im bardziej się pieklisz ziomek tym więcej jesteś podejrzany.
comm:
Panie wiceśledczy sudi, w którym to miejscu (przepraszam, miejscach) sobie zaprzeczam? Proszę o konkrety...
Nie ma sprawy - cytuję :
"Twoja obawa, że
niejaki Olo otrzyma ode mnie udostępnione mi skany jest całkowicie bezzasadna.
Nie znam człowieka. Ale widzę, że budzi emocje ogromne. Nie moja rzecz. Widzę jednak, że jeśli chodzi o temat cartów,
to tenże Olo radzi sobie dobrze bez moich skanów (jeśli to ten sam Olo z Allegro). - nikt przed tobą nie wspomniał że olo działa na Allegro, kumasz?
comm:
Aaa, zrozumiałem właśnie, że styl, jaki preferuję, jest może zbyt kwiecisty, w dodatku nie napieprzam byków w co drugim wyrazie, wobec czego wiceśledczy sudi nie bardzo może się w tym wszystkim połapać ...
No właśnie problem w tym że nie robisz byków tak samo jak 111olo, piszesz ładnie i bez byków gramatycznych - jak 111olo, stawiasz przecinki, duże litery i używasz cudzysłowów podobnie jak on.
Ale przede wszystkim twój jad i ekstra gwałtowna reakcja na Kisiela to największy dowód przeciw tobie. Nikt nowy w tym gronie, rzekomo nie znający o co chodzi, nie znający nikogo, nie znający sprzętu a niby zapalony kolekcjoner traktujący z czcią swój sprzęt nie zareagowałby tak. Napisałby maksymalnie - nie kumam o co kaman, sorry niśt fersztejn łot ju tokin abał. Ja tu tylko chce etykiety zdobyć. Kapiszi olo czy kurwa kimkolwiek jesteś?