Kisiel:
Mnie to przypomina olową schizofrenie, dwie osoby uwięzione w jednym ciele
Cieszy mnie, ze to tego doszlismy. To, ze tak wlasnie uwazasz i tak aktywnie bronisz tej mysli, rzuca nowe swiatlo na geneze uzytkownika
Zibeusz80. Zasugerowaly mi to rowniez zaprzyjaznione osoby z forum.
Z checia tez udowodnie, ze przytaczane argumenty sa niemozliwe:
1) Zeby wejsc w posiadanie danych adresowych z obydwu kont, uzytkownik musialby kupic przedmiot i od fskutela (mnie) i od niemampieniedzy (krewnego).
2) Doskonale pamietam kazda przeprowadzona transakcje w promieniu przynajmniej pol roku i nie bylo tam ani jednej osoby z Poznania (czyli Zibeusza80). Wyklucza to mozliwosc, ze uzyskala dane przez Allegro. Skoro nie, jest to osoba, ktora mnie rozpoznaje
prywatnie.
3) Mozna latwo zauwazyc, ze na kartach komentarzy fskutela i niemampieniedzy nie powtarza ani jeden uzytkownik. Potwierdza to zalozenie z pkt. 1.
Kisiel:
Możesz zapytać nie zadowolonych czy Pan taki i taki jest na tym koncie zarejestrowany bo mnie też oszukał.
Po pierwsze - nie mam niezadowolonych nabywcow. Po drugie - zeby zapytac o konkretne dane, najpierw musialbys je jakos uzyskac - ergo: wroc do pkt. 1.
Powiem wiecej - ilosc szczegolow, ktore rzekomy "
Zibeusz80" zna na temat moj oraz na temat wydarzen z tego forum ("
kuzyn, kuzyn") sugeruje, ze jest jego regularnym uzytkownikiem. Mozliwosci wielu nie ma, typowania owszem.
Kim jest wiec
Zibeusz80?
Checkmate. Tyle z mojej strony.