Też przeszedłem wszystkie części Dizzy...no oprócz pełnej wersji Dizzy V, o której dowiedziałem się dwa dni temu
Magic Land słabe? No co Ty, to najlepsza część:)
W Fantasy World Dizzy faktycznie szukanie może być upierdliwe, ale nie z takimi rzeczami sobie dawałem radę

Jest taki sposób na sprawdzenie, czy na danej sali jest jakaś moneta pod płotkiem, krzaczkiem, etc- wystarczy wejść do inwentarza i z niego wyjść. Element, który można podnieść, lekko mrugnie...Magnate, możesz mi przysłać -jeśli masz- snapshota, to znajdę tę monetę
Treasure Island ma faktycznie buga- po pierwszym przepłynięciu wody i powrocie do punktu startu, ponowny skok (z kufra) na skałę powoduje śmierć Dizzy`ego. Ale można te miejsce przejść używając rubber snorkel:) Po prostu gra głupieje i \'wydaje się jej\' ,że w tym miejscu jest woda
A pierwsza część Dizzy`ego...Właśnie przygotowuję jej recenzję o opis przejścia. Chociaż solucji krok po kroku nie będzie -tym razem postawię po prostu na słowniczek...W przypadku Dizzy`ego taki opis w zupełności wystarczy...Tym bardziej, iż w Dizzy: The Ultimate Cartoon Adventure można zabierać jeden przedmiot na raz- opis krok po kroku jest więc trochę męczący i w pisaniu, i w lekturze.