Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Co dalej elito?  (Przeczytany 3000 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
Re: Co dalej elito?
« Odpowiedź #15 dnia: 21 Czerwca 2018, 19:15 »
Odejścia skompromitowanego Rafa który pokazał jak forum prowadzić NIE NALEŻY
Normalnego forum gdzie:
- admin nie hejtuje
- nie lży się i nie kpi z userów
- uczciwych zasad, nie że zdzisio może wystawić coś bez pokazywania zdjęcia a rysio nie może "bo ponieważ"
Jak widać renimacja trupa jest nieskuteczna.

Od siebie mogę dodać że to forum będące bagnem od lat, które mnie odpychało, ożywało dla mnie na jakąś chwilę kiedy toczyły się właśnie takie akcje jak jakieś tworzenie nowego sprzętu, coś się działo, ludzie dyskutowali, podawali inne rozwiązania, dodatkowe wyjaśnienia, oprogramowanie - i wtedy na jakąś chwilę to forum przestawało być dla mnie bagnem, bo był pozytywny flow, co z taką perfidią Raf zgasił, bo miał na pieńku z RSem. Sam wtedy zacząłem szukać informacji o 1581, przeszukiwałem fora z przykładami przeróbek stacji pecetowych no po prostu było to COŚ.
A takie tam ubeckie metody wyszukiwania kogoś w internecie, patrzenia za ile coś sprzedaje, szczucia tym że kogoś oszukuje, kreowania go na public enemy - to właśnie był ten gnój i toksyczny fetor z tego forum.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Czerwca 2018, 20:14 »
A takie tam ubeckie metody wyszukiwania kogoś w internecie, patrzenia za ile coś sprzedaje, szczucia tym że kogoś oszukuje, kreowania go na public enemy - to właśnie był ten gnój i toksyczny fetor z tego forum.
Dodałbym do tego jeszcze wile innych rzeczy, które i tak nic nie zmienią tutaj.
Zawsze kiedy rozmawiałem z Rafem czy osobiście czy też telefonicznie słyszałem, że chce liberalnego forum.
Ile razy mówiłem Ci Raf, że to co się dzieje na forum to nie jest liberalizm, to jazda bez trzymanki!

Ps. Jak ktoś napisze elita to pierwsza odpowiedź KB. Ciekawe dlaczego ;)
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #17 dnia: 21 Czerwca 2018, 22:54 »
Ps. Jak ktoś napisze elita to pierwsza odpowiedź KB. Ciekawe dlaczego ;)

Śpieszę z wyjaśnieniem:
1. bo może nikt inny nie siedział wtedy na conf-callu a dziś miałem dzień Skype'a po paru dniach przerwy w robocie
2. bo naturalny podział na c64power i c64scene, gdzie to drugie forum predystynowane było do goszczenia elity (tudzież Elyty) - a tutaj tylko najodważniejsi jej przedstawiciele co najwyżej załatwiali przyziemne sprawy (handele handele) ;)
3. bo podobno jakaś migracja stąd była, właśnie tam, do elity
-profil nieaktywny-