He he...
No niestety Piotrze, wyglada na to ze to jest blad forum. Wyglada na to ze ucina tekst przed ciagiem znakow skladajacych sie ze znaku mniejszosci i dwoch minusow
Wiec z uporem maniaka wkleje jeszcze raz tekst wiadomosci, pozbawiajac go wszystkich podejrzanych (?) ciagow znakow:
":
Wlasnie dlatego robienie muzy na komie to niezla jazda. Trzeba troche poglowkowac i poprobowac wycisnac z tych trzech kanalow maksimum mozliwosci. Jak sie okazuje muzycy powinni cieszyc sie rownie wielkim uznaniem jak koderzy
No ale coz, niektorzy chcieliby pojsc na latwizne i dolozyc sobie kilka kanalow sprzetowo. Co prawda, tak jak mowi Wacek, porzadnych padow czy stringow sie raczej nie otrzyma (mnie tez nieraz te arpeggia za bardzo ucho kluja, a takie cichutkie trojdzwieki na trzech kanalach to bylby dopiero ":niezly spas":
![](\"icon/1.gif\")
), ale cieszmy sie tym co mamy.
Co do patentow z ":dzwiekami sklejanymi": jak ja to nazywam (SS - Spline Sounds - nazwa copyright by Wizard
![](\"icon/7.gif\")
) to konkretne rozwiazania biora sie u mnie z potrzeby chwili. Wymyslac mozna najrozniejsze zestawienia, ale stopa+bas to w zasadzie podstawa, a to o czym mowi Wacek (zabawy z tabelka ksztaltow fali i wysokosci, z nieodlacznym elementem w postaci kartki i dlugopisu) to juz czysty hardcore
![](\"icon/2.gif\")