Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: A moze by tak poczatowac na c64 ?  (Przeczytany 808 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

DJElliott1002

• Gość
A moze by tak poczatowac na c64 ?
« dnia: 09 Stycznia 2006, 19:33 »
 Czesc,  
  Nie  wiem  czy  slyszeliscie  o  takim  sytemie  online  Quantum  Link  dla  commodore  64  ktory  dzialal  w  latach  80tych  (to  byl  taki  mini  portal  online  dla  c64-  chatroomy,wiadomosci,online  shop  ,  pobieranie  plikow  itp...)  a  wiec  Quantum  Link  powrocil  ...  zapraszam  chetnych  www.quantum-link.org  Niedawno  to  odkrylem  i  bardzo  mi  sie  to  podoba  .....  odpalajcie  swoje  commodore  64  i  na  online  chat  zapraszam  ...  

pozdrawiam  
  Rafal

Offline BagoZonde

• Level 6
    • http://www.commocore.com
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Stycznia 2006, 00:25 »
 Ughhh...  Całkiem  całkiem  ciekawe!!!  A  istnieje  możliwość  połączenia  przez  emulator?  Ja  w  sumie  mam  Amigę  a  pecet  na  razie  bez  sieci  a  komodorek  ze  spalonym  user-portem.  
  Napisałbyś  z  dwa  słowa  o  tym  czacie?  Jak  to  wygląda  i  czy  duży  tam  ruch?  

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Stycznia 2006, 07:42 »
 poszukaj  sobie  infomacji  o  tym...  moze  nie  wszyscy  wiedza  ze  z  quantuma  wyewoulowalo  AOL  :)  sam  sie  jeszczen  ie  probowalem  laczyc.  jakis  czas  temu  news  odnosnie  tego  pojawil  sie  tez  na  c64.sk
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

jawor

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Stycznia 2006, 15:33 »
 koniecznie  sie  podlacze  jak  tylko  mi  sie  uda  naprawic  stacje  zeby  zgrac  oprogramowanie  na  komode