Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: skany etykiet cartów  (Przeczytany 2551 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline F7sus4

• Level 6
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #30 dnia: 16 Października 2014, 19:46 »
comm:
Czasem faktycznie reaguję nerwowo, kiedy ktoś zarzuca mi złodziejstwo

Zlodziejstwo, z tego co czytam, zarzucali jedynie Olkowi. Takze, nie powinno byc powodu do nerwow. \"\"

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #31 dnia: 16 Października 2014, 19:48 »
im bardziej się pieklisz ziomek tym więcej jesteś podejrzany.

comm:
Panie wiceśledczy sudi, w którym to miejscu (przepraszam, miejscach) sobie zaprzeczam? Proszę o konkrety...

Nie ma sprawy - cytuję :
"Twoja obawa, że niejaki Olo otrzyma ode mnie udostępnione mi skany jest całkowicie bezzasadna. Nie znam człowieka. Ale widzę, że budzi emocje ogromne. Nie moja rzecz. Widzę jednak, że jeśli chodzi o temat cartów, to tenże Olo radzi sobie dobrze bez moich skanów (jeśli to ten sam Olo z Allegro). - nikt przed tobą nie wspomniał że olo działa na Allegro, kumasz?

comm:
Aaa, zrozumiałem właśnie, że styl, jaki preferuję, jest może zbyt kwiecisty, w dodatku nie napieprzam byków w co drugim wyrazie, wobec czego wiceśledczy sudi nie bardzo może się w tym wszystkim połapać ...

No właśnie problem w tym że nie robisz byków tak samo jak 111olo, piszesz ładnie i bez byków gramatycznych - jak 111olo, stawiasz przecinki, duże litery i używasz cudzysłowów podobnie jak on.

Ale przede wszystkim twój jad i ekstra gwałtowna reakcja na Kisiela to największy dowód przeciw tobie. Nikt nowy w tym gronie, rzekomo nie znający o co chodzi, nie znający nikogo, nie znający sprzętu a niby zapalony kolekcjoner traktujący z czcią swój sprzęt nie zareagowałby tak. Napisałby maksymalnie - nie kumam o co kaman, sorry niśt fersztejn łot ju tokin abał. Ja tu tylko chce etykiety zdobyć. Kapiszi olo czy kurwa kimkolwiek jesteś?

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #32 dnia: 16 Października 2014, 19:50 »
Sudi, uczysz trola \"\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline F7sus4

• Level 6
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #33 dnia: 16 Października 2014, 19:52 »
SUDi:
Nikt nowy w tym gronie, rzekomo nie znający o co chodzi, nie znający nikogo, nie znający sprzętu a niby zapalony kolekcjoner traktujący z czcią swój sprzęt nie zareagowałby tak.

Z jednej strony tak, z drugiej bywalo przeciez, ze obsmarowywalismy jakas aukcje z Allegro i nagle zjawial sie ten sprzedawczyk z pretensjami, rzucajac scierwem az do trzeciego pokolenia wstecz.

Offline Kisiel

• Level 7
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #34 dnia: 16 Października 2014, 19:53 »
Dlatego napisałem o GS, świeży klient złapany na gorącym.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #35 dnia: 16 Października 2014, 19:55 »
niech się uczy, na jego nowym, unowocześnionym 'avatarze' my też się pouczymy \"\"
teraz jak przyjdzie nowy troll walący byki w co drugim słowie, piszący bez przecinków i grzecznie proszący o etykiety będzie wiadomo że to znowu on \"\"

Poza tym jest jeszcze jeden mechanizm obronny, pyta o etykiety do kartów które byle komodorowiec nie ma i nie posiada, a pozostali którzy mogą mieć te karty już wiedzą o co kaman. Także niech próbuje szczęścia...

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #36 dnia: 16 Października 2014, 19:58 »
F7sus4:
Z jednej strony tak, z drugiej bywalo przeciez, ze obsmarowywalismy jakas aukcje z Allegro i nagle zjawial sie ten sprzedawczyk z pretensjami, rzucajac scierwem az do trzeciego pokolenia wstecz.

Kolesia przecież rzekomo nie obsmarowywaliśmy. Ponoć przyszedł nowy zielony user, a tu Kisiel pisze o jakimś rzekomo nieznanym mu olo. No zareagowałby ktoś tak ostro?

Offline Kisiel

• Level 7
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #37 dnia: 16 Października 2014, 20:05 »
Panowie ogólnie trzeba uważać na to co się udostępnia osobom trzecim.... albo zaproponować tak jak SM udostępnienie poniszczonej etykiety przez zainteresowanego.
Dla zrozumienia tematu pewien fakt na ebay'u pewien osobinik sprzedał już ponad 600 sztuk SD2IEC i jest to jego kolejna aukcja. Ten rynek nie jest mały dla takiego kryminalisty jak rzeczony olo.

Offline comm

• Level 1
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #38 dnia: 16 Października 2014, 20:06 »
No sudi, znalazłeś dowód. Jako istota rozumna, a także kilkunastoletni użytkownik Allegro, zauważyłem oczywiście, że sprzedawane są świeże wersje BB. Sprzedaje je niejaki olo11111111111, więc skojarzyć nietrudno.
Tak, oczywiście niebawem podszyję się pod innego ola i znów będę błagał o te 2 skany.
Komedia.
Tak czy owak, gratulacje. Zapobiegliście megaaferze. Zdemaskowaliście bardzo niebezpiecznego złodzieja skanów, napoleony.

Offline F7sus4

• Level 6
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #39 dnia: 16 Października 2014, 20:06 »
SUDi:
Ponoć przyszedł nowy zielony user

Chodzi o to, ze ci kolesie z Allegro tez byli nowymi userami, jednak nie przeszkadzalo to im wyzywac uczestnikow forum od najgorszych, bo ktos zwrocil uwage na, najdelikatniej mowiac, niescislosci w opisie. Wczesniej twierdziles, ze nowy uzytkownik tak nie zrobi, z czym, w swietle powyzszego, trudno sie zgodzic. Inna sprawa, ze uderzenie wlasnie na to forum w sprawie nietypowego carta wydaje sie logiczne - bez wzgledu na to, czy jest sie Olkiem, czy rzeczywiscie poszukujacym odpowiedzi uzytkownikiem.

\"\"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #40 dnia: 16 Października 2014, 20:12 »
comm:
coś nie tak z tym wrzucaniem...

exif xD?

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #41 dnia: 16 Października 2014, 20:18 »
F7sus4:
Chodzi o to, ze ci kolesie z Allegro tez byli nowymi userami, jednak nie przeszkadzalo to im wyzywac uczestnikow forum od najgorszych, bo ktos zwrocil uwage na, najdelikatniej mowiac, niescislosci w opisie. Wczesniej twierdziles, ze nowy uzytkownik tak nie zrobi, z czym, w swietle powyzszego, trudno sie zgodzic. Inna sprawa, ze uderzenie wlasnie na to forum w sprawie nietypowego carta wydaje sie logiczne - bez wzgledu na to, czy jest sie Olkiem, czy rzeczywiscie poszukujacym odpowiedzi uzytkownikiem.

Szczerze mówiąc nie kumam Twego toku myślenia, wytłumaczę prościej w czym różnica :

- ci z Allegro mieli wkurw bo ktoś im psuł biznes, mogli realnie na tym stracić, stratę która da się wyliczyć (bo nie sprzedał towaru).

- Pan comm przyszedł rzekomo jako total beginer, który po latach nieobecności wraca do swojej kolekcji, prosi o etykiety, odpisuje mu Kisiel - 'pomaganie olowi w krojeniu kolekcjonerów ... bezcenne... za inne rzeczy zapłacisz kartą MasterCard'. Ten reaguje już dość ostro, no to jest normalna reakcja starszego, ponoć kulturalnego i bez jadu człowieka? Albo by nic nie odpisał albo by się spytał o co kaman. Przynajmniej ja to tak czuje.... W czym mu Kisiel tą wypowiedzią zaszkodziłby nowakowi? Nie psuje mu biznesu ani nic jeśli by miał intencje szczere. A widocznie nie miał. Over.

Offline comm

• Level 1
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #42 dnia: 16 Października 2014, 20:18 »
Poza tym nie jestem nowym użytkownikiem forum. Data mojej rejestracji to 22 Sty 2012 21:51. Założyłem kilka wątków, gdzie jakoś potrafili wypowiedzieć się normalni userzy, dzięki którym coś tam mogłem sobie naprawić, albo czegoś się dowiedzieć.
http://www.c64power.com/forum/index.php?action=vthread&forum=19&topic=5538
http://www.c64power.com/forum/index.php?action=vthread&forum=8&topic=2663
http://www.c64power.com/forum/index.php?action=vthread&forum=8&topic=2656
Jest jasne, że powyższe świadczy przeciwko mnie. Jako uśpiony agent ola czekałem dwa lata, aby znienacka, zdradziecko zaatakować bezczelną prośbą o 2 skany.
Komedia i niedorozwinięci jej miłośnicy.

Pozdrawiam trzeźwo myślących.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #43 dnia: 16 Października 2014, 20:20 »
@comm :

I wieloletni użytkownik netu, Allegro, forum itp itd nie umie wrzucić głupiej fotki na net?
Nigga please.

Offline Kisiel

• Level 7
skany etykiet cartów
« Odpowiedź #44 dnia: 16 Października 2014, 20:22 »
eee tam odpalanie śpiochów .... ja swoich nie odpalam bo i po co.
Jednego założyłem w 2011 \"\"