Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Jak to szło ??  (Przeczytany 788 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Telestar

• Gość
Jak to szło ??
« dnia: 19 Marca 2006, 19:29 »
 Witam.Mam  taki  oto  problem-kiedys  dzien  w  dzien  okupowałem  swego  c-64,wgrywałem  gre  za  grą  ale  odkąd  kupiłem  sobie  Pc-ta  całkiem  o  nim  zapomniałęm.I  tak  teraz  niedawno  go  odkurzyłęm  i  o  dziwo  działa  ALE...  jak  sie  wgrywa  gry  do  tej  skrzynki?Mam  stacje  dyskietek  black  boxa  ale  nie  pamiętam  jak  je  zapodać  do  C-64-Totalna  amnezja-Może  mi  ktoś  powiedzieć  (napisać)  jak  to  zrobić  -jak  wgrać  gre  ze  stacji  do  C-64.Przy  magnetofonie  było  to  strzałka  L  i  heya  a  tutaj  teraz  ze  stacją  jak  to  zrobić  ??  Nie  pamiętam  !  :(  pomożecie  ??  \'\'  Za  odpowiedz  z  góry  serdeczne  dzięki.  

TELESTAR    \'\'  

Pewny

• Gość
Jak to szło ??
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Marca 2006, 21:34 »
 to  jest  poprostu  b  analne,  aby  z  dyskietki  LOAD\'*\',8,1  i  się  wczytuje,  ot  co.  Nie  zalecam  wczytywania  dyskietek  z  \'czarną  skrzynką\'  gdyż  lubią  się  niektóre  gry  nie  uruchamiać

Offline Dexter

• Level 5
    • http://www.josia.pl/
Jak to szło ??
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Marca 2006, 10:47 »
 temat  wałkowany  setki  razy  w  wielu  miejscach,  sprawdz  forum  i  napewno  znajdziesz  a  jak  nie  tutaj  to  na  cconline.