Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: polskie dema na c64 poszukiwane  (Przeczytany 893 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jarri

• Gość
polskie dema na c64 poszukiwane
« dnia: 18 Marca 2006, 15:47 »
 czy  w  necie  da  sie  znalezc  jakies  dobre  zrodelko  polskich  produkcji  na  c64?  nic  mi  nie  zostalo  z  dawnych  czasow,  bo  jak  kretyn  posprzedawalem  caly  sprzet.  ale  teraz  znow  mam  (kilka)  c64  i  chcialbym  -  o  ile  sie  da  -  skompletowac  stare  produkcje...  
  pozdrawiam,  
  jarek  

Shango/vermes

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Marca 2006, 22:17 »
 witam  

polecam  ftp.elysium.pl  

Mirek

cybek

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Kwietnia 2006, 17:27 »
 a  jest  jakiś  serwer  z  plikami  t64  albo  innymi  obrazami  kaset  żeby  je  nagrać  na  kasete..  chodzi  mi  konkretnie  o  zbiory  gier  typu  \'kolekcja  nr  53  -  wy  ścigi\'  czyli  poprosrtu  kasetki  z  różnymi  grami?  zna  ktoś?

Shango/vermes

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Kwietnia 2006, 12:23 »
 Daj  sobie  spokoj  z  tymi  zestawami,  to  byly  piraty.Kolesie  frizowali  gry  i  na  kasete  nagywali  i  inne  podobne  wynalazki.Dodawali  swoje  intra  typu  kazio  de  best  proponuje  etc.  Wpisz  sowie  w  wyszukiwarce  emule  \'TOSEC\'  to  znajdziesz  caly  stuff  na  c64  i  nie  tylko.  Jak  juz  maja  byc  kasety  to  poszukaj  wersji  last  ninja  na  kasete  gdzie  sie  dogrywaly  levele  z  tasmy.Wiekszosc  nawet  nie  wie  ze  byly  gry  na  kasetach  co  sie  dogrywalo  w  trakcie  z  kasety.