Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Problem z gra AIR SUPPORT  (Przeczytany 779 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

xorxxx

• Gość
Problem z gra AIR SUPPORT
« dnia: 04 Czerwca 2006, 20:01 »
 witam  ponownie  commodoro-maniakow  :)  

mam  problem  z  uruchomieniem  gry  `air  support`.  wszystkie  wersje  jakie  udalo  mi  sie  sciagnac  i  uruchomic  pod  kilkoma  emulatormi  zawieszaja  sie  zaraz  na  poczatku  grania.  

myslalem  ze  to  wina  emulatorow,  okazuje  sie  ze  nie  -  na  prawdziwym  c64  dzieje  sie  to  samo.  ta  gra  byla  zawsze  jedna  z  moich  ulubionych,  ale  akurat  w  nia  gralem  zawsze  u  znajomego  atarowca.  po  prostu  w  tamtych  czasach  gra  ta  byla  niedostepna  (przynajmniej  w  moim  miescie:)  i  bylem  przekonany  ze  w  ogole  nie  ma  jej  wersji  na  komcia.  

dzieki  interentowi  okazalo  sie,  ze  taka  wersja  jest,  ale  rzadna  nie  chce  dzialac.  

czy  komus  chcialoby  sie  sprawdzic  ta  gre?  moze  ktos  ma  dzialajaca  wersje?  to  naprawde  swietna  gra  i  mysle  ze  rozwiazanie  tego  problemu  zaowocuje  wieloma  godzinami  nad  nia  spedzonymi  :D

Offline Dexter

• Level 5
    • http://www.josia.pl/
Problem z gra AIR SUPPORT
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Czerwca 2006, 07:53 »
 sprawdziłem  i  faktycznie  się  zawiesza,  jeszcze  sprawdze  w  troche  różncych  konfiguracjach  lub  przeniose  na  dyskietke  i  sprawdze.