie zepsuć opinię całej społeczności. O Kommodorowcach mówi się, że to chamy,
prostaki i awanturnicy - na pytanie dlaczego tak się mówi - odpowiedź: Spójrzcie na forum C64power - tam znajdziecie odpowiedź.
Przykre to ale niestety prawdziwe.