Napisał: TeBe
no coz, na podstawie analizy tekstu Magnate wywnioskowalem, ze tak jak on, inni tez !moga! miec wynalazki cywilizacji za nic i !moga! miec wiecej sida niz windowsa na pulpicie. Z czym sie nie moge zgodzic. Gdyby napisal
``Chyba jednak nie, na moim monitorze czesciej gosci Sidplay2/w niz Winamp... `` to by było ok
Wymienianie ``wynalazkow`` Vs Sid sprawia ze ``klapki`` wchodza w ruch
Czy zrozumiales zawilosc tej analizy tekstu ?
p.s.
tempo w jakim sprawdzacie nowe posty jest zdumiewajaca, zaczynam sie bac, moze jestem obserwowany
Widze, ze trzeba lopatologicznie, w innym wypadku ludzie dorabiaja wlasne ideologie...
TeBe>>> \'na podstawie analizy tekstu Magnate wywnioskowalem, ze tak jak on, inni tez !moga! miec wynalazki cywilizacji za nic\'
A gdzie ja napisalem, ze mam wynalazki cywilizacji za nic? Napisalem, ze w dobie MP3 i muzyki tworzonej przy pomocy nowoczesnych technik (o ktorej nie napisalem, ze mam ja za nic, byla by to nieprawda) slucham komodorowskiej muzyki. W zadnym wypadku nie napisalem, ze w dupie mam ``zwykla`` muzyke, jesli tak stwierdzilem - pokaz mi gdzie. Tekstem ``Chyba jednak nie, skoro w XXI wieku, w dobie mp3 i zaawansowanych technik w muzyce, na moim monitorze czesciej gosci Sidplay2/w niz Winamp... `` chcialem wyrazic, ze SIDy MOIM ZDANIEM nie sa mydlane, rozmyte, itp. - gdyby tak bylo, w czasie korzystania z PC nie uzywalbym Sidplaya wiecej niz Winamp\'a.
>>> no coz, na podstawie analizy tekstu Magnate wywnioskowalem, ze tak jak on, inni tez !moga! (...) miec wiecej sida niz windowsa na pulpicie. Z czym sie nie moge zgodzic.
Nie moga? Bys sie bardzo zdziwil...
>>> Wymienianie ``wynalazkow`` Vs Sid sprawia ze ``klapki`` wchodza w ruch
Nie porownywalem wynalazkow do Sid-a, napisalem jedynie, ze majac do dyspozycji wynalazki, nadal slucham SID-a. Simple?
>>> Magnate, to ze ty masz na pulpicie wiecej Sida niz Windowsa nie znaczy ze odnosi sie to do wszystkich. Swiadczyć to może tylko ze masz ``klapki`` na oczach
Boze drogi, czy ja napisalem, ze odnosi sie to do wszystkich? Gdzie? Natomiast jesli sadzisz, ze zwolennicy komodorowskiej muzyki to prosci ludzie z klapkami na oczach, rozmilowani w \'tych dziwnych piskach\', to w tym momencie mozemy zakonczyc dyskusje.
Na drugi raz proponuje uwazniejsze czytanie...