Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: skany etykiet cartów  (Przeczytany 2552 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #15 dnia: 16 Października 2014, 15:46 »
F7sus4:
m.in. Black Boxow (11111olo, szwanke),

no cóż producent ma słupów od sprzedaży szajsu za 25 PLN.
Jestem górnikiem z Wałbrzycha po latach na emeryturze (mam 48 lat) postanowiłem wrócić do mojego ulubionego komputera z dzieciństwa. Mam duży biust i czerwone oczy, pralkę lodówkę i nikt mnie nie widział ale jestem wkurwiony bo nie jestem złodziejem olem.
Dramat, w internecie możesz mieć waginę i dzieci z probówki , jak ktoś głupi to kupi.

Olo kiedyś wyłudzał skany przez zakładanie fejkowych kont majlowych gg itp oraz pisaniem bzdur dla mnie comm jest tak wiarygodny jak każdy inny zlepek liter.
Kisiel:
pomaganie olowi w krojeniu kolekcjonerów ... bezcenne... za inne rzeczy zapłacisz kartą MasterCard.

Olo złapany na oszustwie zawsze zachowuje się gwałtownie starając się zastraszyć drugą stronę, oczernia, przeklina oraz podaje adres do psychiatry.
Dla wnikliwych elektroda.pl

Pasuje jak ulał do wszystkich wypowiedzi.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline F7sus4

• Level 6
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #16 dnia: 16 Października 2014, 16:30 »
Albo chociazby Waldico - jedyny powod, dla ktorego nie ma kolekcjonerskich tasm NOS na Allegro to brak dobrego dojscia Olka do nosnikow (nawet mnie kiedys o takowe pytal).

Z drugiej strony, tez kiedys "bylem" Olem, z tego co pamietam. \"\"

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #17 dnia: 16 Października 2014, 16:44 »
Wrzuć skany tych zniszczonych naklejek.
Ktos z forum
, chyba Wacek, zrobil całkiem udaną
rekonstrukcje lepki Mian Boxa, o ile dobrze pamiętam.

Offline Kisiel

• Level 7
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #18 dnia: 16 Października 2014, 17:10 »
F7sus4:
Z drugiej strony, tez kiedys "bylem" Olem, z tego co pamietam.

a kto nie był, prawo się zmieniło i bizesik padł.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comm

• Level 1
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #19 dnia: 16 Października 2014, 17:28 »
Kisiel, wypierdalaj z mojego wątku, łachudro. Widać nie tylko mnie przyszedł do głowy pomysł skierowania cię do psychiatry. Też wszystko mi pasuje - schizofrenię się leczy, choć wracanie do normalności to proces długotrwały, a i rokowania niezbyt optymistyczne. Ktoś cię zgwałcił w dzieciństwie, marnoto? Nie prowokuj mnie, bo jestem zbyt dobrze wychowany, a i jadu, jak u ciebie, we mnie nie znajdziesz. Znajdź sobie inną ofiarę, imbecylu.
Czy naprawdę nie można zablokować tego kretyna, żeby nie miał możliwości otwierania ryja w tym wątku? Przecież jego to rajcuje, zboka.

Przepraszam urażonych, proszę mi wierzyć, używam tego języka tylko w stosunku do tego quasi specjalisty od wszystkiego, milicjanta z Wujka. Zrobiłem zdjęcia Red Boxa, a także tylną naklejkę od Game Packa, bo chwilowo nie mam sprawnego skanera. Nie bardzo wiem jak wrzucić te zdjęcia, nie robiłem tego jak dotąd, choć pewien debil zaraz powie, że udaję, żeby się uwiarygodnić. \"\" Proszę, podpowiedzcie jak się wrzuca pliki.

Offline StaryMarabut

• Level 6
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #20 dnia: 16 Października 2014, 17:36 »
Kiedyś działał tutaj upload. Teraz nie działa.

Offline comm

• Level 1
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #21 dnia: 16 Października 2014, 17:40 »
StaryMarabut
Bo pewnie upload też był olem i trzeba go było relogować z forum. \"\"

Nie widzę też możliwości wysłania na priva, zatem poproszę o ew. kontakt na wyżej podany adres, odeślę zrobione zdjęcia (przedniej etykiety game packa nie ma zupełnie). Skany mogę zrobić w poniedziałek.

Offline StaryMarabut

• Level 6
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #22 dnia: 16 Października 2014, 17:50 »
Nie wnikam w to dlaczego nie dzieła.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #23 dnia: 16 Października 2014, 18:26 »
comm:
jak wrzucić te zdjęcia

imgur, postimg, imageshack [...]

Offline comm

• Level 1
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #24 dnia: 16 Października 2014, 18:45 »
coś nie tak z tym wrzucaniem...
Ok, problemy się piętrzą, wobec czego dam sobie na razie spokój z tymi cartami. Gdyby ktoś chciał o tym pogadać, albo pomóc (w tajemnicy przed forumowym zwyrodnialcem), kilka postów wyżej jest na mnie namiar.
pozdrawiam wszystkich autentycznych pasjonatów

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #25 dnia: 16 Października 2014, 19:07 »
Porównując sposób wypowiedzi i styl pisania kolegi comm-a z wypowiedziami 11111olo na elektrodzie - a przeglądnąłem tego sporo - zachodzi moje podejrzenie że faktycznie może to być ta sama osoba. Ponadto zbyt gwałtowna reakcja od samego początku comm-a na bądź co bądź spokojne i zapewne dla nowicjusza zupełnie niezrozumiałe aluzje Kisiela potwierdza to. Kilka razy też zaprzecza sobie comm tutaj więc sprawa wydaje się oczywista, no ale śledczym nie jestem, mogę się mylić. Kisiel stara wyga, pewnikiem ma nosa więc obstawiam że dobrze wyniuchał kolegę.

Offline comm

• Level 1
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #26 dnia: 16 Października 2014, 19:25 »
\"\"
A kolega olo siedzi i śmieje się do rozpuku z kilku debili na tym forum. Czasem faktycznie reaguję nerwowo, kiedy ktoś zarzuca mi złodziejstwo, ale skoro nie mam możliwości dać w ryj, to chociaż wyrażę się szczególnie ekspresyjnie.
No ale śledczych mamy już dwóch, jeszcze jeden i będzie Gang Olsena. Kurwa, jaka komedia. Będę tu chyba wpadał częściej, choć miałem zupełnie inne zamiary.
Naprawdę olewam już te skany i carty, skoro rozrywka tutaj jest lepsza niż kabaret i cyrk razem wzięte.
Panie wiceśledczy sudi, w którym to miejscu (przepraszam, miejscach) sobie zaprzeczam? Proszę o konkrety, a nie o obszczekiwanie w jasnym celu przypodobaniu się milicji... Jesteście parą?
Doprawdy, kolekcja ćmoków pierwszej wody. \"\" Aleście wyniuchali !!! \"\" Brawo !
Proszę o jeszcze. \"\"

Aaa, zrozumiałem właśnie, że styl, jaki preferuję, jest może zbyt kwiecisty, w dodatku nie napieprzam byków w co drugim wyrazie, wobec czego wiceśledczy sudi nie bardzo może się w tym wszystkim połapać ...

Offline StaryMarabut

• Level 6
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #27 dnia: 16 Października 2014, 19:41 »
Też mam takie wrażenie, ze w tym wypadku Kisiel robi dobrą robotę.

Offline comm

• Level 1
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #28 dnia: 16 Października 2014, 19:44 »
No i Gang Olsena kompletny \"\"
A może ktoś jeszcze dołączy? Ofiara znaleziona, mnóstwo dowodów w sprawie, więc stos już płonie, potrzebna zatem jeszcze gawiedź liczna, która krzykami radosnymi dokończy dzieła najsprawiedliwszej sprawiedliwości.
Tak naprawdę to złoszczę się na siebie, że dalej brnę w te durne pyskówki, ale w pewnym momencie stało się to naprawdę śmieszne. Przyłapali złodzieja, co chciał zajumać 2 etykiety do cartów. I jaka batalia ... Same napoleony ... Komedia ...
Mam wrażenie, że specjalista od wraków i zamachów jest ojcem co niektórych kolegów. A może on sam ... ?

Offline Kisiel

• Level 7
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #29 dnia: 16 Października 2014, 19:44 »
Kisiel:
pomaganie olowi w krojeniu kolekcjonerów ... bezcenne... za inne rzeczy zapłacisz kartą MasterCard.

comm:
kiedy ktoś zarzuca mi złodziejstwo,

hmm kwintesencja logiki ola.

Kolekcjonerzy uważajcie na wyciąganie za darmo różnych rzeczy celem skopiowania przez "nowych userów"